Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κοχύλια

Τα κοχύλια προέρχονται από τη θάλασσα και συνήθως σχετίζονται με τη γονιμότητα, τα ταξίδια και τον έρωτα. Δες πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κοχύλια.

Γενικά, αν δεις στο όνειρό σου κοχύλια και οστρακοειδή, αυτό υποδηλώνει ταξίδι, επερχόμενη ερωτική περιπέτεια ή είναι κάποια υποσυνείδητη ανάγκη για απολαύσεις και πλούτο.

Αν δεις στον ύπνο σου κοχύλια, αυτό θεωρείται προμήνυμα για επιτυχίες αλλά και χαρούμενες στιγμές χαλάρωσης. Αυτά όμως, όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, θα είναι μάλλον εφήμερα.

Ειδικότερα, αν δεις στο όνειρό σου ζωντανά κοχύλια στη θάλασσα, αυτό ερμηνεύεται συνήθως ως προάγγελος για επιτυχίες που θα έχεις στον έρωτα και στα οικονομικά.

Κατά μία εναλλακτική ερμηνεία, τα κοχύλια στο όνειρο αντικατοπτρίζουν την ασφάλεια και την προστασία που νιώθουμε ή θα θέλαμε να έχουμε. Δηλαδή, αν δεις κοχύλια σε όνειρο, αυτό ίσως δείχνει ότι προσπαθείς να προστατευθείς από κάτι ή δεν θες να πληγωθείς με αποτέλεσμα να απομονώνεσαι συναισθηματικά και να κλείνεσαι στον εαυτό σου (σαν κοχύλι!).

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς να μαζεύεις κοχύλια ή ότι περπατάς πάνω σε χιλιάδες κοχύλια, είναι οιωνός πως θα λυπηθείς πολύ. Επίσης, αν δεις πως μαζεύεις κοχύλια στην παραλία μπορεί να σημαίνει ότι λυπάσαι και βασανίζεσαι πολύ από κάποιον μεγάλο έρωτα που τελείωσε.

Επίσης, αν ονειρευτείς άδειο κοχύλι συμβολίζει τις αποτυχία και τις απογοητεύσεις. Παρόμοια, τα κοχύλια μέσα στη θάλασσα, σε βράχια ή γενικά στο φυσικό τους περιβάλλον ερμηνεύονται συνήθως ως πρόσκαιρες χαρές, δηλαδή ως χαρά που θα κρατήσει λίγο...

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις χειροτεχνίες με κοχύλια και γενικά αντικείμενα που βρίσκεις στην θάλασσα, αυτό ίσως σημαίνει ότι έχεις κάποια συναισθηματικά προβλήματα. Ίσως με την εργασιοθεραπεία να βρεις βάλσαμο και να ξεχαστείς από αυτά.

Τέλος, αν δεις να κρατάς σπασμένα κοχύλια ή να τα βάζεις στο σπίτι σου ως διακοσμητικά, αυτό μάλλον υποδηλώνει ότι αναπολείς περασμένες χαρές, που όμως μάλλον θα μείνουν για πάντα αναμνήσεις.

 

Σχόλια