Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παραλία, πλαζ

Η παραλία στο όνειρο θεωρείται συνήθως καλό σημάδι για τα ερωτικά μας. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με παραλίες και πλαζ...

Γενικά, μια όμορφη παραλία στο όνειρό σου αποτελεί προάγγελο για καλύτερο τρόπο ζωής και πολλές επιτυχίες στον έρωτα και τη ζωή.

Αν δεις ότι κάνεις βόλτα ή βρίσκεσαι σε όμορφη και αμμουδερή πλαζ και κάνεις ηλιοθεραπεία, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σκέφτεσαι να ριχτείς σε ερωτικές περιπέτειες ή ότι ετοιμάζεσαι να κάνεις μια νέα ερωτική σχέση.

Αν δεις ότι βαδίζεις σε παραλία με το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανό να έχεις επιτυχίες στον ερωτικό τομέα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Αν δεις ότι κάνεις ιππασία με άλογο σε παραλία, αυτό το όνειρο ίσως είναι προμήνυμα για κάποιο ταξίδι που θα κάνεις σύντομα.

Αν όμως, δεις χαλίκια ή σπασμένα κοχύλια να είναι διάσπαρτα στην παραλία ή στην πλαζ και να περπατάς πάνω τους θα δυσκολευτείς πολύ. 

Ακόμη χειρότερα αν δεις μια παραλία γεμάτη βράχους, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα κινδυνέψεις από λάθος αποφάσεις σου.

Αν ονειρευτείς ότι μαζεύεις πετρούλες, άμμο ή κοχύλια από την παραλία αυτό είναι οιωνός ότι παρά τις δυσκολίες θα θριαμβεύσεις και θα αποκτήσεις λεφτά. Για τις γυναίκες, το ίδιο όνειρο δείχνει πρακτικότητα και προσήλωση στους στόχους.

Αν δεις ζώα (σκυλιά ή γάτες) να τρέχουν σε παραλία, σε περιμένουν ξένοιαστες μέρες.

Αν δεις μωρά ή παιδιά να παίζουν με άμμο στην παραλία ή στην πλαζ, μπορεί να είναι οιωνός για εγκυμοσύνη για όσες έχουν σχέση ή είναι παντρεμένες. Για τις μητέρες το όνειρο αυτό ίσως δείχνει επιθυμία για διακοπές και αλλαγή της ρουτίνας.

Αν ονειρευτείς μια ανεμοδαρμένη παραλία ή μια παραλία με φουρτουνιασμένη θάλασσα, αυτό είναι προμήνυμα για μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσεις στην ερωτική σου ζωή.

Σχόλια3

Βασίλης

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Ήμουν σε ένα ονοιρο το οποίο ήμουν με κάτι παιδιά και διασχιζαμε κάτι σαν ποτάμι με δυνατό ρεύμα και αν πετάμε μέσα χωρίς να κρατξθπυμς από κάπου μας έσπερνε το ρεύμα στην τελική όλοι καταφέραμε να το περάσουμε και εγω ήμουν ο τελευταίος οστοσο στο τέλος του ήρεμου σε και κατέληγε σε μια τρομερή κρυστάλλινη θάλασσα με τίποτα άλλο παρά μόνο άμμο ο ουρανός μπλε κόκκινος μοβ απίστευτα χρώματα και από τη μια θεά με βιλλα από την άλλη θέα με πόλη απτην άλλη θέα με τη θαλλασα και για να φτάσουμε εκεί έπρεπε να κάνουμε κάτι πάρκουρ από κάτι σχόλια και μετά είδαμε το replay είδαμε και πως ένας άντρας άκυρος έχασε μια άκυρη γυναίκα στη διαδρομή η οποία κατά λάθος πέθανε κρεμώντας τον εαυτό της δακρισαν μερικοί δίπλα μου και εγώ 3 δακρυα

mariagr

πριν από 4 χρόνια 5 μήνες

Είδα μια μπουλντόζα να αδειάζει τρομαχτικά την άμμο μιας παραλίας εως μέσα στη θάλασσα και να ανοίγει δρόμο για να χτίσουν γέφυρα και γω έκλαιγα με λυγμούς για την καταστροφή που προκαλούσε.

Λαμπρινή

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Ήμασταν στην παραλία αλλά θάλασσα δεν υπήρχε. Φορούσαμε όλοι μαγιω. Ο άντρας μου είχε σκάψει τρεις τάφους. Έναν κοντα μου και δύο λίγο πιο πέρα.. Σε αυτόν δίπλα μου είχαμε μέσα τις τσάντες, τις πετσέτες και τρόφιμα σκεπασμενα με τη πετσέτα της θάλασσας του άντρα μου. Ήρθαν ξαφνικά δίπλα μας να κάτσουν με ένα αυτοκίνητο που έσερνε ένα φορείο φαρδύ και προσπαθούσα να ανέβω αλλά άκουγα την κόρη μου να με φωνάζει ότι πειναει και έπρεπε να κειταξω μέσα στον τάφο να βρω κάτι να της δώσω.. Ξύπνησα πολύ ανχωμενη..