Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Σαρδέλες

Οι σαρδέλες στο όνειρο μπορεί να έχουν ευνοική ερμηνεία, μπορεί όμως να δείχνουν και πίκρες ή δυσάρεστα γεγονότα που θα συμβούν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ονειροκριτη, αν ονειρευτείς πολλές σαρδέλες μέσα σε καθαρή θάλασσα σημαίνει ότι σύντομα η τύχη σου θα αλλάξει και θα έχεις εύνοια πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων. Για τις ανύπαντρες γυναίκες, το ίδιο όνειρο ίσως δείχνει γάμο με ωραίο άντρα και γρήγορα! Για μια παντρεμένη γυναίκα, οι πολλές σαρδέλες δείχνουν έντονη ερωτική ζωή ή κάποια εξωσυζυγική σχέση.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι μαγειρεύεις φαγητό με σαρδέλες ή τρως φαγητό με σαρδέλες και το φχαριστιέσαι, σημαίνει είτε ότι θα μάθεις ευχάριστα νέα.

Αν όμως ονειρευτείς ότι τηγανίζεις σαρδέλες ή ότι αυτές φεύγουν από το τηγάνι, σημαίνει ότι θα έχεις αποτυχίες είτε σε δουλειές είτε σε αισθηματικές υποθέσεις και πιθανώς να λάβεις δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με την οικογένεια σου.

Αν ονειρευτείς ότι ψαρεύεις στη θάλασσα και πιάνεις σαρδέλες, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια επιτυχία στις επαγγελματικές προσπάθειές σου αλλά δεν θα σε ικανοποιήσουν. τελικά Αν όμως δεις ότι έπιασες πολλές σαρδέλες, τότε έρχεται μεγάλη ευτυχία και πολλά κέρδη.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι αγοράζεις σαρδέλες είναι οιωνός για πιθανή εξαπάτηση ή ότι θα πικραθείς από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν όμως δεις ψαραγορά με πολλές σαρδέλες ίσως αυτό είναι οιωνός για ταξίδι.

Επίσης αν δεις ψόφιες σαρδέλες (ή άλλα ψάρια) στη θάλασσα, αυτό δείχνει ότι θα στενοχωρηθείς από κάποιο γεγονός. Για τους άντρες το ίδιο όνειρο ίσως σημαίνει ότι θα χάσουν λεφτά είτε από ατυχία είτε από λάθος εκτιμήσεις.

Τέλος, αν δεις σαρδέλες πάνω στο κρεβάτι σου αυτό είναι οιωνός για κακή σεξουαλική ζωή. Για τους άντρες αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει και απιστία από την σύντροφό τους.

Σχόλια