Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χειμώνας

Ο χειμώνας είναι η εποχή του κρύου, με βροχές και χιόνια, αλλά και η εποχή που μένουμε σπίτι και χαιρόμαστε τα Χριστούγεννα. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τον χειμώνα στα όνειρά μας.

Γενικά, ο χειμώνας στα όνειρα δε θεωρείται καλός οιωνός ή δείχνει ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Η συνηθέστερη ερμηνεία όταν βλέπουμε τον χειμώνα στα όνειρα μας είναι ότι θα αρρωστήσουμε. Έτσι, αν ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας, αρρώστια σε περιμένει.

Αν δεις στο όνειρό ότι είναι χειμώνας με πολύ κρύο, ο ονειροκρίτης δίνει δυο ερμηνείες για το τι θα συμβεί, Είτε να αρρωστήσεις με κρυολόγημα είτε να νιώσεις πίκρα και μοναξιά μετά από διάλυση ενός δεσμού σου.

Από την άλλη πλευρά, αν δεις στο όνειρό σου ότι παίζεις παιχνίδια μέσα στο χειμώνα, για παράδειγμα παίζεις με το χιόνι ή φτιάχνεις ένα χιονάνθρωπο, αυτό θεωρείται καλό όνειρο, και δείχνει πως θα βρεις την ηρεμία που θες στην οικογένεια και στην επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα. Επίσης, αν δεις ένα χειμωνιάτικο τοπίο με φρέσκο καθαρό χιόνι, κι αυτό είναι καλό όνειρο και συνήθως ερμηνεύεται ως προμήνυμα χαράς και έρωτα.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι είναι χειμώνας και πίνεις κρύο νερό ή γενικά κάτι με πάγο, αυτό κατά τον ονειροκρίτη δείχνει ότι έχεις ιδιαίτερη αντοχή και θα ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις. Όμως αν δεις στο όνειρό σου να βρίσκεσαι τον χειμώνα στο δρόμο με πάγο ή να οδηγείς αυτοκίνητο μέσα σε παγωμένα χιόνια, σημαίνει ότι θα έχεις προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σου. Πρόσεχε για να μη χάσεις την αγάπη σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα παιδί μέσα στο καταχείμωνο ή στο χιόνι, αυτό συνήθως ερμηνεύεται πως έχεις έγνοια για κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Αν όμως δεις ένα παιδί να παίζει σε χειμωνιάτικο τοπίο και ταυτόχρονα να είναι καλά ντυμένο, τότε αυτό το όνειρο ίσως είναι οιωνός ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις είναι περαστικές επειδή έχεις προετοιμαστεί σωστά.

Αν ονειρευτείς ότι κάνεις μπάνιο στη θάλασσα μέσα στο χειμώνα, αυτό συνήθως σημαίνει ότι θα υποστείς ψυχρολουσία, δηλαδή δυσκολίες από λάθος επιλογές που έχεις κάνει. Κατά μία άλλη ερμηνεία όμως, τα όνειρα με μπάνιο σε παγωμένη θάλασσα το χειμώνα δείχνουν ότι έχεις ανθεκτικότητα και θα τα καταφέρεις τελικά με οτιδήποτε αντιμετωπίσεις!

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι είναι χειμώνας και ένας κλέφτης σου κλέβει κάτι πολύτιμο (αυτοκίνητο, κοσμήματα από το σπίτι, κλπ) τότε αυτό είναι κακός οιωνός. Θα έχεις κακοτυχία και πιθανώς να χάσεις χρήματα ή να χαλάσουν τα σχέδια που κάνεις.

Τέλος, αν ονειρευτείς πως είναι χειμώνας και βρίσκεσαι σε ένα ζεστό σπίτι με την οικογένεια, αυτό δείχνει ότι έχεις θαλπωρή και ζεστασιά στην καρδιά σου. Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι γιορτάζεις τα Χριστούγεννα με την οικογένειά ή τους γονείς σου, αυτό είναι δείγμα για οικογενειακή ευτυχία είτε ότι σας έχουν λείψει τέτοιου είδους γιορτές.

Αν μια γυναίκα δεί στο όνειρό της τα παιδιά της να παίρνουν δώρα τα Χριστούγεννα ή δει χριστουγεννιάτικο δέντρο, σημαίνει ότι θα έχει καλή τύχη.

Σχόλια