Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ποτάμι

Τα όνειρα με ποτάμι ερμηνεύονται ανάλογα με το είδος και την κατάσταση του ποταμιού.

Έτσι, αν ονειρευτείς ένα το ποτάμι που κυλά ήσυχα και ήρεμα τα νερά του, αυτό κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει επιτυχίες στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα.

Αντίθετα, αν δεις ένα τεράστιο και παραφουσκωμένο από την καταιγίδα ποτάμι να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, αυτό το όνειρο είναι κακός οιωνός. Ίσως απλά δείχνει ότι νιώθεις κάποια ψυχολογική πίεση, όμως συνήθως ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει ως κακό σημάδι.

Το όνειρο με θολό και ορμητικό ποτάμι σημαίνει αποτυχίες στον έρωτα, οικογενειακά προβλήματα και γενικά, δύσκολες μέρες.

Αν δεις όνειρο με αίμα ή κάποιον πεθαμένο μέσα σε ποτάμι, σημαίνει ότι έρχεται κάποια μεγάλη καταστροφή. Κάποιος θάνατος στην οικογένεια ή κάποια οικονομική αποτυχία.

Αν ονειρευτείς ότι πλένεσαι σε ποτάμι, σημαίνει συνήθως ότι θα κερδίσεις λεφτά και θα έχεις επιτυχίες.

Σχόλια3

george

πριν από 2 χρόνια 3 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα βράχο και από κάτω είχε ένα ποτάμι με ήρεμα -σχεδόν στάσιμα - νερά. Το ποταμάκι χωριζόταν σε τρία τμήματα και σε αυτό που ήταν μπροστά μου είχε πολλά ψάρια. Αρκετά μικρά και αρκετά μεγαλύτερα και μέσα σε αυτά είχε μερικά που έμοιαζαν με χρυσόψαρα ή μπαρμπούνια.. Στην αρχή έριξα κάτι στα ψάρια (τροφή ή χώμα ) και όλα κολυμπούσαν για να φάνε (αναστάτωναν το νερό) και μετά ηρέμησαν. Εγώ αυτή την ώρα σκεφτόμουν να κάνω βουτιά μέσα στο νερό την οποία τελικά δεν έκανα... Απλά έμεινα να θαυμάζω τα ψάρια να κολυμπάνε..

Γιώργος 69

πριν από 3 χρόνια 3 μήνες

Είδα ότι κάποιος γνωστός μου αφήνει το αμάξι στο χείλος του γκρεμού και κάθομαι σε μια καρέκλα έξω από το αμάξι όπου γλυστρω και πέφτω με ορμή μέσα στο νερό το νερό είναι γαλαζοπο και καθαρό τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Ευχαριστώ.

Αλεξανδρος

πριν από 4 χρόνια 5 μήνες

Ειδα στο ονειρο μου οτι επεσε η αδελφη μου στο ποταμι και την πηρε και μετα πνηγηκε

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα λιοντάρια είναι από τα πιο ισχυρά άγρια ζώα και πάντοτε συμβολίζουν το σφρίγος και τη δύναμη. Παρόμοιο, το λιοντάρι στο όνειρο είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα, τύχης και πραγμάτωσης των προσδοκιών μας.

Ποιος δεν έχει θυμηθεί κάποια στιγμή με νοσταλγία τη σχολική σάκα του; Τόσα χρόνια την κουβάλαγες στους ώμους σου, λογικό να τη δεις και στο όνειρο!  Βέβαια, τα όνειρα με σάκα ή τσάντα σχολική δεν είναι τόσο συνηθισμένα, ωστόσο ο ονειροκριτης έχει κάποιες ερμηνείες για να σας βοηθήσουν.

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Η οδήγηση θεωρείται μία από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες του ανθρώπου και συχνά συμβολίζει τη δύναμη και τον έλεγχο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τον εαυτό μας ή άλλους σε θέση οδηγού.

Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν καθόλου καλοί οιωνοί.

Αν ονειρευτείτε απλώς βατόμουρα, να περιμένετε αναποδιές στις δουλειές σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαζεύετε βατόμουρα, είναι προμήνυμα ατυχίας και μπλεξιμάτων.

Τα όνειρα με βάρκες είναι γενικά καλά όνειρα εκτός αν δείτε στο όνειρο σας ότι είχατε προβλήματα ή ότι χάσατε σε κάποιο αγώνα.