Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Γέννα

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες.

Για παράδειγμα, για τη παντρεμένη γυναίκα που θα δει όνειρο ότι γέννησε μωρό, παρότι δεν είναι έγκυος, είναι οιωνός μεγάλης χαράς και ίσως προμήνυμα ότι θα πάρει λεφτά (π.χ. από κληρονομιά, λαχείο κλπ).

Αν όμως η γυναίκα που θα δει ότι γέννησε είναι ανύπαντρη αλλά έχει σχέση, σημαίνει ότι θα την εγκαταλείψει ο εραστής της.

Επίσης, για την ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι λεχώνα, αυτό το όνειρο προοιωνίζει άσχημες εξελίξεις προς το χειρότερο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην ερωτική ζωή της.

Αν μια γυναίκα είναι έγκυος στην πραγματικότητα και δει στο όνειρο της γέννα, σημαίνει ότι το μωρό της θα είναι υγιές και θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή.

Γενικότερα, αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί γέννα, είναι οιωνός ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί.

 

Σχόλια3

Κωνσταντίνα

πριν από 7 μήνες 2 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν έγκυος από ένα παιδί που έβγαινα τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε πια αλλά ήθελα να ήταν του πρώην μπυ με τον οποίο έχω κάποιες επαφες αλλά είναι σε σχέση είδα ότι ήμουν όρθια σε μια μπανιέρα με νερό και γυμνή και ξαφνικά το μωρό γλίστρησε και φώναζα να έρθει κάποιος να το πιάσει το γέννησα συα όρθια και ένιωθα τόσο έντονα τον πόνο να μου ανοίγουν πλα να διπλώνω και αυτόν τον πόνο τον ένιωσα στα αλήθεια το μωρό δεν έκλαιγε ήταν κοριτσάκι πολύ ηρεμώ και ζωντανό (Σας παρακαλώ πείτε μου τι σημαίνει ευχαριστώ)

Στεφανια

πριν από 11 μήνες

Στον ύπνο μου είδα ότι γέννησα φυσιολογικά ένα παιδι(είμαι έγκυος στη πραγματικότητα).μετά από λίγη ώρα όταν πήγα να ανοίξω το πορτ μπεμπέ για να θηλασω το παιδι είχε μετατραπεί σε γατι με μπλε μάτια.

ΚΩννα

πριν από 1 χρόνο 3 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι η αδερφή μου έτρωγε και κάποια στιγμή έσπασαν τα νερά της , η αδερφή μου στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε παντρεμένη ούτε έγκυος ούτε σε σχέση

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη το όνειρο με φαγητό είναι καλό μόνο αν δεις ότι τρως μαζί με κάποιους άλλους. Διαφορετικά αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό μόνος σου, έρχονται δύσκολες μέρες.

Το πηγάδι συμβολίζει τη γερή και αγνή φιλία. Ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το ποτάμι που θα δεις στο όνειρό σου, ο ονειροκρίτης δίνει μια διαφορετική ερμηνεία.

Αν δεις να βγάζεις νερό από πηγάδι, περίμενε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και αυξημένη κοινωνική εκτίμηση.

Το όνειρο με ψώνια είναι απο τα καλύτερα όνειρα.

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δεις ότι ψωνίζεις σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις, χαρές και επίλυση προβλημάτων.

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Τα ποντίκια στο όνειρό μας δεν συμβολίζουν τίποτα το καλό. Συνήθως υποδηλώνουν άγχος και αγωνία για κάτι που μας συμβαίνει. Συχνά επίσης δείχνουν ότι υποψιαζόμαστε κάτι ή ότι μας τρώει κάτι.