Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κότα, κοτόπουλο

Αν δείτε στο όνειρό σας, μια κότα αόριστα χωρίς να σας κάνει εντύπωση το χρώμα της, μόνη της ή μαζί με άλλες, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα και σύντομα θα νοιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις με τον εαυτό σας.

Αν στο όνειρό σας ακούτε μια κότα να κακαρίζει απλώς αυτό σημαίνει για σας μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας. Αν όμως άκουτε κότες πολλές να κακαρίζουν και να κάνουν ανυπόφορη φασαρία, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως σας ζηλεύουν γιατί σημειώνετε επιτυχίες και προοδεύετε στη ζωή σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας πολλές και όμορφες κότες σημαίνουν ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη, ενώ αν μια κότα που γεννάει αυγό στο όνειρο σημαίνει λεφτά και επιτυχίες.

Αν δείτε την κότα να γεννάει αυγό και να βγαίνει κοτοπουλάκι, αυτό σημαίνει για σας πλούτη, χαρά κι ευτυχία. Εξαίρεση αν το αυτό είναι κλούβιο, σημαίνε πρόσκαιρη χαρά και ύστερα αποτυχίες.

Αν δείτε πως σφάζετε ή σφάζουν μια κότα και τρέχει αίμα, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μια περαστική στενοχώρια στην οικογένειά σας.

Αν δείτε άσπρη κότα σημαίνει για σας μεγάλη ευτυχία και ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.  Γενικά, η άσπρη κότα ή το λευκό κοτόπουλο στο όνειρο σημαίνει ευτυχία ενώ η μαύρη κότα δυστυχία.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα γλυκό κοτόπουλο να έρχεται κοντά σου, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη. Για τις παντρεμένες, το ίδιο όνειρο σημαίνει εγκυμοσύνη, ενώ για τις ανύπαντρες ερωτική σχέση. Αν είσαι έγκυος, το όνειρο με κοτόπουλα είναι καλό και σημαίνει καλή γέννα.

Τέλος, αν δείτε όνειρο με ένα κοτέτσι γεμάτο κότες σημαίνει ευτυχία για εσένα και την οικογένειά σου ενώ αντίθετα το άδειο κοτέτσι φτώχεια και ανέχεια.

Σχόλια1

Σπυριδούλα

πριν από 6 χρόνια 1 μήνας

Ειδα οτι εμενα σε ενα σπιτι στην εξοχη που ηταν περιφραγμένο γυρω γυρω.....και καποια στιγμή βλέπω ενα τσιγγανο να μεταμορφώνεται σε κότα(η οποια ειχε συνηθισμενο χρωμα...οχι κατι ιδιαίτερο) για να με κλέψει....αλλα δεν την αφησα να μπει μεσα στο σπίτι.