Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψάρι, Ψάρια

Γενικά, τα ψάρια είναι ευνοϊκό όνειρο που σημαίνει χαρά και ευτυχία, ιδίως αν τα βλέπεις να κολυμπούν στη θάλασσα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μπορεί τα ψάρια να είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία του ονειροκρίτη.

Αν ονειρευτείς ψάρια σε πεντακάθαρα νερά, θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ατόμων. Αν ονειρευτείτε ψάρια που κολυμπούν σε καθαρή θάλασσα, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα ευνοηθείτε από τους πλούσιους και δυνατούς.

Αν ονειρευτείς ότι τρως ψάρια, θα πετύχεις κάτι πολύ σπουδαίο.

Επίσης, αν ονειρευτείς ψάρια στην ψαραγορά, προμηνύεται ευχάριστο ταξίδι.

Τα νεκρά ψάρια, όμως, σημαίνουν λαχτάρα και στενοχώρια.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου ότι ένας πεθαμένος σου δίνει ψάρια, αυτό ότι θα έχεις κάποια απώλεια. Θα χάσεις ίσως λεφτά. Κατά άλλη ερμηνεία, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι έχεις ανοικτές υποθέσεις με τον πεθαμένο.

Τα ψόφια ψάρια στo όνειρο σημαίνουν χάσιμο περιουσίας και δύναμης, σαν επακόλουθο μιας μεγάλης ατυχίας.

Για τη νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε ψάρια, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σύντομα θα παντρευτεί έναν ωραίο άντρα.

Αν δείτε πως ψαρεύετε στη θάλασσα και πιάνατε μικρά ψαράκια, σημαίνει πως οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν, αλλά εσείς θα ξεφύγετε από την άσχημη κατάσταση.

Αν δείτε πως πιάνατε ψάρια ενώ είσαστε μέσα στο νερό, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα κάνετε λεφτά βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις.

Αν δείτε πως ψαρεύατε, σημαίνει πως θα αναπτύξετε ενεργητικότητα και θα σημειώσετε επιτυχία στις προσπάθειες σας. Αν δείτε στον ύπνο σας ψάρια ζωντανά αλλά ωμά, είτε τα ψάρια τα ψαρεύετε εσείς, είτε τα αγοράζετε είτε σας τα δίνουν, αν είναι μεγάλα, σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και πολλά κέρδη.

Αν δείτε μεγάλα ψάρια να τα πιάνετε με καμάκι ή τα πιάνουν άλλοι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη στις δουλειές σας. Αν τα ψάρια είναι μικρά σημαίνει λόγια και στενοχώριες.

Αν τα ψάρια τα δείτε ψημένα ή τηγανισμένα αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σας περιμένει απογοήτευση από τις δουλειές σας και τις υποθέσεις σας. Αν δείτε τα ψάρια να φεύγουν από το τηγάνι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις.

Αν μια παντρεμένη δει ψάρια μεγάλα στον ύπνο της, θα περάσει ευχάριστες μέρες και ευτυχισμένες νύχτες με τον άνδρα της. Αν είναι νέα κοπέλα, θα κάνει έναν πετυχημένο γάμο.

Σχόλια3

Χριστινα

πριν από 1 χρόνο

Εγώ είδα ότι σχετικά μεγάλο ψάρι όπως Η τσιπούρα ας πούμε μεγάλος και κόψε κομμάτι μου το πήρα το κομμάτι με το στόμα του να κολλήσα Τι σημαίνει αυτό

Ευάγγελος

πριν από 1 χρόνο 2 μήνες

Έχω δει δύο φορές αυτές τις μέρες όνειρο ότι πεθαίνουν ψάρια την μια φορά ήταν τα χρυσόψαρα μου ότι πήγα να τα ταισω και τα βρήκα νεκρά να τα χουν πλακώσει οι πέτρες που τους έχουμε βάλει και σήμερα είδα ότι ένα ψάρι πέθαινε και σπαρταραγε μέχρι που το έσωσα βάζοντας το σε ένα μπολ με νερό αλλά μετά από λίγο που πήγα να το το είδα ότι το είχε πλακώσει το μπολ τι γίνεται? Πεθαίνω

Εσμά

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδε ο άντρας μου πολλά ψάρια στο όνειρο του να κολυμπούν το ένα πίσω από το άλλο,πολλά είδη όμορφα. Είδε κι εμένα με ένα παιδί αγοράκι, επίσης είδε και τον πατέρα μου που στην πραγματικότητα δεν είναι αλλά στον ύπνο του έτσι το είδε και αυτός ο άνθρωπος κολυμπούσε..