Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γρίφος, γρίφοι

Ο γρίφος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί σκέψη για την επίλυσή του, και συχνά θέλει να σκεφτούμε με αντισυμβατικό τρόπο για να το λύσουμε. Διάβασε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης το όνειρο με γρίφους.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι προσπαθείς για ώρα να λύσεις ένα γρίφο ή μια σπαζοκεφαλιά, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα που θα σου φέρουν αγωνία και στενοχώρια. Επίσης ίσως μάθεις ότι κάποιος φίλος σου, σου στήνει παγίδα χωρίς να το γνωρίζεις.  Αν ονειρευτείς ότι προσπαθείς να λύσεις ένα γρίφο ή ένα κουίζ, αλλά δεν τα καταφέρνεις τελικά, σημαίνει ότι θα έχεις αγωνίες και στενοχώριες.

Αν ονειρευτείς πως λύνεις ένα γρίφο, μια σπαζοκεφαλιά ή ένα παζλ, η ερμηνεία είναι ότι θα προγραμματίσεις με ψυχραιμία και λογική τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να λύσεις ένα πρόβλημα. Κατά μια άλλη ερμηνεία, αν δεις στο όνειρό σου ότι λύνεις με επιτυχία ένα γρίφο, είναι καλός οιωνός για λεφτά ή επιτυχία στα επαγγελματικά.

Αν ονειρευτείς ότι λύνεις με φίλο σου παιχνίδια με γρίφους, σημαίνει μάλλον ότι θα έχεις τύχη αλλά και βοήθεια σε ό,τι χρειαστείς.

Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι παίζεις ένα παιχνίδι λογικής με γρίφους με το φίλο ή το σύντροφό σου, είναι οιωνός μάλλον για καλή ερωτική ζωή.

Αν όμως είσαι γυναίκα και δεις ακαταβίστικους γρίφους στο όνειρό σου, αυτό θεωρείται δείγμα για συναισθηματικά αδιέξοδα. Για παράδειγμα, αν δεις ότι ο σύντροφος ή ο σύζυγος μιλάει με γρίφους, ίσως είναι προμήνυμα για απιστία ή ότι σου κρύβει κάποιο μυστικό.

Αν δεις κάποιο νεκρό να σου μιλάει με γρίφους, η ερμηνεία του ονείρου είναι ότι υπάρχει κάτι που έχεις παραμελήσει σε σχέση με το πρόσωπο αυτό. Κάτι έχεις ξεχάσει ίσως αλλά υποσυνείδητα έχεις την έγνοια να το κάνεις.

 

Σχόλια