Ονειροκρίτης » Άλογο

Ονειροκρίτης Άλογο

άλογο, μαύρο άλογο, άσπρο άλογο, ονειροκρίτης,

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Αν δείτε στο όνειρο σας ένα δυνατό και όμορφο άλογο, σημαίνει ότι θα έχετε κι εσείς δύναμη και τύχη να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε.

Αν ονειρευτείτε ένα λευκό άλογο, θα έχετε οικογενειακή ευημερία και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Αν όμως δείτε ένα βρώμικο και αδύνατο άλογο, σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα. Αν το άλογο ειναι άρρωστο να ανησυχείτε για την υγεία σας ή κάποιος από τους γονείς σας μπορεί να αρρωστήσει. Επίσης, να προσέχετε τους φίλους και τις φίλες σας γιατί θα σας προδώσουν.

Ο ονειροκριτης υποστηρίζει ότι αν ονειρευτείτε ένα μαύρο άλογο, αυτό δείχνει ότι θα έχετε αρχικά τύχη και θα γευτείτε ωραία πράγματα αλλά θα νιώσετε ενοχές από κάποια πράξη ή απόλαυση που θα έχετε. Για την παντρεμένη γυναίκα, το μαύρο άλογο είτε σημαίνει ενοχές για κάποια εξωσυζυγική σχέση της ίδιας είτε απογοήτευση από απιστία του άντρα της. Για τις ανύπαντρες γυναίκες το μαύρο άλογο σημαίνει πολλές ερωτικές περιπέτειες χωρίς όμως καλή κατάληξη (γάμο, κλπ).

Γενικότερα, τα όνειρα με σκουρόχρωμα άλογα δείχνουν ευνοϊκές συνθήκες για απόκτηση ερωτικών εμπειριών, αγαθών και χρημάτων αλλά ταυτόχρονα και μεγάλες απογοητεύσεις. Αντίθετα, κατά τον ονειροκρίτη, τα άλογα με βούλες δείχουν πρόσκαιρες επιτυχίες στα εργασιακά-επαγγελματικά σας.

Όταν βλέπετε όνειρο ότι καβαλάτε ένα όμορφο και γυμνασμένο άλογο, αυτό σημαίνει επιτυχίες και ωραίες στιγμές στον έρωτα, ενώ αν είστε γυναίκα σημαίνει ότι σύντομα θα γνωρίσετε και θα αφεθείτε σε έναν πολύ παθιασμένο έρωτα.

Αντίθετα αν δείτε όνειρο ότι είστε πάνω σε ένα αφηνιασμένο άλογο, αυτό σημαίνει ότι έχετε κάνει πολύ κακές τοποθετήσεις είτε στα εργασιακά σας είτε στα επιχειρηματικά σας σχέδια και πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δύσκολα θα τα καταφέρετε. Για τους έμπορους, ειδικά, το αφηνιασμένο άλογο σημαίνει ότι θα χάσουν λεφτά ή ότι έρχεται κάποια αναπάντεχη καταστροφή (φωτιά, σεισμός, κλπ). Για τους εργαζόμενους το όνειρο με αφηνιασμένο άλογο δείχνει ότι κάποιος συνάδελφος εξυφαίνει σχέδια εναντίον τους και υπονομεύει τη δουλειά τους.

Παρόμοια, αν δείτε ότι είστε πάνω σε ένα άγριο ή ατίθασο άλογο, σημαίνει ότι τα σχέδια και οι επιθυμίες σας δεν θα γίνουν εύκολα πραγματικότητα. Επιπλέον, αν στο όνειρο σας πέφτετε από άλογο σημαίνει ότι θα σας υπονομεύσουν στη δουλειά σας και θα χάσετε λεφτά ενώ αν ονειρευτείτε άλογο να σας κλωτσά σημαίνει ότι θα χωρίσετε με τον σύζυγο ή τον φίλο σας και επιπλέον θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας.

