Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Νερό

Τα όνειρα με νερό θεωρούνται πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Έτσι, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, όταν το νερό που βλέπεις στο όνειρό σου είναι καθαρό και κρυστάλλινο σημαίνει ότι θα αποκτήσεις λεφτά, άφθονα αγαθά, ευτυχία στην οικογένεια, αγάπη και έρωτα.

Αν δεις το νερό να βγαίνει γάργαρο μέσα από πηγή ή από βρύση και πίνεις από αυτό, σημαίνει ότι θα πετύχεις τους στόχους σου ή θα ικανοποιήσεις κάποια επιθυμία σου (αυτό που λέμε "θα πιεις νερό από την πηγή!"). Για παράδειγμα, αν δεν έχεις παντρευτεί και θέλεις γάμο, μπορεί να δεχτείς σύντομα δαχτυλίδι από τον αγαπημένο σου. Αν είσαι παντρεμένη χωρίς παιδιά μπορεί σύντομα να μείνεις έγκυος. Αν είσαι επιχειρηματίας, θα πάνε καλά οι επιχειρήσεις σου, ενώ αν φτιάχνεις κάποια κατασκευή αυτή θα ολοκληρωθεί σύντομα με επιτυχία.

Αν είσαι νέα κοπέλα ή ανύπαντρος άντρας και στο όνειρό σου δίνουν να πιεις καθαρό νερό σε ποτήρι, τότε πολύ σύντομα θα κάνεις μια καλή ερωτική σχέση ή έναν καλό γάμο. Τέλος, αν δεις ότι βρέχεσαι από νερό (όχι από θάλασσα!) τότε θα βρεις τη γαλήνη και ευτυχία που θέλεις.

Αντίθετα, αν δεις όνειρο με βρώμικο και θολό νερό, για τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσεις στενοχώριες, εμπόδια στη δουλειά σου, αποτυχίες στα ερωτικά/αισθηματικά, αρρώστιες και κινδύνους γενικότερα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αν ονειρευτείς ότι τρως φαγητό και πνίγεσαι χωρίς να σου δίνει κανείς να πιεις λίγο νερό, σημαίνει είτε ότι έχεις πολλές έγνοιες που δε σ' αφήνουν να ησυχάσεις είτε κάποιος σε επιβουλεύεται και διαδίδει άσχημα λόγια για εσένα.

Αν δεις όνειρο ότι σε ραντίζουν με ανθόνερο, ή να ονειρευτείς ότι κρατάς ή μυρίζεις ένα μπουκάλι με ανθόνερο, σημαίνει ότι  όλα θα πάνε καλά: η χαρά και η ευτυχία σε περιμένουν.

Τέλος, αν στο όνειρό σου δεις να σου λείπει νερό (π.χ. βρίσκεσαι μέσα σε ξηρασία) είναι πολύ κακός οιωνός. Προμηνύει εγκατάλειψη, λύπη, πόνο και πίκρες.

Σχόλια3

ρενα

πριν από 2 χρόνια 10 μήνες

καλημερα,ειδα ενα παραξενο ονειρο,πως ημουν σ ενα μερος μια μεγαλη πολη,που ολοι οι ανθρωποι αναγκαζονταν να πινουν βρωμικα νερα απ το δρομο,πολυς και αγνωστος κοσμος,ελληνες ολοι επιναν νερο απ τα αυλακια που κανει ο δρομος,τα λασπονερα δλδ.προσπαθουσα να τους εξηγησω πως το νερο δεν ειναι ποσιμο αλλα αυτοι δεν ακουγαν επεφταν μες στα βρωμικα νερα κι επιναν,και προσπαθουσαν να πλυθουν εκει,εγω σε αντιθεση μαζι τους δεν ημουν ειχα ενα μπουκαλι καθαρο νερο και μια μικρη πηγη που το γεμιζα,σαν συντριβανι αλλα καθαρο νερο,που για καποιο λογο κανεις δεν την εβλεπε.επισης ημουν καθαρη σε ρουχα και σε εμφανιση,ομως ημουν σ ενα μερος με χιλιαδες κοσμο βρωμικο να πινει απ τον βουρκο,παιδια να κλαινε κλπ και ξυπνησα με το αγχος.τι μπορει να σημαινει; ευχαριστω πολυ!

Μαρινα

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι έβρεχε έξω και γω ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου και άρχισε να τρέχει νερό από το δοκάρι σαν κάποιος να άνοιξε μικρό ποτιστηρι μετά άρχισε να τρέχει πολύ νερό και από μια κολωνα δίπλα το νερό ήταν πεντακάθαρο όπως και οι τοίχοι κατασπροι και το δωμάτιο πολύ φωτεινό μόνο στην κολώνα μετά φάνηκε ότι υπήρχαν κάποιες παροχές και ο τοίχος εκεί φαινόταν σα προχειροφτιαγμενος

Μαρίνα

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Είδα ότι ήμουν στο πίσω κάθισμα και οδηγούσε ένα άντρας , μας κυνηγούσαν κάποιοι άλλοι και του έλεγα να πάει από συγκεκριμένο δρόμο και αυτός έλεγε όχι και τελευταία στιγμή πήγαινε από εκεί που έλεγα. Νόμιζα ότι θα τρακάρουεμ όσες φορές το έκανε.