Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παιχνίδια

Γενικά τα όνειρα με παιχνίδια είναι καλά όνειρα.  Αν ονειρευτείς ότι παίζεις με παιδικά παιχνίδια θα έχεις ηρεμία, χαρές και κέρδη στην οικογένεια και την επαγγελματική ζωή σου αντίστοιχα.

Αν δείς ότι χαρίζεις παιχνίδια σε ένα παιδί (ή παιδιά)  σύντομα θα πάρεις δώρα από τον άντρα ή τη γυναίκα σου.

Αν δεις στο όνειρο σου ότι φτιάχνεις παιχνίδια, θα κερδίσεις πολλά χρήματα.

Η μόνη κακή περίπτωση είναι αν ονειρευτείς ότι παίζεις χαρτιά και κερδίζεις, που κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα χάσεις κάποιον φίλο γιατί θα σε στενοχωρήσει και δεν θα θες να τον ξαναδεις.

Αν δεις ότι παίζεις χαρτιά και χάνεις, θα έχεις καλές ειδήσεις στον επαγγελματικό τομέα όπου οι δουλειές σου θα πάνε καλά.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου να κρατάς μια κούκλα δεν είναι καλό σημάδι, αντίθετα είναι οιωνός για απάτη. Εξαίρεση, αν δεις κοριτσάκι να παίζει με κούκλες, σε αυτήν την περίπτωση θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους.

 

Σχόλια3

SISMANIDIS KON…

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Ειδα οτι μαζευμα σε ενα ερημο κατηφορικο δρομο χαλασμενα παιχνιδια σαν καποιος να τα ειχει πεταξει απο καποιο παραθυρο απο τα ψηλα κτιρια που ειναι καταμηκος του δρομου. Μερικα τα πηρα στα χερια μου και τα κοιταζα λυπημενος και εψαχνα να βρω ποιο παιδι τα εχασε

Βούλα

πριν από 5 χρόνια 1 μήνας

Πήγα να αγοράσω ενα αγιο βασιλη σε καταστημα και τα ειχανε μαζεψει πριν τελειωσει η σεζον των Χριστουγέννων.Εκεινη τη στιγμη τα πηγαινανε στην αποθηκη τα ειχανε ολα μαζι σε διαφανη κουτια επανω σε καροτσια και αγορασα 3 .Τι σημαινει;