Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ώρα

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Κατά τον ονειροκρίτη  όταν δεις ότι κοιτάζεις την ώρα πρέπει να προσέχεις γιατί μάλλον θα χάσεις κάποιο σημαντικό ραντεβού ή ότι θα συναντήσετε αναποδιές στα σχέδια σας.

Σε άλλες περιπτώσεις, αν π.χ. ονειρευτείς ότι σκέφτεσαι την ώρα ή ότι μετράς τις ώρες που δεν περνούν ή κοιτάζεις συνεχώς τι ώρα είναι, τότε αυτό είναι οιωνός για στενοχώριες που ευτυχώς όμως θα είναι προσωρινές.

Όταν βλέπεις ρολόι το οποίο δουλεύει και λέει σωστά την ώρα, οι δουλειές σου θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ όταν δεις ότι δεν δουλεύει θα συμβεί το αντίθετο. Για τους επαγγελματίες, η σωστή ώρα στο ρολόι ειναι προμήνυμα για χρήματα. Ενώ ένα χαλασμένο ρολόι ειναι δείγμα ότι θα έχετε αναδουλειές. 

Όταν δεις  να φοράς ρολόι με αλυσίδα και μάλιστα ακριβό θα σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν το ρολόι είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο.

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ότι προσπαθείς να επισκευάσεις ένα ρολόι  που είναι χαλασμένο, η δουλειά σου θα σε γεμίσει απογοήτευση.  Για τις γυναίκες το όνειρό αυτό είναι δείγμα αδιεξόδου στην ερωτική σχέση ή στο γάμο

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι αγοράζεις ρολόι, θα χάσεις κάποιο προσωπικό αντικείμενο και ενθύμιο και θα στενοχωρηθείς.

Αν δεις στο όνειρό σου να πουλάς ρολόγια, θα μάθεις ευχάριστα νέα από κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο.

Αν ονειρευτείς να χαρίζεις ρολόι σε κάποιον ξένο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ αν το δωρίζεις σε γνωστό, πρόσεχε γιατί κάποιο άτομο ετοιμάζεται να σου κάνει πολύ μεγάλο καλό.

Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα έρθουν μεγάλες στενοχώριες.

Αν βλέπεις το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει απότομα, πρέπει να προσέξεις λίγο την υγεία σου. Καλό είναι να κάνεις κάποιες εξετάσεις. 

Αν δεις συγγενικό σου πρόσωπο να σου δίνει το ρολόι του ή να σου λέει την ώρα, αυτό πολλές φορές είναι οιωνός για θάνατο ή για ανησυχία που έχεις για την υγεία του συγκεκριμένου προσώπου.

Αν ο συγγενής που σου λέει την ώρα  στο όνειρό σου είναι ήδη νεκρός τότε αυτό είναι δείγμα της αγάπης που έχεις για το πρόσωπο αυτό και της στενοχώριας σου από την απώλειά του. 

Αν στο όνειρό σου, έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις χρόνο ή ότι έχεις χάσει την ώρα σου με κάτι, αυτό είναι μήνυμα ότι νιώθεις ανασφάλεια με κάτι που μέχρι σήμερα θεωρούσες δεδομένο: τη σχέση σου, τη δουλειά σου κλπ. 

 

Σχόλια