Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Λαγός

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.

Γενικά ο λαγός στα όνειρα είναι καλό σημάδι, ειδικά αν δούμε ότι τον κυνηγάμε, τον πιάνουμε ή  τον μαγειρεύουμε. Μερικές φορές όμως μπορεί να δείχνει και ανασφάλεια ή άγχος για επερχόμενα προβλήματα. Επίσης, ο λαγός στο όνειρο μπορεί να θεωρηθεί και οιωνός για γρήγορες αλλαγές προς το καλό ή το κακό.

Έτσι, αν δεις στον ύπνο σου απλώς έναν ζωντανό λαγό, ακίνητο χωρίς να τρέχει, συνήθως ερμηνεύεται πως ως οιωνός για ανασφάλεια που έχεις. Πιθανώς σε κάποια υπόθεση να δείξεις δειλία ή σε κάποια υπόθεση σου τα πράγματα να μην πάνε όπως τα νομίζεις.

Αν δεις λαγό να τρέχει, κατά τον ονειροκρίτη, προμηνύονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά. Γενικά αν δεις λαγό να τρέχει γρήγορα, αυτό θεωρείται καλό σημάδι για τις δουλειές αλλά και τα προσωπικά σου. Πιθανώς να κερδίσεις κάποια λεφτά.

Από την άλλη πλευρά, όμως, αν δεις λαγό να τρέχει μακρυά σου και να απομακρύνεται, ίσως σημαίνει ότι θα χάσεις κάτι, κάποιο πρόσωπο ή κάποια σχέση. Ίσως να δείχνει ότι αποφεύγεις να δεις την αλήθεια κατάματα.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου έναν λαγό να παρουσιάζεται ξαφνικά, να περιμένεις μια ευχάριστη είδηση σύντομα.  Αν όμως δεις λαγό που εξαφανίζεται πολύ γρήγορα, αυτό σημαίνει ότι θα βιώσεις μια γρήγορη αλλαγή. Ταυτόχρονα, το ίδιο όνειρο, στα συναισθηματικά ίσως δείχνει ότι φοβάσαι για κάποια υπόθεση σου ότι την αντιμετωπίζεις με βιασύνη και μπορεί να το πληρώσεις ακριβά.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου έναν λαγό, αυτό θεωρείται σύμβολο γονιμότητας, αφθονίας ή και χωρίς όρια συμπεριφοράς. Άλλωστε ο λαγός φημίζεται ότι κινείται και πολλαπλασιάζεται ταχύτατα. Έτσι, κατά αυτήν την ερμηνεία, αν μια γυναίκα δει λαγό στο όνειρό της προοιωνίζεται μια περίοδος υλικών απολαύσεων και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό της αποχαλίνωσης, που δε θα κρατήσει πολύ. Και μάλιστα το αποτέλεσμα είναι άδηλο: μπορεί να έχει τελικά καλό ή και κακό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ότι κι αν συμβεί θα είναι παροδικό και σύντομα θα επανέλθεις στη φυσιολογική σου ζωή.

Αν ονειρευτείς ότι πιάνεις έναν ζωντανό λαγό, χωρίς να είσαι κυνηγός, σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχίες.  Παρόμοια ερμηνεία έχει το όνειρο όπου βλέπεις να κυνηγάς λαγό και να τον πιάνεις. Συνήθως η ερμηνεία είναι ότι έρχεται κάποια μεγάλη επιτυχία ή ότι τα σχέδια σου θα πάνε όπως τα θες.

Ακόμη πιο σίγουρες επιτυχίες θα έχεις αν δεις στο όνειρό σου ότι μαγειρεύεις και τρως λαγό. Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως φαγητό με λαγό, και γενικά αν ονειρευτείς κρέας από λαγό, είναι καλό σημάδι. Θα έχεις μάλλον κάποια επιτυχία στις υποθέσεις σου.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου πως είσαι κυνηγός και σκοτώνεις λαγό, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα έχεις προβλήματα με φίλους και συγγενείς. Πιθανώς να αδικήσεις κάποιο φίλο σου με τα λόγια και τη συμπεριφορά σου.

Αν δεις πως σκοτώνεις έναν λαγό και γεμίζεις αίματα, αυτό το όνειρο θεωρείται κακό σημάδι. Συνήθως ερμηνεύεται ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο στις επαγγελματικές και συναισθηματικές σχέσεις σου. Για τους επαγγελματίες, ίσως το όνειρο να δείχνει φόβο για ατασθαλίες στις συναλλαγές που κάνουν.

Για τους υπόλοιπους, το να σκοτώνεις λαγό στο όνειρο ίσως είναι προμήνυμα ότι με τις πράξεις ή με τις παραλείψεις σου θα βλάψεις κάποιον άνθρωπο που δεν πρέπει.

Τέλος, αν ονειρευτείς ψόφιο ή νεκρό λαγό, αυτό θεωρείται συνήθως οιωνός για σοβαρά προβλήματα, απώλεια χρημάτων ή αρρώστια. Πιθανώς, να σημαίνει προβλήματα σε κάποια συναισθηματική σχέση, που μπορεί να οδηγηθεί σε χωρισμό.

Σχόλια