Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πόλεμος

Είναι κακό όνειρο. Κατά την κοινή λογική, ο πόλεμος φέρνει πάντα θάνατο, αίμα, συμφορές και μεγάλες στενοχώριες. Το ίδιο αρνητική έννοια είναι και στα όνειρά μας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, λοιπόν, εάν δείτε πόλεμο και αίμα σημαίνει ότι θα έχετε φιλονικίες στην οικογένειά σας και θα πρέπει να λειτουργήσετε κατευναστικά για να μην πάρουν τα πράγματα άσχημες διαστάσεις. 

Αν ονειρευτείτε πεθαμένους σε πόλεμο θα διακόψετε κάποια αισθηματική σχέση που έχετε. Και στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε προβλήματα αφού είναι πιθανό να χάσετε δουλειές ή και λεφτά.

Σχόλια3

Κάτερινα Π.

πριν από 1 χρόνο 10 μήνες

Είδα ότι γινόταν πόλεμος. Ήμασταν οι τελευταίοι άνθρωποι πάνω στην γη σε ένα ψηλό στρογγυλό γυάλινο κτήριο κι έξω να πετάνε αεροπλάνα από Έντα έγινε νύχτα έξω μόνο τα φώτα απ' τα αεροπλάνα και οι φωτιές απ' τις βόμβες φαινόντουσαν ούρλιαζε ο κόσμος με τις καταστροφές κι όταν είδαμε ότι πλησιάζουν κι εμάς κι ότι θα πεθάνουμε ξύπνησα....!

Ειναι προηγουμενη ζωη σου που ειδες και δεν ηταν πανω στη γη. Ηταν στον πλανητη κάρνακ, στο Σείριο Β. Τη στιγμη που ξυπνησες ηταν η στιγμη που αφησες το σωμα σου/"πεθανες". Ο λογος που θυμομαστε τις αλλες μας ζωες τα τελευταια χρονια ειναι γιατι υπαρχει κατι που μάθαμε εκει, το οποιο μας εξυπηρετει στο εδω και το τωρα. Για καποιους ειναι απλα η γνωση οτι εχουμε ξαναενσαρκωθει, οτι υπαρχει ζωη εξω απο τη γη, και οτι δεν μπορουμε να "πεθανουμε"/παψουμε να υπαρχουμε.

Συρία πολέμου

πριν από 4 χρόνια 5 μήνες

Εγώ είδα πως ειμουνα με το αγόρι μου κοιμόμουν και ξαθνικα άκουσα Συρία και ξυπνάω το αγόρι μου και του λέω πως δεν μας ύπαν πως θα χτυπήσει η συρηνα αλλά . Και έτσι βγενουμε και δεν υδαμε τι τίποτα .