Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Άλογο

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Αν δείτε στο όνειρο σας ένα δυνατό και όμορφο άλογο, σημαίνει ότι θα έχετε κι εσείς δύναμη και τύχη να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

Αν ονειρευτείτε ένα λευκό άλογο, θα έχετε οικογενειακή ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Αν όμως δείτε ένα βρώμικο και αδύνατο άλογο, σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα. Αν το άλογο ειναι άρρωστο να ανησυχείτε για την υγεία σας ή κάποιος από τους γονείς σας μπορεί να αρρωστήσει. Επίσης, να προσέχετε τους φίλους και τις φίλες σας γιατί θα σας προδώσουν.

Ο ονειροκριτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείτε ένα μαύρο άλογο, αυτό δείχνει ότι θα έχετε αρχικά τύχη και θα γευτείτε ωραία πράγματα αλλά θα νιώσετε ενοχές από κάποια πράξη ή απόλαυση που θα έχετε. Για την παντρεμένη γυναίκα, το μαύρο άλογο είτε σημαίνει ενοχές για κάποια εξωσυζυγική σχέση της ίδιας είτε απογοήτευση από απιστία του άντρα της. Για τις ανύπαντρες γυναίκες το μαύρο άλογο σημαίνει πολλές ερωτικές περιπέτειες χωρίς όμως καλή κατάληξη (γάμο, κλπ).

Γενικότερα, τα όνειρα με σκουρόχρωμα άλογα δείχνουν ευνοϊκές συνθήκες για απόκτηση ερωτικών εμπειριών, αγαθών και χρημάτων αλλά ταυτόχρονα και μεγάλες απογοητεύσεις. Αντίθετα, κατά τον ονειροκρίτη, τα άλογα με βούλες δείχουν πρόσκαιρες επιτυχίες στα εργασιακά-επαγγελματικά σας.

Όταν βλέπετε όνειρο ότι καβαλάτε ένα όμορφο και γυμνασμένο άλογο, αυτό σημαίνει επιτυχίες και ωραίες στιγμές στον έρωτα, ενώ αν είστε γυναίκα σημαίνει ότι σύντομα θα γνωρίσετε και θα αφεθείτε σε έναν πολύ παθιασμένο έρωτα.

Αντίθετα αν δείτε όνειρο ότι είστε πάνω σε ένα αφηνιασμένο άλογο, αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει πολύ κακές τοποθετήσεις είτε στα εργασιακά σας είτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια και πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δύσκολα θα τα καταφέρετε. Για τους έμπορους, ειδικά, το αφηνιασμένο άλογο σημαίνει ότι θα χάσουν λεφτά ή ότι έρχεται κάποια αναπάντεχη καταστροφή (φωτιά, σεισμός, κλπ). Για τους εργαζόμενους το όνειρο με αφηνιασμένο άλογο δείχνει ότι κάποιος συνάδελφος εξυφαίνει σχέδια εναντίον τους και υπονομεύει τη δουλειά τους.

Παρόμοια, αν δείτε ότι είστε πάνω σε ένα άγριο ή ατίθασο άλογο, σημαίνει ότι τα σχέδια και οι επιθυμίες σας δεν θα γίνουν εύκολα πραγματικότητα. Επιπλέον, αν στο όνειρο σας πέφτετε από άλογο σημαίνει ότι θα σας υπονομεύσουν στη δουλειά σας και θα χάσετε λεφτά ενώ αν ονειρευτείτε άλογο να σας κλωτσά σημαίνει ότι θα χωρίσετε με τον σύζυγο ή τον φίλο σας και επιπλέον θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας.

Αν ονειρευτείτε άλογα να περνάνε ποτάμι σημαίνει ότι θα προσπεράσετε τα προβλήματα σας και θα θριαμβεύσετε σε όλους τους τομείς.

Αν δείτε πολλά άλογα να τρέχουν μαζί πανικόβλητα, σημαίνει ότι κάποια άσχημη είδηση θα λάβετε: αρρώστια, θάνατο ή αναχώρηση κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου για το εξωτερικό.

Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Αν ονειρευτείτε άλογα να ερωτοτροπούν αυτό δείχνει ότι θα έχετε έντονες απολαύσεις στον τομέα του σεξ.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε με άλογο μέσα σε καθαρά νερά ή θάλασσα, αυτό αισθηματικά σημαίνει ότι ο άνθρωπος που θέλετε θα σας ερωτευτεί. Αν δείτε αυτό το όνειρο και ετοιμάζετε κάποια δουλειά σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Αν δείτε άλογο τραυματισμένο να χάνει αίμα, σημαίνει ότι είτε εσείς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα έχετε απώλεια δυνάμεων και πιθανόν κάποια σοβαρή αρρώστια.

Αν ονειρευτείτε ένα νεκρό άλογο, δυστυχώς έρχεται καταστροφή, θάνατος και μεγάλη δυστυχία για εσάς και την οικογένειά σας. 

Αν ονειρευτείτε πως βάζετε σέλα ή πεταλώνετε ένα άλογο, σημαίνει ότι έχετε το κουμάντο της τύχης σας και θα πετύχουν οι δουλειές σας. Αν όμως δείτε το άλογο να φεύγει μακρυά σημαίνει ότι θα αλλάξει η τύχη σας προς το χειρότερο.

Τέλος αν δείτε κάποιον πεθαμένο καβάλα σε άλογο να φεύγει από εσάς σημαίνει ότι έχετε παραμελήσει κάτι που του είχατε υποσχεθεί. Ενώ αν έρχεται σε εσάς σημαίνει ότι τον έχετε πάντα στη σκέψη σας.

Σχόλια3

Αιμιλία

πριν από 3 χρόνια 3 μήνες

Εχθές είχα ένα περίεργο όνειρο με ένα λευκό άλογο και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μπας και κάποιος ξέρει τι σημαίνει. Είδα οτι είχα σχέση με έναν, και σε ένα σημείο του ονείρου μου βρισκόμασταν και οι δύο μπροστά από ένα λευκό άλογο κρατώντας τα χέρια μας. Το άλογο κοίταγε προς εμάς και έδειχνε πολύ χαρούμενο, κάπως χαμογέλαγε λολ. Σε κάποια φάση εγώ άφησα το χέρι του αγοριού μου και το άλογο άρχισε να δείχνει στεναχωρημενο και λίγο θυμωμένο οχι πολύ αλλά άρχισε να πηδαει κλπ από την στιγμή που αφήσαμε τα χέρια. Μετά ξανά έπιασα το χέρι του, και το άλογο έγινε πάλι χαρούμενο. Εκεί εγώ ένιωσα κάτι σαν το άλογο να διαισθάνεται την αγάπη και οτι δεν ήθελε εμάς τους δύο να χωριστουμε. Τι σημαίνει αυτό;;

Χαρά

πριν από 3 χρόνια 8 μήνες

Είδα ένα άλογο να μεταμορφώνεται σε άντρας