Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κρεβάτι

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.

Η νέα γυναίκα που θα δει ένα καλοστρωμένο κρεβάτι με ωραίο μαξιλάρι, σημαίνει ότι θα γνωρίσει τον έρωτα με έναν ωραίο άντρα και θα ντυθεί νύφη. Ο νέος που θα δει κάποια κοπέλα στο κρεβάτι του θα αποκτήσει σύντομα μια σοβαρή σχέση.

Το άδειο κρεβάτι σημαίνει οτι θα έχεις μυστικό ραντεβού.

Αντίθετα, όταν δεις στο κρεβάτι σου να κοιμάται κάποιος ξένος, τότε σε περιμένει μεγάλη στενοχώρια με αρρώστια ή θάνατο στην οικογένεια και σκληρή δουλειά, ενώ δεν θα  χαρείς τίποτα.

Το όνειρο με νυφικό κρεβάτι σημαίνει πίστη και αφοσίωση αλλά αν το ονειρευτεί παντρεμένη σημαίνει πίκρα ακόμη και θάνατο.

Ένα καθαρό και λευκό κρεβάτι σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις στενοχώριες και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει.

Για μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της ότι στρώνει κρεβάτι, σημαίνει ότι θα αποκτήσει έναν καινούργιο εραστή ή ότι θα απολαύσει το σεξ με το σύζυγό της.

Αν δείτε πως είσαστε σε κρεβάτι, αλλά σε ξένο δωμάτιο, θα έχετε επίσκεψη φίλων που δεν τους περιμένατε.

Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί πως είναι στο κρεβάτι με μαύρα σεντόνια, νέες επιπλοκές θα παρουσιαστούν και ίσως ο θάνατος.

Αν δείτε όνειρο πως κοιμάστε σε κρεβάτι μέσα στη φύση ή κάτω από τον έναστρο ουρανό, θα πρέπει να περιμένετε γοητευτικές εμπειρίες και ευκαιρία για να βελτιώσετε την περιουσία σας.

Αν δείτε μαύρους να περνούν κοντά στο κρεβάτι σας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα προκύψουν άσχημα περιστατικά που θα επηρεάσουν τα σχέδια σας.

Αν δείτε πως κάποιος φίλος σας κοιμόταν σε κρεβάτι και ήταν πολύ χλωμός, σημαίνει ότι παράξενες και θλιβερές περιπλοκές θα βασανίσουν φίλους σας, φέρνοντας δυσαρέσκεια και σε σας τον ίδιο.

Για μια μητέρα που θα δει όνειρο ότι το παιδί της κατουράει το κρεβάτι του, είναι οιωνός ότι την περιμένει ασυνήθιστη ανησυχία. Παράλληλα, άρρωστοι συγγενείς δε θα αναρρώσουν τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε.

Για κάποιον που θα δει ότι κατούρησε το κρεβάτι του, σημαίνει αρρώστια, ή ότι κάποια τραγωδία θα συμβεί στη δουλειά του.

Αν δείτε πως το πρόσωπο με το οποίο κοιμόσαστε στο ίδιο κρεβάτι δε σας αρέσει, είναι οιωνός ότι κάποιος που έχει απαιτήσεις από εσάς, θα σας επικρίνει και θα κάνει τη ζωή σας κόλαση..

Αν δείτε όνειρο πως έχετε σύντροφο στο κρεβάτι κάποιον ξένο, η δυσφορία σας θα ενοχλεί καθένα που θα σας πλησιάζει.

Αν δείτε πως είχατε στο κρεβάτι σας κάποιο ζώο, π.χ. σκύλο ή γάτα, απεριόριστη κακοτυχία θα κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας.

Σχόλια3

ΒασωΚ

πριν από 1 εβδομάδα 5 ημέρες

Κοιμόμουν στο κρεββάτι μαζί με τον πατέρα μου που έχει πεθάνει. Η όψη του ήταν καλή αλλά νυσταγμενος.σηκωθηκε και έφυγε σπο το κρεββάτι.

Ολγα

πριν από 2 χρόνια 8 μήνες

Είδα πως ήμουν ντυμένη στα μαύρα και κοιμόμουν στο κρεβάτι του νεκρού πεθερού μου με τα χέρια σταυρωμένα στη στάση του νεκρού...

Ριτσα

πριν από 3 χρόνια 10 μήνες

Ο πατέρας μου δεν ζει .Τον έβλεπα να κάθετε στο κρεβάτι δίπλα μου και να θέλει να κάνει έρωτα μαζί μου εγώ τον ρώτησα γιατί?και μου λέει δεν εισαι παιδί μου τοτε καναμε ερωτα και καποα στιγμη τον ξανα ρωτησα αληθεια δεν ειμαι παιδι σου και μου λεει ναι βρε εισαι.Αλλα δεν τον είδα στο πρόσωπο ήταν σκοτεινά. Τι σημαίνει αυτό.?