Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τράπουλα - Χαρτιά

Η τράπουλα είναι ένα φαινομενικά αθώο παιχνίδι, που όμως πολύ συχνά έχει καταστρέψει ανθρώπους λόγω του τζόγου. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τράπουλα και χαρτοπαιξία;

Γενικά, το όνειρο αυτό δεν είναι πολύ καλό. Υποδηλώνει παιχνίδι με την τύχη, δηλαδή τζόγο, από το οποίο σχεδόν πάντα βγαίνεις χαμένος -- εκτός κι αν είσαι εσύ αυτός που μοιράζει τα χαρτιά.

Ετσι, λοιπόν, αν δεις στο όνειρό σου ότι κρατάς στα χέρια σου τράπουλα ή τραπουλόχαρτα και παίζεις, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως προσπαθείς να κερδίσεις χρήματα με ανέντιμο τρόπο.

Επίσης το όνειρο με τραπουλόχαρτα και χαρτοπαιξία μπορεί να σημαίνει ότι έχεις μπλέξει σε πονηρές δουλειές, νιώθεις άσχημα για αυτό και τελικά θα βγεις ζημιωμένος.

Αν ονειρευτείς ότι κόβεις και μοιράζεις χαρτιά της τράπουλας σε κάποιους άλλους, είναι δείγμα ότι θεωρείς ότι έχεις εσύ τον έλεγχο των ριψοκίνδυνων σχεδίων σου και ότι θα σου βγουν.

Αν όμως δεις κάποιον άλλο να μοιράζει τα χαρτιά, τότε το παιχνίδι δεν θα σου βγει, θα ατυχήσεις και θα χάσεις είτε λεφτά είτε κάποια σχέση.

Αν ονειρευτείς ότι κρατάς το τζόκερ, μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις τύχη και αναπάντεχες ευκαιρίες για κέρδη.

Επίσης, αν δεις ότι παίζεις τυχερό παιχνίδι με χαρτιά και σου έρχεται φουλ του άσου ή γενικά έχεις "καλό φύλλο", θα κερδίσεις λεφτά.

Αν δεις να παίζεις χαρτιά (πόκερ, θανάση, κλπ) με γνωστό πρόσωπο, αυτό ίσως δείχνει ότι έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση για αυτόν. Αν σε ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως το όνειρο να σημαίνει ότι θα ήθελες πολύ να κάνεις σχέση μαζι του, αλλά το έχεις αφήσει στην τύχη.

Αν στο όνειρό σου δεις έναν πεθαμένο να κρατάει τράπουλα, σημαίνει ότι κάποια υπόθεση έχεις παραμελήσει.

Αν επιπλέον δεις στο όνειρό σου να παίζεις εσύ χαρτιά με πεθαμένο πρόσωπο, μπορεί να σημαίνει ότι κάτι που έχεις ξεκινήσει θα σε ζημιώσει ηθικά ή και συναισθηματικά. Μπορεί επίσης, το όνειρο αυτό να υποδηλώνει άγχος για κάποιο επιχειρηματικό σχέδιο.

Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι πάνω σε καράβι με κάποιο γνωστό ή αγαπημένο πρόσωπο (σύζυγο, εραστή κλπ) και παίζετει χαρτιά, σημαίνει ότι θα έχεις ευκαιρίες για περιπέτειες και ταξίδια.

Αν δεις ότι κάποιος σου ρίχνει τα χαρτιά (ταρώ κλπ), σημαίνει ότι έχεις φόβο για το μέλλον και καταφεύγεις σε απίθανες μεθόδους για το προβλέψεις.

Για τη νέα γυναίκα που θα δει να κρατάει ένα ρήγα στα χέρια της, μπορεί να είναι οιωνός για νέο έρωτα ή και γάμο με τον άντρα της ζωής της.

Σχόλια