Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γείτονας

Οι γείτονες είναι οι άνθρωποι που βλέπουμε καθημερινά στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο ασανσέρ, ανταλλάσουμε κουβέντες μαζί τους, και τυπικά λόγια χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Πολλές φορές, οι γείτονες είναι πηγή ανησυχίας και προβλημάτων.

Έτσι, κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να μιλάς με κάποιο γείτονά σου, σημαίνει ότι σε κουτσομπολεύει. Το ίδιο περίπου ισχύει, αν ονειρευτείς το γείτονά σου να σε κατασκοπεύει.

Αν δεις στο όνειρό σου μαλώνεις με γείτονα, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατάς τις αποστάσεις σου. Αν σε μια δύσκολη περίπτωση δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα ζημιωθείς πολύ.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι προσφέρεις βοήθεια σε γείτονα σου, είναι οιωνός ότι θα κερδίσεις από το πουθενά κάποια λεφτά.

Αν δεις όνειρο με το γείτονά σου πεθαμένο, πρέπει να περιμένεις άσχημες ειδήσεις.

Αν ονειρευτείς έναν γείτονα να σου πετάει λάσπες σημαίνει ότι κάποιος διαδίδει άσχημα λόγια για εσένα. Αν όμως δεις το γείτονά σου να περιποιείται τα λουλούδια του, σημαίνει ανέφελες σχέσεις και ευμάρεια.

Αν δεις το σπίτι του γείτονα να καίγεται από φωτιά, να περιμένεις τη φωτιά να ξεσπάσει και στο δικό σου σπίτι.

Αν στο όνειρό σου δεις έναν πεθαμένο γείτονα νεκρό να σου μιλάει, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σου.

Σχόλια