Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ψαράς, ψάρεμα

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Παρόμοια, ο ονειροκρίτης υποστηρίζει ότι δείτε στο όνειρό σας έναν ψαρά σημαίνει ότι βρίσκεστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία και ίσως έρχεται η ευημερία που πάντοτε θέλατε. 

Αν ονειρευτείτε αγκίστρι ψαρέματος, είναι σημάδι πως θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να δημιουργήσετε περιουσία και να αποκτήσετε αναγνώριση. Για να το πετύχετε όμως πρέπει να επωφεληθείτε και να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες.

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι εσύ ψαράς, σημαίνει θα αποκτήσεις πολλά λεφτά από τις δουλειές σου. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη, αυτό το όνειρο σημαίνει επιτυχίες στον ερωτικό τομέα και πιθανώς γάμο.

Γενικά, αν δειτε ότι ψαρεύετε με αγκίστρι, θα έχετε ευτυχία στον έρωτα. Αν μάλιστα δείτε πως πιάσατε πολλά ψάρια, είναι πολύ καλό. Αν δεν καταφέρατε να πιάσετε κανένα, όμως, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα να στεριώσουν οι σχέσεις σας.

Αντιστοιχα, και το ψάρεμα με δίχτυα σημαίνει επιτυχίες, καλές δουλειές και επαγγελματικές επιτυχίες. Αν είσαι έμπορος οι δουλειές σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Για τις νεαρές γυναίκες, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

Αν δεις όνειρο ότι ψαρεύεις με πετονιά, σημαίνει ότι μπορει να πάρεις κάποια λεφτά πιθανώς από κάποια κληρονομιά ή λαχείο.

Σχόλια