Αν ονειρευτείτε άλογα να περνάνε ποτάμι σημαίνει ότι θα προσπεράσετε τα προβλήματα σας και θα θριαμβεύσετε σε όλους τους τομείς.

Αν δείτε πολλά άλογα να τρέχουν μαζί πανικόβλητα, σημαίνει ότι κάποια άσχημη είδηση θα λάβετε: αρρώστια, θάνατο ή αναχώρηση κάποιου πολύ αγαπημένου σας προσώπου για το εξωτερικό.

Αν μια νέα γυναίκα δει πως ιππεύει ένα άσπρο άλογο που καλπάζει και πως την ακολουθεί κάποιος με ένα μαύρο άλογο, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα περάσει μια περίοδο ανάμικτων συναισθημάτων λύπης και χαράς, κατά την οποία κάποιος θα προσπαθήσει να την υπονομεύσει.

Αν ονειρευτείτε άλογα να ερωτοτροπούν αυτό δείχνει ότι θα έχετε έντονες απολαύσεις στον τομέα του σεξ.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε με άλογο μέσα σε καθαρά νερά ή θάλασσα, αυτό αισθηματικά σημαίνει ότι ο άνθρωπος που θέλετε θα σας ερωτευτεί. Αν δείτε αυτό το όνειρο και ετοιμάζετε κάποια δουλειά σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

Αν δείτε άλογο τραυματισμένο να χάνει αίμα, σημαίνει ότι είτε εσείς είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα έχετε απώλεια δυνάμεων και πιθανόν κάποια σοβαρή αρρώστια.

Αν ονειρευτείτε ένα νεκρό άλογο, δυστυχώς έρχεται καταστροφή, θάνατος και μεγάλη δυστυχία για εσάς και την οικογένειά σας. 

Αν ονειρευτείτε πως βάζετε σέλα ή πεταλώνετε ένα άλογο, σημαίνει ότι έχετε το κουμάντο της τύχης σας και θα πετύχουν οι δουλειές σας. Αν όμως δείτε το άλογο να φεύγει μακρυά σημαίνει ότι θα αλλάξει η τύχη σας προς το χειρότερο.

Τέλος αν δείτε κάποιον πεθαμένο καβάλα σε άλογο να φεύγει από εσάς σημαίνει ότι έχετε παραμελήσει κάτι που του είχατε υποσχεθεί. Ενώ αν έρχεται σε εσάς σημαίνει ότι τον έχετε πάντα στη σκέψη σας.

Σχόλια

Αν δεις αλογο καφε να σε τρεχει για να σε σκοτωσει τι σημαινει??

Φλωρεντία, τα καφέ άλογα στα όνειρα δείχνουν μεν ερωτικές εμπειρίες, αγαθά και χρήματα αλλά και μεγάλες απογοητεύσεις. Εσύ είδες το άλογο μάλλον αφηνιασμένο, που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις τις δουλειές σου και τα σχέδια σου. Πιθανώς στη δουλειά να εξυφαίνονται σχέδια εναντίον σου για να σε υπονομεύσουν ή στο στενό σου περιβάλλον να λέγονται άσχημα λόγια για εσένα.

 

Είδα ενα αγριο άλογο κλεισμένο έβλεπα απο πίσω απο μια ξιλινη πόρτα είδα οτι με κοιτούσε με το μαυρο μάτι του και είχα πιασει δουλειά εκεί στο να πηγενω τους πελάτες βόλτα και να το κραταω με σκινι . τι σημενει ?

