Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Γέννα

Η γέννα και γενικά η γέννηση ενός νέου πλάσματος είναι από τα πιο χαρούμενα πράγματα στον κόσμο. Η γέννα στο όνειρο όμως έχει διαφορετικές σημασίες.

Για παράδειγμα, για τη παντρεμένη γυναίκα που θα δει όνειρο ότι γέννησε μωρό, παρότι δεν είναι έγκυος, είναι οιωνός μεγάλης χαράς και ίσως προμήνυμα ότι θα πάρει λεφτά (π.χ. από κληρονομιά, λαχείο κλπ).

Αν όμως η γυναίκα που θα δει ότι γέννησε είναι ανύπαντρη αλλά έχει σχέση, σημαίνει ότι θα την εγκαταλείψει ο εραστής της.

Επίσης, για την ανύπαντρη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι λεχώνα, αυτό το όνειρο προοιωνίζει άσχημες εξελίξεις προς το χειρότερο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην ερωτική ζωή της.

Αν μια γυναίκα είναι έγκυος στην πραγματικότητα και δει στο όνειρο της γέννα, σημαίνει ότι το μωρό της θα είναι υγιές και θα αποκτήσει φήμη και δόξα στη ζωή.

Γενικότερα, αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί γέννα, είναι οιωνός ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί.

 

Σχόλια3

Κωνσταντίνα

πριν από 3 μήνες 3 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν έγκυος από ένα παιδί που έβγαινα τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε πια αλλά ήθελα να ήταν του πρώην μπυ με τον οποίο έχω κάποιες επαφες αλλά είναι σε σχέση είδα ότι ήμουν όρθια σε μια μπανιέρα με νερό και γυμνή και ξαφνικά το μωρό γλίστρησε και φώναζα να έρθει κάποιος να το πιάσει το γέννησα συα όρθια και ένιωθα τόσο έντονα τον πόνο να μου ανοίγουν πλα να διπλώνω και αυτόν τον πόνο τον ένιωσα στα αλήθεια το μωρό δεν έκλαιγε ήταν κοριτσάκι πολύ ηρεμώ και ζωντανό (Σας παρακαλώ πείτε μου τι σημαίνει ευχαριστώ)

Στεφανια

πριν από 7 μήνες 1 εβδομάδα

Στον ύπνο μου είδα ότι γέννησα φυσιολογικά ένα παιδι(είμαι έγκυος στη πραγματικότητα).μετά από λίγη ώρα όταν πήγα να ανοίξω το πορτ μπεμπέ για να θηλασω το παιδι είχε μετατραπεί σε γατι με μπλε μάτια.

ΚΩννα

πριν από 11 μήνες 3 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου ότι η αδερφή μου έτρωγε και κάποια στιγμή έσπασαν τα νερά της , η αδερφή μου στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε παντρεμένη ούτε έγκυος ούτε σε σχέση

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Συνήθως ο όρκος στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με όρκους.

Αν ονειρευτείς πως ανάβεις αναπτήρα, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει μεγάλη ευτυχία στον ερωτικό και σεξουαλικό τομέα.

Επίσης, αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι δίνει αναπτήρα σε έναν ένα ωραίο άντρα αυτό είναι οιωνός για μια νέα γεμάτη έρωτα σχέση.

Ονειρευτήκατε ότι είστε οδοντίατρος ή ότι πήγατε σε οδοντογιατρό; Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τους οδοντιάτρους στα όνειρα μας.

Το όνειρο με βαφή, μπογιές ή γενικότερα βάψιμο είναι αμφίσημο. Μερικές φορές είναι οιωνός ευτυχίας αλλά άλλες φορές είναι κακό προμήνυμα. Επίσης, παίζει αρκετό ρόλο και το χρώμα που θα δείτε ότι βάφατε.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μαζεύεις σκουπίδια με το φαράσι, θα πληροφορηθείς ότι κάποιοι λένε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σου.  Είναι άτομα του περιβάλλοντός σου είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά σου.

Ο σκορπιός είναι ένα από τα πλέον επικίνδυνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θανατηφορά έντομα για τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, και ο ονειροκρίτης θεωρεί τα όνειρα με σκορπιούς ως οιωνούς κακών γεγονότων ή προμηνύματα για ύπουλα σχέδια.