Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γλυκοκοίταγμα

Το γλυκοκοίταγμα είναι κάτι που όλοι έχουμε βιώσει ή έχουμε κάνει μια φορά στη ζωή μας. Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα σχετικά όνειρα κάπως ανάλογα με ότι θα περιμέναμε στην πραγματική μας ζωή.

Έτσι, αν μια νέα γυναίκα δει στο όνειρό της ότι τη γλυκοκοιτάει κάποιος άντρας, σημαίνει ότι θα φλερτάρει με κάποιον. Αν ο άντρας που τη γλυκοκοιτάει βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο και τη φλερτάρει, τότε αυτό είναι οιωνός για κάποια έντονη ερωτική σχέση.

Αν μια παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί ότι τη γλυκοκοιτάνε, είναι οιωνός για αυτοπεποίθηση και καλή ερωτική ζωή στο γάμο της. Αν επιπλέον της προσφέρουν λουλούδια, αυτό είναι προμήνυμα για μια ευτυχισμένη περίοδο με ευχάριστες ειδήσεις και γεγονότα που θα την ανανεώσουν.

Αν ένας άντρας δει όνειρο ότι γλυκοκοιτάει μια όμορφη γυναίκα, σημαίνει ότι θα έχει επιτυχίες στον έρωτα. Αν επιπλέον γνωρίζει τη γυναίκα που είδε στο όνειρό αυτό, αυτό μπορεί να είναι προμήνυμα ερωτικής σχέσης με αυτήν.

Σχόλια1

Stra

πριν από 6 χρόνια 4 μήνες

Λοιπον ειμαι 16 χρονων και εχω σχεση με ενα παιδι 18 που σπουδάζει και ειδα το έξεις όνειρο να σειμιοθει ότι σπουδάσει μηχανικός στα καράβια Λοιπόν είσασταν πιο μεγάλη σίγουρα γτ εγώ δεν ήμουν στο σπίτι μου εμένα σε ένα άλλο και εγώ επλενα τα πιάτα ξαφνικα χτυπά το τηλεφωνώ εγώ σημειωτέων είχα γεννεθλια και εσύ ήσουν στα καράβια ήθελες άλλους δύο μήνες να τελειώσεις κάτι τέτοιο λοιπόν χτυπά το τηλ ήταν ο Θ φίλος του ο οποίος μου είπε χρόνια πολλά μου έδωσε να μιλήσω και την Αναστασία όλα ωραία και μου λέει Ε έχεις τα γεννεθλια σου λείπει και το αγόρι σ εισαι μακριά από τους δικούς σου θα σε βγάλουμε έξω να το γιορτάσουμε Ε εγω δεν πολυ ήθελα αλλά επειδή χτες μου την είχες σπάσει γτ ούτε χρόνια πολλά μου είπες και τα λοιπα λέω άντε βγαίνουμε Ε εγω ντύθηκα στολιστικα και βγαίνουμε στο μπαρ αυτό που ειμασταν έρχεται ένας και να και είσαι κούκλα και μόνη κανω δεν είμαι μόνη αλλά δεν το άκουσε και Ν να σε κεράσω ποτό και τα λοιπά προσπάθησε να με φιλήσει και εσύ μπενεις μέσα γτ ήσουν παρτ της έκπληξη και τον βλέπει ότι προσπαθεί και έρχεται Παναγία μ με μια φορά του πατει ένα μπουκέτο κόντεψε να μείνει και με πέρνεις αγκαλιά και λες αυτήν εδώ μόνο εγώ μπορώ να την φιλάω να την αγκαλιάζω και μου δίνεις ένα φιλάκι και μου είπε χρόνια πολλά ...