Αν δεις αλογα να τσακονονται με σκυλια;

καλησπερα ειδα ονειρο με ενα αλογο που ειχε χρωμα γκριζο .που ξαφνικά πέταξα στον αέρα και ανέβηκα στο άλογο το άλογο είταν άγριο στην άρχει και κοτσούσε με εμένα από πάνω όμως δεν έπεσα από το άλογο .Αρχέιζε να τρέχει το άλογο όμως σαν να είμαστε στον αέρα και περνούσε από το ένα μέρος στο άλλο και στην άρχει φοβόμουνα και μετά μου πέρασε ο φόβος απλλα ένιωθα κάτι μέσα όπως νιώθης όταν ανεβενης σε αεροπλάνο .καπια στηγμη κατέβηκα από το άλογο και είταν κάποιος που δεν το θυμαμε ποιος όμως ένιωθα πως τον γνωρηζα λίγο και με έκρυβε κάπου σαν σπίτι είτανε μπορεί να είταν και παπάς που ένοιωθα άνετα και ασφαλής μαζί του το μέρος αυτό δεν το είχα ξανά δει .Μετά από λίγο σαν να με κυνηγούσε κάποιος και πολλά άτομα προσπαθούσαν να με προστατέβουν σαν να ψάχναν μια πόρτα η μια έξοδο να με φυγαδεύσουν.η πήρξαν και κάποια αλλά πράγματα μέσα στο όνειρο που δεν θυμαμε ακριβώς .το μόνο που θυμαμε είναι πως κατάφερα να φύγω αλλά δεν θυμαμε αν είταν πάλι με το άλογο η με κάτι άλλο .αυτό που νιώθω είναι ότι περίμενα το άλογο για να φύγω !!!!ευχαριστώ πολλή !!!θα ήθελα πολλή να μου εξηγήσετε τη ακριβώς σμένη αυτό το όνειρο !!!

eida ena leuko alogo...kai enw den plisiaze tous ipoloipous ..egw katafera na t kanw na me plisiazei...eida pws to eixa agkalia ....k auto me glife sto laimo thelontas na mou kanei xara

Καλησπέρα σας, στο όνειρο που είδα βρισκόμουν λέει σε ένα κτίριο πολύ μεγάλο που πήγαινε κυκλικά και στη μέση είχε μια τεράστια αυλή ήταν ψηλό με πολλά μπαλκόνια εγώ βρισκόμουν στο ισόγειο κάτω από το σκέπαστρο των μπαλκονιών στη μέση της αυλής έτρεξε το πρώην αγόρι μου (είναι ο μόνος που βλέπω στα όνειρα μου ..και ο μεγάλος μου έρωτας ) τότε έπεσε ένα άλογο από κάποιο μπαλκόνι και άρχισαν να πέφτουν και άλλα από διάφορα σημεία του κτιρίου (όλα τα άλογα ήταν καφέ) έτρεχαν κατά πάνω του και φτάνοντας τον έκαναν έναν κύκλο γύρο του και έχοντας πια σταθεί όλα στα δυο πισινά τους ποδιά ...αυτός ήταν διαφορετικός από ότι τώρα είχε τα μαλλιά του μακριά όπως τότε που ήμαστε μαζί ...είχε μείνει στήλη άλατος ανάμεσα στα άλογα...εγώ έτρεμα από φόβο μην πάθει κακό , άλλα σκεφτόμουν ότι ξέρει άπω άλογα και και ότι θα καταφέρει να τα τιθασεύσει παρόλα αυτά φοβόμουν ...εκεί που σκεφτόμουν τι να κάνω να βοηθήσω κάπως τους ξέφυγε και εξαφανίστηκε τότε άρχισα να τρέχω προς μια κατεύθυνση που νόμιζα ότι ήταν η σωστή για να τον βρω και έτρεχα μόνη μου μέσα στο κτίριο ..τα άλογα δεν τα ξαναείδα στο όνειρο μάλλον έμειναν στην αυλή ..εκεί που έτρεχα ξαφνικά συναντάω μια κοπέλα κοινή γνωστή μας και την ρωτάω γιατί τρέχει μου λέει ότι τον αγαπάει (πράγμα που δεν είναι αλήθεια στην πραγματικότητα) και πάει να τον βοηθήσει τότε της λέω δεν έχεις καμία δουλειά εσύ την πιάνω από το χέρι και την διώχνω πίσω και συνεχίζω να τρέχω...ώσπου φτάνω σε ένα δωμάτιο όπου κάθονταν η καλύτερη μου φίλη και ένας κοινός φίλος επίσης κάθομαι και τους λέω τι έχει συμβεί μένουν άφωνοι και εγώ αρχίζω να κλαίω γιατί φοβάμαι μήπως πάθει κάτι ...μετά ξύπνησα χωρίς να τον έχω βρει ...

