Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κρέας

Το κρέας με όλη την ποικιλία του είναι μια βασική πηγή τροφής για τους περισσότερους ανθρώπους. Λόγω της καθοριστικής σημασίας του στη ζωή μας, υπάρχουν πάρα πολλές ερμηνείες για τα όνειρα με κρέας ανάλογα με το είδος και τον τρόπο μαγειρέματος που βλέπουμε...

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς πολύ κρέας στην κουζίνα ή γενικά στο σπίτι σου, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις ευτυχία και πλούτη. Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι κόβεις κρέας με το μαχαίρι θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως ψημένο κρέας, θα κερδίσεις πολλά λεφτά.  Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι τρως ψητό κρέας από χοιρινό, κότα, κόκκορα, λαγό ή περιστέρι αυτό σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τα οποία προβλήματα αντιμετωπίζεις και θα έρθουν ευτυχισμένες στιγμές για σένα και την οικογένειά σου.

Επίσης, αν δεις ότι τρως ψημένο κρέας από κυνήγι ή άγρια πουλιά, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως οιωνός καλών ειδήσεων. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα δεις κάποιον ή κάποια που είχες να δεις πάρα πολύ καιρό.

Παρόμοια ερμηνεία έχει το όνειρο όπου βλέπουμε ωμό κρέας. Είναι προάγγελος για επιτυχίες και χρήματα.

Αντίθετα, το όνειρο όπου τρως κρέας από βόδι ή μοσχάρι, συνήθως ερμηνεύεται ως χάσιμο χρόνου σε κάποια σοβαρή υπόθεση σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως κρέας από πρόβατο, αυτό μάλλον σημαίνει ότι θα ακούσεις κάτι δυ­σάρεστο. Πολλές φορές, το πρόβειο κρέας ερμηνεύεται και ως ζημιά που θα υποστεί κάποιος φίλος ή συγγενής. Μπορεί επίσης, να ερμηνευευτεί και ως θάνατος.

Αντίθετα, το να τρως χοιρινό κρέας θεωρείται καλό όνειρο και ότι θα πάρεις κάποια καλή είδηση  από ‘κεί που δεν το περιμένεις. Για τις γυναίκες, όμως, μπορεί να ερμηνευτεί και ως προάγγελος για κακό γάμο ή για κακομεταχείριση από τον άντρα τους.

Αν δεις ότι τρως κρέας που είναι ωμό, θα κινδυνέψεις όμως στο τέλος θα πετύχεις αυτό που θες και θα εκπληρωθούν  όλες οι επιθυμίες σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι μαγειρεύεις ή ψήνεις κρέας στην κουζίνα σου, αυτό τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται ως καλός οιωνός για τις δουλειές σου θα και προμήνυμα για επιτυχίες. Το ίδιο όνειρο μπορεί επίσης να ερμηνευτεί ως καλές ειδήσεις που θα λάβεις για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Κατά μια εντελώς διαφορετική ερμηνεία όμως το όνειρο όπου μαγειρεύουμε κρέας, είναι προάγγελος για δυστυχία ή ότι για κόπους που θα πάνε χαμένοι γιατί θα τους γευτούν άλλοι. Το ίδιο ισχύει αν δεις ότι μαγειρεύεις κρέας και βάζεις πολλά μπαχαρικά. Αυτό θεωρείται προμήνυμα για αναποδιές στις δουλειές. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάνεις πολλά έξοδα και δεν προσέχεις τα οικονομικά σου.

Παρόμοια, το βραστό κρέας σημαίνει συνήθως αναποδιές και δυσκολίες. Για όσους ετοιμάζουν δουλειές, μπορεί να σημαίνει ότι θα αποτύχουν. Στα συναισθηματικά, το βραστό κρέας μπορεί να δείχνει διάψευση ελπίδων και χωρισμό.

Αν ονειρευτείς ότι κάθεσαι σε τραπέζι με ένα γέρο ή γριά και τρως ψημένο κρέας, αυτό είναι δείγμα για επιτυχία, και αναγνώριση από ισχυρούς ανθρώπους.

Αν δεις ότι αγοράζεις κρέας από χασάπη, χωρίς να ξέρεις τι είναι, αυτό θεωρείται προμήνυμα για ανταγωνισμό και φιλονικίες με κάποιο άτομο.

Επίσης, αν δεις ότι αγοράζεις φρέσκο και κόκκινο κρέας, αυτό είναι προάγγελος για οικονομική επιτυχία. Αντίθετα, το κατεψυγμένο κρέας σημαίνει απώλεια.

Επίσης, αν ονειρευτείς σάπιο κρέας ή κρέας μαγειρεμένο που βρωμάει (π.χ. πα­τσάς) αυτό θεωρείται προμήνυμα για οικονομικές ζημιές, προβλήματα στις σχέσεις ή ακόμα και αρρώστια.

Αν δεις ότι χτυπάς κρέας για να μαλακώσει (π.χ. με έναν κόπανο ή κάποιο βαρύ αντικείμενο), αυτό ερμηνεύευαι ότι θα κάνεις κάποια δουλειά ή κάποιο ταξίδι που θα σου φέρει προβλήματα.

Αν δεις στον ύπνο σου καμένο κρέας ή κρέας να καίγεται στη φωτιά χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι, αυτό το όνειρο θεωρείται προμήνυμα για προδοσία ή για κάποιου είδους καταστροφή.

Αν ονειρευτείς ότι σφάζεις κάποιο ζώο, π.χ. αρνί, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προβλήματα με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Για όσους έχουν παιδιά, καλό είναι να προσέχουν.

Αν όμω δεις κρέας αρνιού στη σούβλα το Πάσχα να ψήνεται καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν στο όνειρό σου νιώθεις τεράστια επιθυμία για κρέας, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως καλή ερωτική ζωή. Αντίθετα, αν δεις ότι σιχαίνεσαι το κρέας μάλλον θα περάσεις δύσκολη περίοδο στα συναισθηματικά σου.

 

Σχόλια3

Μαρί

πριν από 1 χρόνο 9 μήνες

Είδα έναν απαίσιο εφιάλτη παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό... Με μια μικρή περίληψη ειδα πως ειχα καλέσει καποιον άγνωστο στο σπίτι μου και καπως καταλαβα και ανακάλυψα πως αυτός τεμαχίσε σε κομμάτια κρέας την μητέρα μου και ενός φίλου μου που δεν θυμάται καν ποιος και αν υπάρχει αυτός ο φίλος.. Ήταν απαίσιο😥

Ανώνυμος

πριν από 3 χρόνια 3 μήνες

Ονειρεύτηκα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει να μου ζητάει να του ξαναφέρω τη κρέας που του είχα πάει γιατί του είχε αρέσει πολύ. Μου το ζήτησε με λαχτάρα