Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Πάγος

Τα όνειρα με πάγο ή παγάκια δε θεωρούνται καλοί οιωνοί σύμφωνα με τον ονειροκρίτη. Διάβασε όλες τις ερμηνείες.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς πάγο σημαίνει συνήθως πως θα κερδίσεις χρήματα με ανέντιμο τρόπο.

Μια εναλλακτική ερμηνεία είναι ότι αν δεις πάγο ή αν ονειρευτείς να δίνεις ή να παίρνεις πάγο ή παγάκια, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σου. Πρόσεχε για να μη χάσεις την αγάπη σου.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς πάγο στο έδαφος (παγωμένο νερό) ή ότι γλιστράς πάνω σε πάγο, η συνηθέστερη ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα προσωπικά σου ή ότι κάποιοι διαδίδουν για εσένα άσχημα λόγια. Αν εργάζεσαι ή έχεις επιχείρηση και δεις πάγο στο έδαφος, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι σε ανταγωνίζονται ανέντιμα.

Αν δεις όνειρο ότι τρως πάγο ή παγάκια, ετοιμάσου να ακούσεις περιφρονητικά λόγια. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να έχεις προβλήματα στη δουλειά.

Αν ονειρευτείς ότι βάζεις (ή παίρνεις) πάγο σε ψυγείο,  σημαίνει πως θα πέσεις σε δυσμένεια είτε στη σχέση σου είτε στην εργασία σου.

Το παγωμένο νερό στο όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως αδιέξοδο σε συναισθηματικά θέματα ή σε κάποια σχέση.

Από την άλλη πλευρά, αν δεις στο όνειρό σου παγωμένο αλλά καθαρό χιόνι, αυτό είναι καλό όνειρο καθώς το όνειρο αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προμήνυμα χαράς και έρωτα. Αν όμως το παγωμένο χιόνι είναι βρώμικο, τότε θα έχεις προβλήματα στις σχέσεις ή στο γάμο σου.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αν ονειρευτείτε ότι ετοιμάζατε τραπέζι για φαγητό, είναι καλός οιωνός: θα έχετε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Άδειο τραπέζι, στo όνειρο, σημαίνει φτώχεια και απογοήτευση.

Το να δείτε ότι καθαρίζατε τραπέζι, σημαίνει ότι γρήγορα η ευχαρίστηση θ’ αντικατασταθεί με αδιαφορία.

Όταν δεις στο όνειρό σου ένα ωραίο άτομο ή αν ονειρευτείς ωραίο τον εαυτό σου, είναι καλό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη, η ομορφιά στα όνειρα δείχνει ότι  θα έχεις υγεία, ευτυχία και μακροβιότητα.

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με ζήλεια.

Τα όνειρα με χορό θεωρούνται οιωνοί και σημάδια του έρωτα και του πάθους, ειδικά αν ο χορός είναι το ερωτικότατο τάνγκο.

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;