Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μπλούζα

Η μπλούζα είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα ρούχα που φοράμε και ως εκ τούτου είναι συστατικό της εικόνας που θέλουμε να μεταδώσουμε στους άλλους για μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις μπλούζες στα όνειρα μας.

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε μια καθαρή και όμορφη μπλούζα, σημαίνει ότι θα έχετε τύχη. Όσο πιο χρωματιστή είναι η μπλούζα, τόσο το καλύτερο. Γενικά, αν δειτε στο όνειρό σας να φοράτε καθαρά και καινούρια ρούχα είναι συνήθως οιωνός για ευημερία και λεφτά.

Αν όμως δειτε στο όνειρό σας ότι φοράγατε μια λερωμένη ή μαύρη μπλούζα, να περιμένετε κακοτυχία. Γενικά τα λεκιασμένα ή βρώμικα ρούχα, δείχνουν οικογενειακά προβλήματα χωρίς σημαντικό λόγο ή προβλήματα με τον σύντροφό σας.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί την μπλούζα του άντρα της να είναι λερωμένη, μπορεί να σημαίνει ότι είναι άπιστος ή ότι φοβάται πως θα την προδώσει σύντομα. 

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί μια σκισμένη μπλούζα της σημαίνει ότι θα μετανιώσει πικρά για κάποια ερωτική σχέση.

Μια διαφορετική ερμηνεία στην λερωμένη ή σκισμένη μπλούζα, είναι ότι μπορεί κάποιος να σας έχει βάλει στο μάτι και να ετοιμάζεται να σας εξαπατήσει. Ετσι, οι επιχειρηματίες και όσοι έχουν δουλειά πρέπει να προσέχουν τα σχέδια αλλά και τις συνεργασίες τους.

Αν ονειρευτείτε ότι πλένατε μια μπλούζα στο χέρι, και την καθαρίζατε καλά, σημαίνει ότι οι προσπάθειές ή τα σχέδια σας θα πάνε καλά. Αν μελετάτε ή ετοιμάζετε κάτι, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν όμως δείτε ότι η μπλούζα παραμένη βρώμικ και μετά το πλύσιμο σημαίνει ότι θα αποτύχετε.

Αν ένας άντρας ονειρευτεί μια γυναίκα ή γυναίκες να πλένουν μπλούζες ή μπλουζάκια, είναι οιωνός για πρόσκαιρες ερωτικές απολαύσεις ή ότι είναι ανικανοποίητος σεξουαλικά.

Αν μια γυναίκα δει στο όνειρό της να σιδερώνει πολλά μπλούζες ή πουκάμισα, είναι οιωνός για δυσκολίες στο χώρο εργασίας ή ότι είναι ψυχολογικά πιεσμένη από τη δουλειά της.  Αν όμως ονειρευτεί ότι τακτοποιεί καλά και γρήγορα τις σιδερωμένες μπλούζες, το όνειρο δείχνει ότι τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Αν ονειρευτείτε ότι σιδερώνατε μπλούζα και την κάψατε ή κάψατε τα χέρια σας, αυτό το όνειρο είναι ίσως προμήνυμα για αρρώστιες, προβλήματα στο σπίτι και υποψίες για τον ή την σύντροφό σας.

Αν στο όνειρό σας δείτε μια ντουλάπα γεμάτη μπλούζες ή γενικά ότι έχετε πολλά ρούχα, σημαίνει ότι θα χάσετε λεφτά.

Τα μπαλώματα στις μπλούζες και γενικά τα μπαλωμένα ρούχα στα όνειρα είναι οιωνός για προβλήματα και δυσχέρειες. Αν δείτε τα ρούχα σας ή την μπλούζα σας μπαλωμένη σημαίνει ότι θα αποτύχετε προσωρινά σε κάποια από τα σχέδιά σας αλλά τελικά θα τα καταφέρετε.

Επίσης, αν δείτε κάποιον ξένο να φορά μπλούζα με μπαλώματα, να προσέξετε γιατί μπορεί να χάσετε λεφτά.

Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί την καινούρια μπλούζα της να έχει μπαλώματα ή να την μπαλώνει σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα στη σχέση της.

Αν δείτε στο όνειρό σας μπλούζα ή ρούχα γεμάτη αίμα, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να σας πληγώσουν και να ματαιώσουν τα σχέδια σας. Για τις ανύπαντρες που σχεδιάζουν γάμο, αυτό το όνειρο ίσως σημαίνει σοβαρά εμπόδια.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φορά σέξι μπλούζα ή φόρεμα σημαίνει ότι νιώθει άνετα με την θηλυκότητα της και είναι οιωνός για έντονη σεξουαλική ζωή...

Αν είδατε στο όνειρό σας ότι ράβατε μπλούζα ή πλέκατε μια μάλλινη μπλούζα, είναι οιωνός για γαλήνη και πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Η μεταξωτή μπλούζα και γενικά τα μεταξωτά στο όνειρο είναι είτε δείγμα των φιλοδοξιών σας που μπορει να πραγματοποιηθούν αν προσπαθήσετε πολύ είτε οιωνός για επανένωση με φίλους ή με κάποιον πρώην.

Μια λινή μπλούζα είναι οιωνός για ευτυχία και ανέσεις. Συνήθως ερμηνεύεται και ως προμήνυμα για λεφτά που θα πάρετε.

Τέλος, αν δεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να φορά ανάποδα την μπλούζα του, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως το ζηλεύεις πολύ. Αν εσύ φοράς ανάποδα την μπλούζα ή τα ρούχα σου, να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε ζηλεύουν χωρίς όμως, να μπορούν να σε βλάψουν.

Σχόλια