Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Πάγος

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Διάβασε όλες τις ερμηνείες.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς πάγο σημαίνει συνήθως πως θα κερδίσεις χρήματα με ανέντιμο τρόπο.

Μια εναλλακτική ερμηνεία είναι ότι αν δεις πάγο ή αν ονειρευτείς να δίνεις ή να παίρνεις πάγο ή παγάκια, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σου. Πρόσεχε για να μη χάσεις την αγάπη σου.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς πάγο στο έδαφος (παγωμένο νερό) ή ότι γλιστράς πάνω σε πάγο, η συνηθέστερη ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα προσωπικά σου ή ότι κάποιοι διαδίδουν για εσένα άσχημα λόγια. Αν εργάζεσαι ή έχεις επιχείρηση και δεις πάγο στο έδαφος, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι σε ανταγωνίζονται ανέντιμα.

Αν δεις όνειρο ότι τρως πάγο ή παγάκια, ετοιμάσου να ακούσεις περιφρονητικά λόγια. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να έχεις προβλήματα στη δουλειά.

Αν ονειρευτείς ότι βάζεις (ή παίρνεις) πάγο σε ψυγείο,  σημαίνει πως θα πέσεις σε δυσμένεια είτε στη σχέση σου είτε στην εργασία σου.

Το παγωμένο νερό στο όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως αδιέξοδο σε συναισθηματικά θέματα ή σε κάποια σχέση.

Από την άλλη πλευρά, αν δεις στο όνειρό σου παγωμένο αλλά καθαρό χιόνι, αυτό είναι καλό όνειρο καθώς το όνειρο αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προμήνυμα χαράς και έρωτα. Αν όμως το παγωμένο χιόνι είναι βρώμικο, τότε θα έχεις προβλήματα στις σχέσεις ή στο γάμο σου.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η ζυγαριά είναι το εργαλείο με το οποίο μετράμε μια ποσότητα και συνήθως είναι η μέτρησή της που οδηγεί σε αποφάσεις, οικονομικές ή προσωπικές. Στα όνειρα, η ζυγαριά είναι σύμβολο προτάσεων, συμφωνιών αλλά και αλλαγής πορείας.

Όπως και να τα δεις τα ρεβύθια, σημαίνουν στενοχώριες, δυσάρεστες ειδήσεις, αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις.

Τα όνειρα με ξυράφια δείχνουν ότι αγωνιάς για κάποιο θέμα που σε απασχολεί πολύ, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό.

Ακόμα ένα άσχημο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Όταν ονειρευτείς κάποιο μέρος άβατο και αδιαπέραστο, τότε εμπόδια και στενοχώριες θα παρουσιαστούν στις επιχειρήσεις σου.

Οι ψύλλοι είναι ένα από τα έντομα-παράσιτα που τρέφονται από τον άνθρωπο και τον εξοργίζουν, αν δεν τον πληγώνουν.

Οι μύγες στο όνειρο μας είναι συνήθως οιωνοί για ενοχλήσεις από τον κοινωνικό περίγυρό μας ή για προβλήματα με τα επαγγεματικά μας θέματα. Ορισμένες φορές, όμως η μύγα στο όνειρο είναι και προμήνυμα για θετικά γεγονότα.