Καλησπερα, ειδα ενα ονειρο που μου εκανε πολυ εντυπωση... Ημουν σε ενα σχολειο του οποιου το κτιριο ηταν τεραστιο και συνδιασμος απο ολα τα κτιρια των σχολειων που εχω παει (απο δημοτικο μεχρι λυκειο) καθως προχωρουσα προς το κυλικειο σε εναν εξωτερικο διαδρομο μεγαλο, ειδα 2 γυφτους να φευγουν απ αυτο και ενα αλογο καφε πιο πισω στο οποιο του ειχαν κανει κατι κακο (ετσι υπέθεσα γιατι ηταν γυρισμενο αναποδα) μολις το πλησιασα σηκωθηκε και ερχοταν αργα προς τα πανω μου θυμωμενο, εγω τοτε του εδειξα με το χερι την κατεύθυνση που πηγαν οι γυφτοι και αυτο με απιστευτα νευρα αρχισε να τρεχει προς εκει αλλα επειδη η κατευθυνση περνουσε αναμεσα απο το κεντρικο προαυλιο του σχολειου τραυματιστικαν εξαιτιας του πολλα παιδια και υπηρχε ενα χαος απιστευτο οπου ΟΛΟΙ ηταν ειτε ο ενας πανω στον αλλο με τεραστιους λοφους ανθρωπων ειτε κολλημενοι τραυματιες πανω στα καγκελα προσπαθωντας να σωθουν και γενικα σχεδον ολοι ποδοπατημενοι!!! Το αλογο ειχε εξαφανιστει αφου πλησιασα το χαος το οποιο εγινε μεσα σε δευτερολεπτα, τοτε ετρεξα πισω στο κυλικειο και εφερα νερα. Αλλα η ματια αυτουνου του γεροδεμενου και θυμομενου αλογου και το χαος που προκαλεσε κυνηγοντας τους 2 γυφτους που του εκαναν κατι μου εκανε πολυ εντυπωση!!! Παρεπιπτοντος εγω ειμαι 24 δεν παω σχολειο... Γενικα μπορω να μεταφρασω ονειρα αλλα οχι αυτο...

Είδα ότι έτρεχα να ξεφύγω με ένα μεγάλο καφέ άλογο από ένα τέρας το οποίο ήθελε το κακό μου αλλά εγώ το είχα ερωτευτεί για κάποιο παράξενο λόγο...έτρεχα και τέλος έφτασα σε ένα σπίτι όπου έπεσα πάνω με το άλογο... κατέβηκα όμως μια χαρά και μετά ήρθε αυτό το τέρας και γελούσαμε μαζί που έπεσα αλλά εγώ ήθελα να το διώξω γιατί ήξερα ότι θέλει να κάνει κακό στην οικογένειά μου και έπρεπε να τους το πώ...καταβάθος δεν ήθελα να φύγει γιατί το αγαπούσα αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς...εκείνο (τέρας) μου είχε δώσει το καφέ άλογο γιατί είχε πολλά! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΟΟ???

γεια σας,ειδα στο ονειρο μου πολλα αλογα εξω στη φυση καφε και ενω ηθελα να τα καβαλησω εκεινα δεν με αφηναν και φοβομουν μηπως με κλωτσησουν, ηθελαν να τους βρω νερο να πιουν και μετα θα μπορουσα να τα καβαλησω. Αρχισα να ψαχνω για νερο, ειχε παντου γυρω μασ νερο,ποταμια κ λιμνες αλλα εψαχνα κατι συγκεκριμενο. Ενω εψαχνα εβγαλα μια φωτογραφια δυο γατες και μια τιγρη η οποια μετα με ακολουθουσε μαλλον για να μ κανει κακο γιατι φοβομουν, παντα ηταν κοντα μου αλλα δεν με εφτανε...

