Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ποτάμι

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Έτσι, αν ονειρευτείς ένα το ποτάμι που κυλά ήσυχα και ήρεμα τα νερά του, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει επιτυχίες στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

Αντίθετα, αν δεις ένα τεράστιο και παραφουσκωμένο από την καταιγίδα ποτάμι να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, αυτό το όνειρο είναι κακός οιωνός. Ίσως απλά δείχνει ότι νιώθεις κάποια ψυχολογική πίεση, όμως συνήθως ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως κακό σημάδι.

Το όνειρο με θολό και ορμητικό ποτάμι σημαίνει αποτυχίες στον έρωτα, οικογενειακά προβλήματα και γενικά, δύσκολες μέρες.

Αν δεις όνειρο με αίμα ή κάποιον πεθαμένο μέσα σε ποτάμι, σημαίνει ότι έρχεται κάποια μεγάλη καταστροφή. Κάποιος θάνατος στην οικογένεια ή κάποια οικονομική αποτυχία.

Αν ονειρευτείς ότι πλένεσαι σε ποτάμι, σημαίνει συνήθως ότι θα κερδίσεις λεφτά και θα έχεις επιτυχίες.

Σχόλια3

george

πριν από 2 χρόνια 7 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα βράχο και από κάτω είχε ένα ποτάμι με ήρεμα -σχεδόν στάσιμα - νερά. Το ποταμάκι χωριζόταν σε τρία τμήματα και σε αυτό που ήταν μπροστά μου είχε πολλά ψάρια. Αρκετά μικρά και αρκετά μεγαλύτερα και μέσα σε αυτά είχε μερικά που έμοιαζαν με χρυσόψαρα ή μπαρμπούνια.. Στην αρχή έριξα κάτι στα ψάρια (τροφή ή χώμα ) και όλα κολυμπούσαν για να φάνε (αναστάτωναν το νερό) και μετά ηρέμησαν. Εγώ αυτή την ώρα σκεφτόμουν να κάνω βουτιά μέσα στο νερό την οποία τελικά δεν έκανα... Απλά έμεινα να θαυμάζω τα ψάρια να κολυμπάνε..

Γιώργος 69

πριν από 3 χρόνια 7 μήνες

Είδα ότι κάποιος γνωστός μου αφήνει το αμάξι στο χείλος του γκρεμού και κάθομαι σε μια καρέκλα έξω από το αμάξι όπου γλυστρω και πέφτω με ορμή μέσα στο νερό το νερό είναι γαλαζοπο και καθαρό τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ.

Αλεξανδρος

πριν από 4 χρόνια 9 μήνες

Ειδα στο ονειρο μου οτι επεσε η αδελφη μου στο ποταμι και την πηρε και μετα πνηγηκε

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Πολύ άσχημο όνειρο, έρχονται αρρώστιες και στενοχώριες. Ειδικότερα, αν δεις οτι είσαι εσύ αβάπτιστος/η θα έχεις μεγάλες στεναχώριες.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Οι αράχνες είναι έντομα που φημίζονται για την ικανότητά τους να υφαίνουν ιστούς οι οποίοι είναι θανατηφόρες παγίδες για τα θύματά τους. Ανάλογα με το είδος και την κατάσταση της αράχνης που θα ονειρευτείτε, ο ονειροκρίτης δίνει διαφορετική ερμηνεία.

Ο άγγελος παραδοσιακά συμβολίζει ότι πιο αγνό και καθαρό υπάρχει στον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρείται ότι μεταφέρει το λόγο του Θεού. Στα όνειρα μας, ο άγγελος -όπως και η Παναγία-  συμβολίζει τη χαρά και την ευτυχία. Διαβάστε αναλυτικά τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με αγγέλους.

Το τιμόνι είναι σύμβολο του οδηγού, του τιμονιέρη, αυτού που γνωρίζει που πάει και έτσι εξηγεί και ο ονειροκρίτης αυτού του ειδους τα όνειρα.

Ετσι, αν ονειρευτείς ότι κρατάς στα χέρια σου γερά ένα τιμόνι, σημαίνει συνήθως πως οι δουλειές σου βαδίζουν σε καλό δρόμο.

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.