Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ποτάμι

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Έτσι, αν ονειρευτείς ένα το ποτάμι που κυλά ήσυχα και ήρεμα τα νερά του, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει επιτυχίες στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

Αντίθετα, αν δεις ένα τεράστιο και παραφουσκωμένο από την καταιγίδα ποτάμι να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, αυτό το όνειρο είναι κακός οιωνός. Ίσως απλά δείχνει ότι νιώθεις κάποια ψυχολογική πίεση, όμως συνήθως ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως κακό σημάδι.

Το όνειρο με θολό και ορμητικό ποτάμι σημαίνει αποτυχίες στον έρωτα, οικογενειακά προβλήματα και γενικά, δύσκολες μέρες.

Αν δεις όνειρο με αίμα ή κάποιον πεθαμένο μέσα σε ποτάμι, σημαίνει ότι έρχεται κάποια μεγάλη καταστροφή. Κάποιος θάνατος στην οικογένεια ή κάποια οικονομική αποτυχία.

Αν ονειρευτείς ότι πλένεσαι σε ποτάμι, σημαίνει συνήθως ότι θα κερδίσεις λεφτά και θα έχεις επιτυχίες.

Σχόλια3

george

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα βράχο και από κάτω είχε ένα ποτάμι με ήρεμα -σχεδόν στάσιμα - νερά. Το ποταμάκι χωριζόταν σε τρία τμήματα και σε αυτό που ήταν μπροστά μου είχε πολλά ψάρια. Αρκετά μικρά και αρκετά μεγαλύτερα και μέσα σε αυτά είχε μερικά που έμοιαζαν με χρυσόψαρα ή μπαρμπούνια.. Στην αρχή έριξα κάτι στα ψάρια (τροφή ή χώμα ) και όλα κολυμπούσαν για να φάνε (αναστάτωναν το νερό) και μετά ηρέμησαν. Εγώ αυτή την ώρα σκεφτόμουν να κάνω βουτιά μέσα στο νερό την οποία τελικά δεν έκανα... Απλά έμεινα να θαυμάζω τα ψάρια να κολυμπάνε..

Γιώργος 69

πριν από 2 χρόνια 11 μήνες

Είδα ότι κάποιος γνωστός μου αφήνει το αμάξι στο χείλος του γκρεμού και κάθομαι σε μια καρέκλα έξω από το αμάξι όπου γλυστρω και πέφτω με ορμή μέσα στο νερό το νερό είναι γαλαζοπο και καθαρό τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ.

Αλεξανδρος

πριν από 4 χρόνια

Ειδα στο ονειρο μου οτι επεσε η αδελφη μου στο ποταμι και την πηρε και μετα πνηγηκε

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα νύχια στο όνειρο έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με την κατάσταση, το μέγεθος αλλά και το τι ακριβώς βλέπουμε να γίνεται με αυτά.

Τα όνειρα με νηστείες και παρόμοια πράγματα θεωρούνται κακοί οιωνοί κατά τον ονειροκρίτη.  Ετσι, αν ονειρευτείς σου πως κάνεις νηστεία ή νηστεύεις, αυτό προμηνύει φτώχεια και υποκρισία.

Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας, λέει το ρητό. Ετσι, αν δεις στο όνειρό σου να σου προσφέρουν δώρα, τις περισσότερες φορές πρέπει να προσέξεις πολύ. Δες τι εξήγηση δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με δώρα.

Τα όνειρα με άβαφα ρούχα υποδηλώνουν πάντα κάτι κακό. Αν ονειρευτείς ότι φοράς ξεθωριασμένα ρούχα, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη πρέπει να προσέχεις μήπως αρρωστήσεις ή πάθεις κάποια ατυχία στην δουλειά σου.

Τα φασόλια είναι μια υπερτροφή με πολλαπλά οφέλη και άφθονες χρήσεις, που όμως υποτιμούμε συχνά. Τα όνειρα με φασόλια έχουν κι αυτά πολλές ερμηνείες. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα φασόλια στα όνειρά μας. 

Αν ονειρευτείς πως επιστρέφεις κάτι, κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως παρόλο που θα δώσεις την υπόσχεση σου κάπου, δυστυχώς  δεν θα κρατήσεις το λόγο σου.