Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Κρύο

Το κρύο στο όνειρο έχει διττή σημασία και οι ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης διαφέρουν ανάλογα με τα συμφραζόμενα του ονείρου. Διάβασε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το κρύο στα όνειρά μας.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κρυώνεις στο όνειρό σου δυο πράγματα πρόκειται να συμβούν. Πρώτον υπάρχει η εκδοχή να αρρωστήσεις με κρυολόγημα και δεύτερον να νιώσεις πίκρα και μοναξιά μετά από διάλυση του δεσμού σου.

Αν δεις ότι είσαι κρυωμένος ή κρυωμένη, αυτό το όνειρο μπορεί να δείχνει ότι όντως θα περάσεις μια μικρή αρρώστια ή απλά ότι φοβάσαι μην αρρωστήσεις. Ομως, αυτό δεν σημαίνει τίποτε, θα τα ξεπεράσεις όλα.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα παιδί να είναι στο κρύο και να κρυώνει, σημαίνει ότι έχεις έγνοια για κάποιον και θες να τον βοηθήσεις. Αν όμως το παιδί που θα δεις στο κρύο, είναι καλά ντυμένο και δε φαίνεται να κρυώνει, τότε αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα ότι οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις θα είναι περαστικές επειδή έχεις προετοιμαστεί σωστά.

Αν ονειρευτείς να βρίσκεσαι σε ένα πολύ κρύο και άγνωστο μέρος, η ερμηνεία του ονειροκρίτη είναι ότι έχεις ανασφάλεια για κάποια προσωπικά θέματα ή ότι θα βρεθείς σύντομα μπροστά σε ένα αδιέξοδο για το οποίο θα χρειαστείς τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι (σύντροφο ή οικογένεια).

Αν δεις ότι κάνεις μπάνιο σε κρύο νερό, αυτό το όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως επερχόμενη ψυχρολουσία από λάθος επιλογές που έχεις κάνει.

Παρόμοια, αν ονειρευτείς ότι κάνει κρύο και έχει πάγο στο έδαφος (παγωμένο νερό) ή ότι γλιστράς πάνω σε πάγο, η ερμηνεία είναι συνήθως ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στα προσωπικά σου ή ότι κάποιοι διαδίδουν για εσένα άσχημα λόγια.

Αν όμως δεις ότι κάνει κρύο και εσύ πίνεις νερό με πάγο ή κάτι παγωμένο, κατά τον ονειροκρίτη αυτό δείχνει ότι έχεις αντοχή και θα ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.

Επίσης, αν δεις ότι κάνει κρύο αλλά εσύ δεν κρυώνεις γιατί βρίσκεσαι στα ζεστά, είτε στο σπίτι σου είτε κοντά στη φωτιά, αυτό το όνειρο συνήθως ερμηνεύεται ως δείγμα ότι νιώθεις ασφάλεια, ευτυχία και σιγουριά για όσα έχεις.

Αν ονειρευτείς ότι κάνει κρύο και ρίχνει χιόνι, αυτό έχει διάφορες σημασίες ανάλογα με το είδος του χιονιού.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου κάποιον να σου λέει κρύα αστεία και τον γνωρίζεις, η ερμηνεία είναι συνήθως ότι έχεις βαρεθεί τις κρυάδες του συγκεκριμένου ατόμου και σκέφτεσαι πως θα τον βγάλεις από τη ζωή σου. Αν όμως το πρόσωπο που λέει τα κρύα αστεία είναι άγνωστο σε εσένα, τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια λέει κουτσομπολιά για εσένα και την οικογένειά σου.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς να κοιμάσαι, τότε σύντομα θα αποκτήσεις ένα πιστό και καλό φίλο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια δύσκολη κατάσταση.

Στην καθημερινότητα οι ζητιάνοι συμβολίζουν την απόλυτη φτώχεια και απαξίωση, αλλά στα όνειρα ο ονειροκριτης τα θεωρεί ως καλούς οιωνούς.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείς ότι είσαι φτωχός ζητιάνος σημαίνει ότι συντομα θα ξεπεράσεις τα προβλήματα και θα έχεις χαρά και και ευτυχία στο σπίτι σου αλλά και οικονομική ανεξαρτησία.

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς γάλα είναι καλό όνειρο. Σημαίνει ότι μπορείς να βασίζεσαι στην καλοσύνη και στη φιλία των ανθρώπων. Είναι ένα από τα καλύτερα όνειρα. Γενικά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα (βούτυρο, γάλα, τυρί, γιαούρτι) στο όνειρο μας σημαίνουν καλή υγεία, αγνότητα και καλοσύνη.

Τα Χριστούγεννα ειναι στον δυτικό κόσμο η γιορτή της αγάπης και της ελπίδας. Δειτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με Χριστούγεννα.

Πρόσεξε αν δεις μια άδεια σούβλα, γιατί κάποιοι σε κατηγορούν στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν δεις σούβλα το Πάσχα με αρνί να ψήνεται καλά σημαίνει ότι θα έχεις καλή ζωή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Αν δεις το αρνί με αίμα πάνω, δηλαδή άψητο, σημαίνει ότι κάποιοι σε επιβουλεύονται και λένε λόγια πίσω από την πλάτη σου.