Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ταξίδι

Αν ονειρευτείτε ότι πραγματοποιείτε κάποιο ταξίδι, είναι προμήνυμα ότι θα λάβετε κληρονομιά από κει που δεν το περιμένατε.

Το να δείτε πως κάνατε ένα δύσκολο και επιζήμιο ταξίδι, είναι σημάδι άπιστου έρωτα και ανικανότητας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να είσαι ταξιδιώτης, τότε οι δουλειές σου θα πάνε καλά, καθώς επίσης,  και ο ερωτικός σου δεσμός.

Αν ονειρευτείς ταξιδιώτη, θα μάθεις ευχάριστα νέα.

 

Σχόλια3

Στεφανια

πριν από 5 μήνες

Καλησπέρα τις προάλλες είδα πως ήμουν στο σταθμού του τρένου με τον σύντροφο μου και θα περνάμε τρένο να πηγαίναμε για την πόλη μου...καθώς μπήκαμε είδα πως στην πορεία του τρένου είχε χιονίσει, είχαν σχηματιστεί κάτι βουναλάκια από χιόνι όπου φαινόντουσαν λασπωμένες γραμμές οχήματος πάνω στο χιόνι... μου κάνει εντύπωση γιατί είναι η Τρίτη φορά που βλέπω χιόνι αυτήν την εβδομάδα... την προηγούμενη είδα πως ήμουν σε ένα μέρος πάλι με τον σύντροφο μου και κάτι φίλους κοιμηθήκαμε στο χιόνι έβλεπα σπασμένο πάγο στο πάτωμα και ένα μεγάλο δρόμο που είχαν ανοίξει όπου δεξιά και αριστερά είχε χιόνι πολύ... και το πρώτο όνειρο που είδα είναι ότι χιονίζε έβλεπα κόσμο με καλοκαιρινά μιας και διανύουμε καλοκαίρι και πήγα σε χιονοδρομικό να κάνω σκι

Παναγιώτα

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Εδώ και λίγο καιρό ακούω στον ύπνο μου διάφορους γνωστούς να φωνάζουν το όνομα μου.μεχρι και την κόρη μου να φωνάζει μαμααα μια γειτόνισσα το όνομα μου τον πατέρα μου να με φωνάζει.τι είναι πάλι αυτό.εχω τρομάξει.

Κατερινα

πριν από 10 μήνες

Σε απάντηση του από Παναγιώτα

Κακο το όνειρο αυτό το υποσυνείδητο δουλεύει πολύ επισεις υπάρχει πιθανότητα να μάθει για θάνατο η σοβαρή ασθένεια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Στην πραγματική ζωή, η πτώση και γενικά το πέσιμο είναι μια κατάσταση στην οποία δεν έχουμε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια μας. Τι σημαίνει όμως αν δείτε αν ονειρευτήκατε ότι πέφτετε; Ο ονειροκρίτης δίνει την ερμηνεία.

Τα όνειρα με λεωφορεία και γενικά μέσα μεταφοράς συνήθως ερμηνεύονται ως προάγγελοι για γεγονότα και αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας. Ανάλογα με το ακριβώς συμβαίνει στο όνειρο, υπάρχουν διάφορες ερμηνείες για την αντίδρασή μας σε αυτά τα γεγονότα.

Αν δείτε στο όνειρο σας έναν βιασμό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα μάθετε ότι κάποιο φίλο σας τον χτύπησε συμφορά και θα εκπλαγείτε. Αν επιπλέον ο βιασμός που είδατε έγινε σε βάρος συγγενή σας, τότε το πρόσωπο αυτό θα περάσει πολύ δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις.

Αν δεις στο όνειρο ένα ταβάνι, αυτό συνήθως είναι καλό οιωνός με ορισμένες εξαιρέσεις.

Κατά τον ονειροκρίτη τα όνειρα με σφαίρες όπλων δείχνουν ότι έχεις συσσωρεύσει φόβο, θυμό και επιθετικότητα. Επίσης, θα έχεις δυσκολίες και αρρώστιες είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε άλλα μέλη της οικογένειάς σου, π.χ.

Για τους ερωτευμένους που θα δουν στο όνειρό τους ένα ελάφι, είναι οιωνός ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο τρέφει αληθινά αισθήματα και απέραντη αγάπη για αυτούς.