Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κατσαρόλα

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Γενικά, τα μαγειρικά σκεύη στα όνειρα θεωρούνται συχνά οιωνοί για καινούρια πράγματα ενώ δείχνουν και θέληση για βοήθεια από και προς άλλους. Π.χ. μια καινούρια ανοξείδωτη κατσαρόλα στο όνειρό μας είναι οιωνός για νέες καταστάσεις που θα ζήσουμε.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, πάντως, τα μαγειρικά σκεύη στα όνειρα μας (κατσαρόλα, καζάνι, χύτρα, τηγάνι), είναι οιωνοί για προβλήματα με την οικογένεια μας ή με κάποιο κοντινό μας άτομο. Επίσης, κατά την ίδια ερμηνεία, θεωρούνται προμηνύματα για τη συμπεριφορά μας, που μπορεί να μας οδηγήσει σε μπλεξίματα.

Ειδικότερα, τα όνειρα με άδεια κατσαρόλα υποδηλώνουν οικονομικά προβλήματα, ενώ όταν βλέπουμε κατσαρόλες γεμάτες φαγητό αυτό δηλώνει ότι κάτι χαρούμενο θα μας τύχει σύντομα.

Αν είσαι ανύπαντρος άντρας ή ανύπαντρη γυναίκα, και δεις στον ύπνο σου μεγάλη κεραμική ή ανοξείδωτη κατσαρόλα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα έχεις θετικές εξελίξεις και ίσως να καλοπαντρευτείς. Το ίδιο ισχύει αν δεις καζάνι να βράζει.

Για τους άλλους, τους ανύπαντρους, η γεμάτη κατσαρόλα σημαίνει πλούτη και οικογενειακή ευτυχία, ενώ μια άδεια κατσαρόλα συμβολίζει το αντίθετο! Έτσι, αν η κατσαρόλα που θα δεις στο όνειρό σου είναι άδεια, σημαίνει ότι σε περιμένει φτώχεια στα οικονομικά αλλά και μοναξιά στον αισθηματικό τομέα.

Αν δεις στο όνειρό  μια κατσαρόλα με νερό να βράζει πάνω σε φωτιά, αυτό ερμηνεύεται ως προμήνυμα για σκληρή δουλειά που σε περιμένει. Ταυτόχρονα, όμως το όνειρο αυτό σημαίνει και ότι έχεις ενθουσιασμό ή πολλές ιδέες για κάποιο σχέδιο που ετοιμάζεις.

Στα συναισθηματικά, αν δεις κατσαρόλα να βράζει ή χύτρα να σφυρίζει, αυτό δείχνει ότι τρέφεις πολύ πλούσια αισθήματα για κάποιο άτομο. Για τις παντρεμένες και τους παντρεμένους, αυτό το όνειρο ίσως συμβολίζει την αγάπη για τον σύζυγο ή τη σύζυγο.

Για τους εργαζόμενους, που θα ονειρευτούν κατσαρόλα να βράζει, πέρα από τη σκληρή δουλειά που έρχεται,  το όνειρο αυτό ίσως δείχνει ότι έχουν αναλάβει πολύ περισσότερες δουλειές από όσες μπορούν να φέρουν εις πέρας. Αυτό μπορεί να έχει συνέπεια κάποια επερχόμενη αποτυχία.

Για τους άγαμους που θα ονειρευτούν κατσαρόλα γεμάτη με νερό καθαρό, αυτό θεωρείται ότι είναι προάγγελος για κάποιες πολύ ευχάριστες προτάσεις που ίσως καταλήξουν στο γάμο.

Αν ονειρευτείς μία κατσαρόλα γεμάτη ακαθαρσίες, τότε έρχονται κέρδη. Θα πάρεις λεφτά από κάποια δουλειά ή από κάποιο τυχαίο γεγονός...

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου να μαγειρεύεις με κατσαρόλα να σου καίγεται το φαγητό, αυτό θεωρείται ότι είναι οιωνός για δυσάρεστα νέα ή αρρώστια για κάποιον που αγαπάς ή ακόμα και θάνατος για ένα αγαπημένο πρόσωπο που είναι άρρωστο.

Αν όμως ονειρευτείς ότι είσαι στην κουζίνα με τον σύντροφό και μαγειρεύετε μαζί με κατσαρόλα ή χύτρα ένα ωραίο φαγητό, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα για χαρμόσυνα νέα. Για τις παντρεμένες γυναίκες θεωρείται ότι είναι οιωνός για εγκυμοσύνη.

Αν ονειρευτείς μια παλιά ή χαλασμένη κατσαρόλα, σημαίνει ότι θα έχεις ατυχίες στα οικονομικά. Για τους παντρεμένους ή όσους έχουν σχέση, το όνειρο δηλώνει και συναισθηματικό αδιέξοδο.

Αν δεις λερωμένη και άπλυτη κατσαρόλα, αυτό σημαίνει προβλήματα στην οικογένεια.  Αν μάλιστα ονειρευτείς πολλές κατσαρόλες για πλύσιμο, αυτό ίσως δείχνει ότι νιώθεις κούραση από τις οικογενειακές υποχρεώσεις ή ότι δε λαμβάνεις τον σεβασμό που θα ήθελες.

Αν ονειρευτείς ότι  βράζεις χταπόδι στην κατσαρόλα, είναι κακός οιωνός για εσένα και την οικογένειά σου.  Κάτι σε ταλανίζει ή κάπου έχεις μπλέξει σε μια υπόθεση (οικονομική, ερωτική ή οικογενειακή) από την οποία δε βλέπεις εύκολη διέξοδο.

Παρόμοια, αν δεις ότι βράζεις χόρτα σε κατσαρόλα, σημαίνει ότι θα έχεις στενοχώριες στην οικογένεια και οικονομικές δυσκολίες.

Αν όμως δεις ότι μαγειρεύεις μια συνταγή για κρέας στην κατσαρόλα και η συνταγή είναι πετυχημένη, είναι καλός οιωνός, θα έχεις ευτυχία και πλούτη.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου τον ή την πρώην σου να μαγειρεύει με κατσαρόλα, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι. Πολλές φορές αυτό σημαίνει ότι η τωρινή σου σχέση σε κάνει να νιώθεις άβολα.

Σχόλια