Αν βλεπουμε ενα καφε αλογο,ηρεμο καπως παχουλο και μετα το υπευουμε αφου του φορεσουμε σελα;Τι σημαινει;

Είδα ένα καφέ άλογο το οποίο ξαπλωνε πάνω στο κρεβάτι μου ήταν ήσυχο και αρκετά ήρεμο το μόνο άγχος μου ήταν πώς βρέθηκε στο σπίτι μου και αν το έχω ταισει

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΕΊΔΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΉΣΕ - ΒΡΉΚΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΑΣΠΡΟ ΚΑΦΕ ΑΛΟΓΟ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΤΊ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Αν δεις οτι τρεχεις με ενα μαυρο αλογο αλλα ειναι δυνατο υγιη και λαμπερο τριχωμα,τι σημαινει;

Αν δεις το αλογο το οποιο το γνωριζεις..

χθες βραδυ ειδα οτι με ειχε επιτεθει ενα ασπρο αλλογο και φοβαμε μερικες φορες να κοιμηθω το βραδυ αν ειναι κακο η καλο πιτε το στα ισα

Καλησπερα σας! Χθες ειδα στον υπνο μου ενα πολυ μπερδεμένο όνειρο. Αρχικά ήμουν πανω σε μια μεγαλη ελιά, με πυκνή φυλλωσια (δεν θυμαμαι αν ειχε καρπους) και καταπάνω μου ερχόταν ενα κοκκινο τρενο. Λιγο πριν πλησιάσει το τρενο, εκτροχιαστηκε. Δεν χτύπησε την ελιά. Τοτε εγω πηγα να κατεβω απο την ελιά. Λιγο πριν κατεβω, βλέπω ενα ομορφο καφε άλογο, το οποιο σηκώθηκε στα δυο ποδια και μου δωσε το ενα απο τα μπροστινά του ποδια(σαν χαιρετισμός). Μετα βρέθηκα μεσα σ'έναν πύργο και αρχισα ν ανεβαίνω μια μεγαλη, μαρμάρινη, κυκλική σκάλα. Μερικες φορες πηδουσασα σκαλιά και ορόφους. Φτάνοντας στην κορυφη(νυχτα) ξάπλωσα ανάσκελα και ενιωσα μια ανακούφιση.... Τι σημαινει; σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

Εγώ είδα ότι ιππευα ένα μαύρο άλογο με πλούσια χαίτη και καλπαζα(είχα τον έλεγχο του αλόγου) δίπλα στην θάλασσα και κάποιος με ακολουθούσε καλπάζοντας και εκείνος πάνω σε ένα λευκό άλογο. Γύρισα να δω αλλά δεν θυμάμαι πρόσωπο ή χαρακτηριστικά πέραν του ότι ήταν ανδρας λόγο της κορμοστασιάς του. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?

Eida oti eperna meros se agwnes me aloga o agwnas diadramatizotan mesa stin poli kavalousa ena kafe dinato alogo trexame kai eimastan prwtoi pernagame dromous vouna xalikodromous. Ksafnou mia fwni mou leei prwsexe tis pagides kai o dromos gemise me tripes kalimenes me xalikia to alogo tis pernage ti mia meta tin alli xwris na pesei se kamia. Ti simainei ayto to oniro?

