Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τσάντα

Τα όνειρα με τσάντα έχουν διαφορετική ερμηνεία από τον ονειροκρίτη ανάλογα με το είδος και την ποιότητα της τσάντας. Δείτε πως εξηγούνται τα όνειρα με τσάντες.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρατάς μια σχολική ή μαθητική τσάντα, ενώ δεν πηγαίνεις πια στο σχολείο, αυτό δείχνει ότι έχεις κάποια στενοχώρια. Συνήθως η σάκα ήταν βαριά και στο όνειρο ίσως δείχνει κάτι παρόμοιο: ότι νιώθεις κάποιο βάρος να σε ταλαιπωρεί.

Η γυναικεία τσάντα στο όνειρο, που συνήθως βλέπουν οι γυναίκες, αντιπροσωπεύει συνήθως τον εσωτερικό σας κόσμο. Ετσι, αν ονειρευτείς μια τσάντα να είναι καινούρια και λαμπερή, αυτό σημαίνει πως έχεις δύναμη και ψυχικό σθένος. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Μια εναλλακτική ερμηνεία, αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι κρατάς μια ωραία και πανάκριβη τσάντα, είναι πως θα έχεις ερωτικές επιτυχίες και καλή ζωή. Επίσης, αν δεις ότι αγοράζεις μια ωραία τσάντα, σημαίνει ότι θα πραγματοποιήσεις κάποιο όνειρό σου.

Αντίθετα αν η τσάντα που θα δεις είναι ταλαιπωρημένη ή δεύτερης ποιότητας, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι νιώθεις φυλακισμένη σε κάποιο πρόβλημα και ότι σου χρειάζεται ανανέωση.

Αν είσαι άντρας και δεις ότι κρατάς μια όμορφη δερμάτινη τσάντα, αυτό είναι δείγμα για επιτυχίες στον ερωτικό ή στον επιχειρηματικό τομέα. Αν ετοιμάζεις κάποια δουλειά, αυτό το όνειρο δείχνει ότι όλα θα σου πάνε πρίμα, και θα έχεις μεγάλα κέρδη.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι βρίσκεις μια τσάντα γέματη λεφτά, αυτό συνήθως δεν είναι πολύ καλό όνειρο μια και τα χρήματα στο όνειρο δείχνουν το αντίθετο. Αν έχεις οικονομικά ανοίγματα και δεις τέτοιο όνειρο να προσέξεις τα σχέδια σου.

Αν όμως δεις ότι βρίσκεις μια τσάντα γεμάτη κοσμήματα ή χρυσό, σημαίνει ότι θα έχεις ευημερία και σύντομα θα αποκομίσεις σημαντικά κέρδη είτε από τύχη είτε από κάποιο πλάνο σου που θα ευοδωθεί.

Αν ονειρευτείς ότι έχασες την τσάντα σου, αυτό ίσως είναι δείγμα ότι έχεις κάποιες αυταπάτες για κάποιο θέμα που σε απασχολεί. Σύντομα θα αντιμετωπίσεις την αλήθεια.

Αν δεις στο όνειρό σου μια απλή πλαστική τσάντα γεμάτη τρόφιμα ή λαχανικά, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις αφθονία από αγαθά και έρωτα.

Αν δεις μια κενή τσάντα, αυτό δείχνει ανασφάλεια και είναι προμήνυμα ότι κάτι που περιμένεις φοβάσαι ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.

Αν ονειρευτείς να σέρνεις μια βαριά τσάντα, σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σε εγρήγορση γιατί κάποια πράγματα που θεωρείς δεδομένα ίσως χαθούν. Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι σε επιβουλεύονται κάποια πρόσωπα ή ότι έχεις κίνδυνο να πέσεις θύμα απάτης ή κλοπής.

Αν δεις πλαστική τσάντα να επιπλέει στη θάλασσα, αυτό είναι δείγμα εγκατάλειψης ή απόρριψης. Προσοχή στη σχέση σου.

Σχόλια1

Δήμητρα

πριν από 5 χρόνια 6 μήνες

Σήμερα ξημερώματα ειδα τον σύντροφό μου στον ύπνο μου, με τον οποίο χωρίσαμε πριν 2 μέρες. Ήρθε σπίτι μου...μεχρι την εξώπορτα που τον ειδα. Κρατούσε μια τσάντα με πληροφορίες λίγα ρούχα μεσα. Τον ρώτησα ξαφνιασμένη εάν γυρησε και μου είπε ότι χωρίσαμε οριστικά (του στυλ..εμπέδωσε το).