Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Γέννα

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες.

Για παράδειγμα, για τη παντρεμένη γυναίκα που θα δει όνειρο ότι γέννησε μωρό, παρότι δεν είναι έγκυος, είναι οιωνός μεγάλης χαράς και ίσως προμήνυμα ότι θα πάρει λεφτά (π.χ. από κληρονομιά, λαχείο κλπ).

Αν όμως η γυναίκα που θα δει ότι γέννησε είναι ανύπαντρη αλλά έχει σχέση, σημαίνει ότι θα την εγκαταλείψει ο εραστής της.

Επίσης, για την ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι λεχώνα, αυτό το όνειρο προοιωνίζει άσχημες εξελίξεις προς το χειρότερο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην ερωτική ζωή της.

Αν μια γυναίκα είναι έγκυος στην πραγματικότητα και δει στο όνειρο της γέννα, σημαίνει ότι το μωρό της θα είναι υγιές και θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή.

Γενικότερα, αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί γέννα, είναι οιωνός ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί.

 

Σχόλια3

Κωνσταντίνα

πριν από 11 μήνες 2 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν έγκυος από ένα παιδί που έβγαινα τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε πια αλλά ήθελα να ήταν του πρώην μπυ με τον οποίο έχω κάποιες επαφες αλλά είναι σε σχέση είδα ότι ήμουν όρθια σε μια μπανιέρα με νερό και γυμνή και ξαφνικά το μωρό γλίστρησε και φώναζα να έρθει κάποιος να το πιάσει το γέννησα συα όρθια και ένιωθα τόσο έντονα τον πόνο να μου ανοίγουν πλα να διπλώνω και αυτόν τον πόνο τον ένιωσα στα αλήθεια το μωρό δεν έκλαιγε ήταν κοριτσάκι πολύ ηρεμώ και ζωντανό (Σας παρακαλώ πείτε μου τι σημαίνει ευχαριστώ)

Στεφανια

πριν από 1 χρόνο 3 μήνες

Στον ύπνο μου είδα ότι γέννησα φυσιολογικά ένα παιδι(είμαι έγκυος στη πραγματικότητα).μετά από λίγη ώρα όταν πήγα να ανοίξω το πορτ μπεμπέ για να θηλασω το παιδι είχε μετατραπεί σε γατι με μπλε μάτια.

ΚΩννα

πριν από 1 χρόνο 7 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι η αδερφή μου έτρωγε και κάποια στιγμή έσπασαν τα νερά της , η αδερφή μου στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε παντρεμένη ούτε έγκυος ούτε σε σχέση

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με χαλιά είναι διφορούμενα, ανάλογα με την ποιότητα, την κατάσταση και το χρώμα του χαλιού. Επίσης, παίζει ρόλο και τι σχέση θα έχουμε εμείς με τα χαλιά του ονείρου μας.

Αν δείτε στo όνειρο σας ψυγείο, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως η εγωιστική συμπεριφορά σας θα πληγώσει κάποιον που προσπαθεί να κερδίσει το ψωμί του τίμια.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς  κάποιος να σε υπνωτίζει και να σου λέει να κάνεις ότι θέλει, τότε αυτό σημαίνει ότι θα γίνεις υποχείριο κάποιου ή ότι ο σύντροφός σου σε κοροιδεύει.

Τα όνειρα με μικρά αγόρια είναι γενικά καλά όνειρα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με γάμο είναι στις περισσότερες περιπτώσεις κακά όνειρα που προμηνύουν ατυχίες, αρρώστιες και παρεξηγήσεις. Υπάρχουν ευτυχώς και ορισμένες εξαιρέσεις τις οποίες αναφέρουμε αναλυτικά παρακάτω.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....