Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κουζίνα

Αν δεις όνειρο με κουζίνα, είναι καλό όνειρο και θα έχεις γενικά ευτυχία.

Ειδικότερα, ο ονειροκρίτης λέει πως η παντρεμένη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως βρίσκεται μέσα σε μια κανονική κουζίνα που είναι πλήρως εξοπλισμένη και δεν της λείπει τίποτα, θα έχει γαλήνη και ησυχία στο σπιτικό της.

Για την ανύπαντρη γυναίκα, το ίδιο όνειρο σημαίνει γρήγορο γάμο.

Οι γεμάτες κατσαρόλες στην κουζίνα σημαίνουν ευτυχία και πλούτη στο σπίτι ενώ οι άδειες κατσαρόλες, μαρτυρούν ότι θα υπάρξει φτώχεια και ανέχεια.

Αν δεις στο όνειρό ότι μαγειρεύεις στην κουζίνα μαζί με τον άντρα σου, συνήθως σημαίνει ότι θα έχεις χαρμόσυνα νέα. Για τις παντρεμένες γυναίκες αυτό το όνειρο θεωρείται και οιωνός για εγκυμοσύνη. Για τις ανύπαντρες, το όνειρο στην κουζίνα με τον σύντροφο μπορεί να σημαίνει και πρόταση γάμου.

Παρόμοια, αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις έρωτα στην κουζίνα σου, σημαίνει ότι νιώθεις ευτυχία και πληρότητα για όσα έχεις, ενώ μπορεί να έχεις και ευχάριστα νέα.

Αν κάποιος άλλος μαγειρεύει στην κουζίνα σου θα ακούσεις λόγια εις βάρος σου αλλά δεν πρέπει να δώσεις σημασία.

Αν δεις τηγάνι στην κουζίνα σου είναι καλός οιωνός: συμβολίζει πόθο και γεύση επιτυχίας! Έτσι, αν ονειρευτείς ότι τηγανίζεις, σημαίνει πως είναι πάρα πολύ πιθανό να πετύχεις τους επαγγελματικούς στόχους αλλά και να πραγματοποιήσεις όλες τις ερωτικές επιθυμίες σου!  Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη σημαίνει ότι ο σύντροφός σου σε αγαπάει και απολαμβάνει το σεξ μαζί σου.

Σχόλια