Στο όνειρο μου ειδα πολλά άλογα προς εμένα ερχόταν τρέχοντας και πανω ανθρωποι..αλλά πριν να με φτάσουν εξαφανιστηκαν...Μόνο ένας καφέ χρώμα πλησίασε και εγώ των φοβόμουν και των έδιωξα και μετά πήρε το μπουφάν μου και σαν άνθρωπος έγινε το φόρεσε και έφυγε. Εγώ τον κυνηγά για τι είχα κάτι πολύτιμη στο τσεπάκι του μπουφάν μου.Τι σημαίνει; καλό ή κακο;

Ειχα ενα σχετικα αδυνατο και μικρο αλογο που εψαχνα να του βρω να φαει τι σημαίνει αυτό;;

Ειδα ενα αλογο τραυματισμενο στο ποδι και ηθελα να ραψω το τραυμα του.. Αυτο τωρα τι απ´ολα σημαινει;

Καλησπέρα σας ονειρευτηκα εχθές το βράδυ ότι ζωγράφιζα το κεφάλι ενός καφέ αλόγου με όμορφη χετη τι θα μπορούσε να σημαίνει?

Eida oneiro pws ena alogo kathws etrexe ksafnika epese ke espase to podi tou, den fanike poli rma na xynete apla febete na vasanizotam, ti simeni afto?

Είδα στο όνειρο μου οτι ειχα στην αγκαλιά μου δυο μικρα αλογακια καφέ πολύ ηρεμα και ηθελα να τα πάρω μαζι μου αλλα δεν γινόταν επειδή δεν ειχα χώρο στο σπίτι και επειτα πηγα να ψάξω να πάρω κάποιο άλλο ζωάκι...τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Γεια σας, χτες είδε η γιαγιά μου οτι ανέβηκα σε ένα κοκκινόμαυρο άλογο και ήμουν χαρούμενη.Τί σημαίνει?

Αν δεις οτι το άλογο σε σώζει;

Είδα να χαϊδεύω δύο καφε άλογα ήμερα ...έγκυος. .. Φοράδες λέγονται?

Είδα ένα καφέ άλογο να μπαίνει στο σπίτι εκεί που καθόμουν στον καναπέ, πανικοβλήθηκα και προσπάθησα να σκύψω όμως ήρθε σε εμένα και ανοίγει το στόμα του προσπαθώντας να με φάει. Όμως εγώ στεκόμουν ήρεμη για να φύγει και τελικά έφυγε.

Εγώ είδα όνειρο ότι στεκόμουν στην παραλία και η θάλασσα ήταν ήρεμη και άμεσος έκανε κύμα,φουρτουνιασε τα κύματα ερχόντουσαν τεράστια και κάποια στιγμή τα κύματα πήραν την μορφή πολλων αλόγων δλδ τα άλογα ήταν από νερό αλλά εγώ δεν φοβόμουν απλά τα κοιτούσα μέχρι που έφυγαν και η θάλασσα ξανά ηρέμησε....τι σημάνει αυτό ;;;;

Ειδα ενα ανοιχτοχρωμο άλογο πολύ ημερο, που το χαιδευα

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Γάλα, γαλατάς

γάλα, ονειροκρίτης
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά...

Εγκυμοσύνη, έγκυος

έγκυος εγκυμοσύνη ονειροκρίτης
Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη! Όταν μια έγκυος βλέπει στο όνειρό της πως είναι ήδη έγκυος, πιθανώς να την περιμένουν...

Μαύρο, μαύρα

μαύρο, μαύρα, μαύρα ρούχα, μαύρα λεμόνια, μαύρα σεντόνια, μαύρο χρώμα στα όνειρα
Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει...

Χωράφι (καλλιέργεια)

χωράφι, καλλιέργεια,
Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι καλλιεργείς χωράφι ή κήπο με σιτηρά, να περιμένεις πολλά πλούτη ενώ με λουλούδια σημαίνει χαρά και οικογενειακή γαλήνη. Αν ονειρευτείς χωράφι με καλλιέργεια...

Υγρασία, μούχλα

υγρασία, μούχλα, ονειροκριτης
Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα; Γενικά, η...

Αλεξικέραυνο

Αλεξικέραυνο ονειροκρίτης
Το αλεξικέραυνο είναι ένας απλός μηχανισμός που μας προστατεύει από τους κεραυνούς. Η ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αλεξικέραυνο είναι παρόμοια. Γενικά, λοιπόν, ο ονειροκρίτης...