Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γαρδένια

Οι γαρδένιες είναι φυτά εξωτερικού χώρου, που προτιμούν τη σκιά, και βγάζουν αυτά τα εκπληκτικά κάτασπρα σαν κρέμα άνθη, που μυρίζουν μεθυστικά και είναι τα αγαπημένα του κήπου μας. Τι σημαίνει όμως αν δεις γαρδένια στο όνειρό σου; Πως την ερμηνεύει ο ονειροκρίτης; 

Γενικά, η γαρδένια όπως και όλα τα λουλούδια στο όνειρό μας προοιωνίζουν τα αισθηματικά μας. Μερικές φορές, η γαρδένια ερμηνεύεται για επιτυχίες στο έρωτα, ενώ άλλες φορές εξηγείται ως επερχόμενη απογοήτευση.

Αν δεις στον ύπνο σου όμορφη γαρδένια ή πολλές γαρδένιες μαζί είναι προμήνυμα για ευτυχία και αγάπη. 

Αν ονειρευτείς ότι φοράς στεφάνι από γαρδένιες ή ότι βάζεις γαρδένια σε φόρεμα ή ρούχα, είναι οιωνός για γάμο ή αρραβώνα.

Αν δεις στο όνειρό σου ένα μόνο λουλούδι γαρδένιας, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι δείγμα ότι έχεις αγνότητα ή αγνά αισθήματα για κάποιον. Το ίδιο ισχύει αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρει κάποιος ένα μόνο λουλούδι γαρδένιας: έχει αγνά αισθήματα.

Επίσης, αν ονειρευτείς να κόβεις γαρδένιες και να φτιάχνεις μπουκέτο, θα έχεις ερωτικές επιτυχίες. Αν μαζεύεις γαρδένιες από χωράφια ή στο βουνό, να περιμένεις ερωτικό γράμμα ή εξομολόγηση.

Αντίθετα, αν ονειρευτείς μαραμένη γαρδένια, είναι οιωνός για ερωτική απογοήτευση ή αρρώστια.

Αν δεις πλαστικά ή ψεύτικα λουλούδια γαρδένιας, τότε θα ζήσεις ή ζεις ήδη έναν ψεύτικο έρωτα που θα σε απογοητεύσει σύντομα και θα πονέσεις πολύ. Αν είσαι παντρεμένη, το ίδιο όνειρο εξηγείται και ως φόβος για απιστία.

Αν δεις στο όνειρό σου γαρδένια στον πάγο, ή να έχει χαλάσει από παγετό, θα έχεις προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο σου. Πρόσεχε για να μη χάσεις την αγάπη σου

 

 

 

Σχόλια