Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Κρύο

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κρυώνεις στο όνειρό σου δυο πράγματα πρόκειται να συμβούν. Πρώτον υπάρχει η εκδοχή να αρρωστήσεις με κρυολόγημα και δεύτερον να νιώσεις πίκρα και μοναξιά μετά από διάλυση του δεσμού σου.

Αν δεις ότι είσαι κρυωμένος ή κρυωμένη, αυτό το όνειρο μπορεί να δείχνει ότι όντως θα περάσεις μια μικρή αρρώστια ή απλά ότι φοβάσαι μην αρρωστήσεις. Ομως, αυτό δεν σημαίνει τίποτε, θα τα ξεπεράσεις όλα.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα παιδί να είναι στο κρύο και να κρυώνει, σημαίνει ότι έχεις έγνοια για κάποιον και θες να τον βοηθήσεις. Αν όμως το παιδί που θα δεις στο κρύο, είναι καλά ντυμένο και δε φαίνεται να κρυώνει, τότε αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα ότι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές επειδή έχεις προετοιμαστεί σωστά.

Αν ονειρευτείς να βρίσκεσαι σε ένα πολύ κρύο και άγνωστο μέρος, η ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι έχεις ανασφάλεια για κάποια προσωπικά θέματα ή ότι θα βρεθείς σύντομα μπροστά σε ένα αδιέξοδο για το οποίο θα χρειαστείς τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι (σύντροφο ή οικογένεια).

Αν δεις ότι κάνεις μπάνιο σε κρύο νερό, αυτό το όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως επερχόμενη ψυχρολουσία από λάθος επιλογές που έχεις κάνει.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι κάνει κρύο και έχει πάγο στο έδαφος (παγωμένο νερό) ή ότι γλιστράς πάνω σε πάγο, η ερμηνεία είναι συνήθως ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα προσωπικά σου ή ότι κάποιοι διαδίδουν για εσένα άσχημα λόγια.

Αν όμως δεις ότι κάνει κρύο και εσύ πίνεις νερό με πάγο ή κάτι παγωμένο, κατά τον ονειροκρίτη αυτό δείχνει ότι έχεις αντοχή και θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Επίσης, αν δεις ότι κάνει κρύο αλλά εσύ δεν κρυώνεις γιατί βρίσκεσαι στα ζεστά, είτε στο σπίτι σου είτε κοντά στη φωτιά, αυτό το όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως δείγμα ότι νιώθεις ασφάλεια, ευτυχία και σιγουριά για όσα έχεις.

Αν ονειρευτείς ότι κάνει κρύο και ρίχνει χιόνι, αυτό έχει διάφορες σημασίες ανάλογα με το είδος του χιονιού.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου κάποιον να σου λέει κρύα αστεία και τον γνωρίζεις, η ερμηνεία είναι συνήθως ότι έχεις βαρεθεί τις κρυάδες του συγκεκριμένου ατόμου και σκέφτεσαι πως θα τον βγάλεις από τη ζωή σου. Αν όμως το πρόσωπο που λέει τα κρύα αστεία είναι άγνωστο σε εσένα, τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια λέει κουτσομπολιά για εσένα και την οικογένειά σου.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους θριάμβους.

Στην δουλειά σου θα σε αναγνωρίσουν ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

Γενικά, τα όνειρα με ξηρασία είναι κακός οιωνός. Δείτε αναλυτικά πως εξηγεί αυτό το όνειρο ο ονειροκρίτης.

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Η λέξη δούλος,  προήλθε από την αρχαιότερη λέξη δόελος και ίσως έχει ρίζες στο ρήμα δέω (δένω). Στην αρχαιότητα, δούλος ήταν ο εκ γενετής σκλάβος, δηλαδή εκείνος που γεννιόταν από γονιό σκλάβο, σε αντιδιαστολή προς τον ανδράποδο, δηλαδή εκείνον που υποδουλωνόταν σε πόλεμο.

Αν δεις ότι αυτό που έστειλες σε κάποιο διαγωνισμό για αναγνώριση ή βράβευση δεν βραβεύθηκε, πρόσεξε να μη δεχθείς πρόταση για δουλειά που θα σου γίνει από κάποιο φίλο σου.

Ο τζίτζικας συμβολίζει το φλογερό ερωτικό πάθος.

Αν δείτε ένα τζιτζίκι στον ύπνο σας και το ακούτε καθαρά να τραγουδάει σημαίνει ότι σας έχουν ερωτευτεί και σύντομα θα το διαπιστώσετε καθώς θα σας το εξομολογηθουν.