Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χταπόδι

Το χταπόδι με τα χαρακτηριστικά του πλοκάμια και τις βεντούζες είναι ένα άκακο μαλάκιο της θάλασσας. Στα όνειρα όμως το χταπόδι έχει ερμηνεία αρνητική, καθώς συμβολίζει οικογενειακές έγνοιες, στενοχώριες από τελματωμένες ερωτικές σχέσεις ή τερατώδη γεγονότα.

Γενικά, αν ονειρευτείς χταπόδια κατά τον ονειροκρίτη είναι ένας κακός οιωνός για εσένα και την οικογένειά σου. Πολλές φορές σημαίνει ότι σε ταλανίζει ένα πρόβλημα ή ότι έχεις μπλέξει σε μια υπόθεση (οικονομική, ερωτική ή οικογενειακή) από την οποία δεν βλέπεις εύκολη διέξοδο.

Εναλλακτικά, αν δεις ένα απλό χταπόδι να περνάει δίπλα σου στη θάλασσα, σημαίνει ότι στο περιβάλλον σου υπάρχουν εχθροί που σε επιβουλεύονται. Επιπλέον, αν την ώρα που βλέπεις το όνειρο νιώθεις φόβο ή γενικότερα έχεις αρνητική διάθεση τότε θα συμβούν σύντομα κάποια άσχημα γεγονότα ή θα πάρεις κακές ειδήσεις.  Αν δεις πολλά χταπόδια μαζεμένα, σημαίνει ότι υπάρχουν προδότες που παριστάνουν τους φίλους σου με μόνοι σκοπό να σε βλάψουν ηθικά ή οικονομικά.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα χταπόδι να έχει κολλήσει πάνω σου και να μην φεύγει παρόλες τις προσπάθειές σου, αυτό σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο έχει "κολλήσει" σε εσένα, είτε ερωτικά είτε όχι, και σου δημιουργεί προβλήματα, στενοχώριες, και γενικά θες να ξεμπλέξεις αλλά δεν μπορείς.

Αν όμως ονειρευτείς ότι κατάφερες να διώξεις το χταπόδι ή να το σκοτώσεις, τότε αυτό έχει την ερμηνεία ότι βαθιά μέσα σου επιθυμείς να ξεπεράσεις αυτή τη σχέση ή το πρόβλημα γενικότερα και τελικά θα τα καταφέρεις αρκεί να θέσεις στη ζωή σου διαφορετικούς στόχους.

Εναλλακτικά, αν είσαι νεαρή γυναίκα και δεις ένα χταπόδι κολλημένο πάνω σου, χωρίς να το διώχνεις, μπορεί να σημαίνει προσκόληση σε έναν πρώην έρωτα, που όμως δεν έχει πλέον καμία ελπίδα αναβίωσης. Αντίθετα, όσο πιο μεγάλο είναι το χταπόδι στο όνειρο, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα προβλήματα που θα σου δημιουργήσει αν επιμείνεις σε αυτό το πάθος.

Για τους άντρες που θα δουν όνειρο με χταπόδι πάνω τους, σημαίνει ότι έχουν κάποια σχέση με την οποία νιώθουν άβολα πλέον ή ότι νιώθουν ότι ο σύντροφός τους έχει κολλήσει πάνω τους και δεν τους αφήνει να αναπνεύσουν.

Αν δεις ότι κρατάς στα χέρια σου ένα ή περισσότερα ζωντανά χταπόδια που πιάνονται πάνω σου, τότε κατά τον ονειροκρίτη είναι σημάδι ότι θα έχεις φιλονικίες στην οικογένεια ή με τον σύζυγό σου. Αν έχεις δανειστεί χρήματα, το όνειρό αυτό είναι οιωνός ότι πρέπει να προσέξεις γιατί δεν θα μπορέσεις να αποπληρώσεις το δάνειο. Εναλλακτικά, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα κάνεις ερωτική σχέση που θα εξελιχθεί σε συναισθηματική καταστροφή.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι ψαρεύεις ένα χταπόδι και το χτυπάς σε βράχο μέχρι τέλους σημαίνει ότι θα νικήσεις όλους τους εχθρούς σου και θα θριαμβεύσεις.  Επίσης, αν ονειρευτείς νεκρό χταπόδι, σημαίνει ότι οι εχθροί σου θα έχουν κακό τέλος.

Αν όμως ονειρευτείς ότι ψαρεύεις ένα χταπόδι και αυτό κολλάει τις βεντούζες ή τα πλοκάμια του επάνω σου, είναι σημάδι ότι οι υποθέσεις σου θα έχουν εντελώς διαφορετική εξέλιξη από αυτήν που περιμένεις. Για τους εργαζόμενους ή τους επιχειρηματίες, αυτό το όνειρο σημαίνει αναποδιές ή απώλεια χρημάτων.  

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι έχεις πάει για ψάρεμα και ψαρεύεις ζωντανά χταπόδια, μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις δυσκολίες στη δουλειά σου από φήμες που θα κυκλοφορήσουν για εσένα. Αν σκοτώσεις τα χταπόδια, σημαίνει ότι θα εκδικηθείς τον συκοφάντη.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως χταπόδι βραστό ή ωμό, σημαίνει επιτυχίες και καλή υγεία. Αν δεις ότι τρως ψητό χταπόδι, θα έχεις στενοχώριες ή αρρώστιες.

Αν ονειρευτείς ότι απλώνεις χταπόδια στον ήλιο ή ότι τα μαγειρεύεις και τα τρως, σημαίνει ότι θα σκεφτείς έναν πονηρό τρόπο να νικήσεις κατά κράτος τους εχθρούς σου.

Τέλος, αν ονειρευτείς πλοκάμια χταποδιού, σε περιμένει ένας κίνδυνος από εκεί που δεν το περιμένεις. Πιθανώς το όνειρο να έχει σχέση με κάποιο σχέδιο που ετοιμάζεις το οποίο θα καταρρεύει.

Σχόλια