Ονειροκρίτης » Ξενοδοχείο

Ονειροκρίτης Ξενοδοχείο

ξενοδοχείο ονειροκρίτης

Το ξενοδοχείο είναι το μέρος που έχουμε συνδέσει με τις διακοπές μας αλλά είναι και σύμβολο για τους ξένους και τον τουρισμό. Πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ξενοδοχεία;

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ένα ξενοδοχείο σε άσχημη κατάσταση, είναι κακό όνειρο γιατί κάτι θα συμβεί που θα σε κάνει να στενοχωρηθείς πολύ.

Αν όμως δεις ένα όμορφο και μοντέρνο ξενοδοχείο, για το οποίο νιώθεις ευχαρίστηση, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα κερδίσεις λεφτά ή κάποιο ταξίδι. Όσο πιο όμορφο και πολυτελές ξενοδοχείο δεις στο όνειρό σου, τόσο περισσότερος πλούτος και καλή ζωή προμηνύεται για εσένα και τους αγαπημένους σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ξενοδοχείο παραθαλάσσιο με τη θάλασσα ήρεμη σαν λάδι, σημαίνει ότι περιμένεις ευτυχισμένες μέρες. Για τις γυναίκες αυτό το όνειρο, ίσως δείχνει νέο έρωτα, γάμο ή μια σχέση γεμάτη ευτυχία.

Για τους αρρώστους που θα δουν ξενοδοχείο στον ύπνο τους, όμως, αυτό θεωρείται οιωνός ότι θα ταλαιπωρηθούν πολύ από την ασθένειά τους.

Παρόμοια, αν μια έγκυος γυναίκα δει στον ύπνο της ένα ξενοδοχείο, σημαίνει ότι θα έχει δύσκολη γέννα αλλά τελικά όλα θα πάνε καλά και το μωρό θα έχει πολύ καλή υγεία.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις διακοπές σε ξενοδοχείο, αυτό είναι καλός οιωνός. Συνήθως ερμηνεύεται πως θα κερδίσεις πολλά χρήματα ή ότι θα πετύχουν κάποια σχέδια που προετοιμάζεις με αποτέλεσμα να μπορέσεις να ανεβάσεις το επίπεδο της ζωής σου.

Επίσης, αν ονειρευτείς πως δεν ζεις στο σπίτι σου αλλά σε ξενοδοχείο, αυτό θεωρείται σημάδι ότι θα έχεις μια άνετη ζωή με λούσα και οφέλη. Από την άλλη πλευρά, το όνειρο όπου ζεις σε ένα λουσάτο και ακριβό ξενοδοχείο, ίσως σημαίνει ότι επιθυμείς μια διαφορετική και πιο άνετη ζωή, μακρυά από τις δυσκολίες της καθημερινότητά σου.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι περνάς τη νύχτα σου σε ένα ξενοδοχείο, αυτό θεωρείται προμήνυμα για λύτρωση από στενοχώριες ενώ μπορεί να σημαίνει ότι έχεις σύντομα κέρδη και επιτυχίες.

Επίσης, αν δεις ότι μένεις σε ξενοδοχείο και το κρεβάτι σου είναι καθαρό και λευκό, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις στενοχώριες και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Αν όμως το κρεβάτι ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου που σε φιλοξενεί είναι βρώμικο, θεωρείται κακοτυχία. Σημαίνει ότι μάλλον θα έχεις προβλήματα στη σχέση σου.

Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε διάδρομο ξενοδοχείου και δεν ξέρεις ποια πόρτα να ανοίξεις, αυτό θεωρείται οιωνός για προβλήματα. Αν έχεις αδικήσει κάποιον, αυτό το πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει αν λύσεις τις διαφορές σου μαζί του. Εναλλακτικά, το όνειρο με πολλές πόρτες ξενοδοχείου ίσως δείχνει αμφιβολίες για τις αποφάσεις σου ή ότι δεν ξέρεις τι απόφαση να πάρεις για τη σχέση σου ή τα επαγγελματικά σου.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι προσπαθείς να αγοράσεις ένα ξενοδοχείο, δεν είναι καλός οιωνός για τα οικονομικά σου. Αν ονειρευτείς ότι το ξενοδοχείο που θες να αγοράσεις είναι πανάκριβο ή ότι δεν σου δίνουν δάνειο για να το αγοράσεις, το όνειρο ίσως σημαίνει ότι ξοδεύεις περισσότερα από όσα έχεις, και αυτό θα σου φέρει δυστυχία.

Αν όμως δεις ότι είσαι ξενοδόχος και βγάζεις αρκετά λεφτά από το ξενοδοχείο σου,  αυτό θεωρείται καλό σημάδι και σημαίνει ότι θα προκόψεις στις δουλειές σου. Όσο περισσότερα ξενοδοχεία δεις πως είναι δικά σου, τόσα περισσότερα πλούτη υποτίθεται πως θα αποκτήσεις. Αν δεν έχεις λεφτά στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό πιθανώς να είναι προμήνυμα για απρόσμενη περιουσία είτε από κληρονομιά είτε από λαχείο είτε από κάποιο άλλο τυχαίο γεγονός που δεν έχεις υπολογίσει...

Αν είσαι άντρας και δεις ότι βρίσκεσαι σε ξενοδοχείο με άγνωστη γυναίκα, αυτό θεωρείται προμήνυμα για άστατη ερωτική ζωή. Πιθανώς να νιώθεις αρνητικά για τον τρόπο ζωής σου. Αν όμως η γυναίκα που συναντάς στον ξενοδοχείο είναι γνωστή σου, σημαίνει ότι θα βιώσεις μια περίοδο όπου θα εκπληρώσεις τις επιθυμίες και θα χαίρεσαι τα πάθη σου. Αν δεις ότι περνάς τη νύχτα σε ξενοδοχείο με τη γυναίκα σου, αυτό θεωρείται δείγμα ότι την αγαπάς και την επιθυμείς.

Αν είσαι άνεργη και δεις όνειρο ότι είσαι εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, αυτό είναι οιωνός ότι σύντομα θα βρεις μια καλή δουλειά.

Αν έχεις δουλειά και ονειρευτείς ότι εργάζεσαι σε ξενοδοχείο, σημαίνει μάλλον ότι θα βρεις ή θα ήθελες να βρεις μια καλύτερη εργασία από αυτή που κάνεις τώρα.

Αν δεις ότι εργάζεσαι σε ξενοδοχείο και καθαρίζεις τις ακαθαρσίες των επισκεπτών, αυτό σημαίνει ότι με τη δουλειά και την επιμονή σου σύντομα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Και μια και τα σκατά ερμηνεύονται συνήθως ως «λεφτά», πιθανώς να έχεις κάποιο τυχερό.

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αλογόμυγα

αλογόμυγα, ονειροκρίτης
Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα. Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις...

Χέρι, χέρια

χέρι, ονειροκρίτης
Το χέρι και τα χέρια μας γενικότερα είναι εργαλεία που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους μεταξύ τους. Αλλη εντύπωση αφήνουν τα βρώμικα χέρια, άλλη τα σκληραγωγημένα χέρια και...

Καρκίνος

καρκίνος, ονειροκριτης,
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο άσχημες αρρώστιες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Ολοι λίγο πολύ έχουμε κάποιον γνωστό ή συγγενή με αυτήν την ασθένεια και είναι λογικό να βλέπουμε όνειρα με καρκίνο. Τι...

Ληστεία, κλοπή, διάρρηξη

ονειροκριτης ληστεία, κλοπή, διάρρηξη
Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις...