Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ταξίδι

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Το να δείτε πως κάνατε ένα δύσκολο και επιζήμιο ταξίδι, είναι σημάδι άπιστου έρωτα και ανικανότητας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να είσαι ταξιδιώτης, τότε οι δουλειές σου θα πάνε καλά, καθώς επίσης,  και ο ερωτικός σου δεσμός.

Αν ονειρευτείς ταξιδιώτη, θα μάθεις ευχάριστα νέα.

 

Σχόλια3

Στεφανια

πριν από 1ημέρα 11 ώρες

Καλησπέρα τις προάλλες είδα πως ήμουν στο σταθμού του τρένου με τον σύντροφο μου και θα περνάμε τρένο να πηγαίναμε για την πόλη μου...καθώς μπήκαμε είδα πως στην πορεία του τρένου είχε χιονίσει, είχαν σχηματιστεί κάτι βουναλάκια από χιόνι όπου φαινόντουσαν λασπωμένες γραμμές οχήματος πάνω στο χιόνι... μου κάνει εντύπωση γιατί είναι η Τρίτη φορά που βλέπω χιόνι αυτήν την εβδομάδα... την προηγούμενη είδα πως ήμουν σε ένα μέρος πάλι με τον σύντροφο μου και κάτι φίλους κοιμηθήκαμε στο χιόνι έβλεπα σπασμένο πάγο στο πάτωμα και ένα μεγάλο δρόμο που είχαν ανοίξει όπου δεξιά και αριστερά είχε χιόνι πολύ... και το πρώτο όνειρο που είδα είναι ότι χιονίζε έβλεπα κόσμο με καλοκαιρινά μιας και διανύουμε καλοκαίρι και πήγα σε χιονοδρομικό να κάνω σκι

Παναγιώτα

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Εδώ και λίγο καιρό ακούω στον ύπνο μου διάφορους γνωστούς να φωνάζουν το όνομα μου.μεχρι και την κόρη μου να φωνάζει μαμααα μια γειτόνισσα το όνομα μου τον πατέρα μου να με φωνάζει.τι είναι πάλι αυτό.εχω τρομάξει.

Κατερινα

πριν από 5 μήνες

Σε απάντηση του από Παναγιώτα

Κακο το όνειρο αυτό το υποσυνείδητο δουλεύει πολύ επισεις υπάρχει πιθανότητα να μάθει για θάνατο η σοβαρή ασθένεια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Κατά τον ονειροκρίτη αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς μια φούστα, σημαίνει ότι θα υποστείς κάποια προσβολή ή θα ντροπιαστείς από κάποιον.

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Η κρεμάλα και το κρέμασμα ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους εκτέλεσης δια βασανισμού που επινόησε ποτέ η ανθρωπότητα. Στο όνειρο η κρεμάλα σε σπάνιες περιπτώσεις σημαίνει κάτι καλό....

Τα όνειρα με αεροπλάνα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το τι κάνεις στο όνειρό σου: αν ανεβαίνεις, κατεβαίνεις, ή αν ταξιδεύεις ή απλά βλέπεις αεροπλάνο να πετά.