Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ύφασμα

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι πουλάς ύφασμα, είναι προμήνυμα ότι θα έχεις επιτυχίες.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι κόβεις ύφασμα με ψαλίδι τότε  θα απαλλαγείς σύντομα από κάτι ενοχλητικό, για παράδειγμα προβλήματα στη δουλειά.

Αν ονειρευτείς ότι ράβεις ρούχα με ύφασμα, μπορεί να σημαίνει προκοπή αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σημαίνει και οικονομικές δυσκολίες. Αν το ύφασμα ειναι καλό, τότε θα έχεις καλές οικονομικές προοπτικές.

Διαφορετικά, αν δεις στο όνειρό σου ότι ράβεις παλιά υφάσματα ή ξεφτισμένα ρούχα, σημαίνει ότι τα σχέδια σου δεν θα πάνε όπως τα περιμένες. Κάνε οικονομία για να περάσουν οι δύσκολοι καιροί.

Αν δεις ύφασμα από νυφικό , είναι οιωνός για γάμο. Ιδια εξήγηση έχει το όνειρο με μεταξένιο ύφασμα. Μπορεί επίσης να ειναι προμήνυμα για γεμάτη συγκινήσεις ερωτική ζωή.

Αν δεις στο όνειρο σου βαμβακερό ύφασμα, σημαίνει ότι θα ξεκινά για σένα μια άνετη και ήρεμη περίοδος της ζωής σου. Δε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ύστερα από αυτό το όνειρο.

Για μια νέα κοπέλα που θα ονειρευτεί ότι υφαίνει βαμβακερό ύφασμα, σημαίνει πως θα βρει ένα νοικοκύρη επιχειρηματία για σύζυγο.

Για την παντρεμένη γυναίκα, το βαμβακερό ύφασμα σημαίνει ένα ευχάριστο, αλλά ταπεινό σπιτικό.

Αν δεις ότι φοράς, κρατάς ή ράβεις κόκκινο ύφασμα, αυτό δείχνει πάθος και έντονα συναισθήματα. Ίσως να είναι και προμήνυμα για μια νέα ερωτική σχέση.

Αν δεις ότι φοράς μαύρο ύφασμα ή ρούχο, είναι προμήνυμα για δυσάρεστη είδηση.

 

Σχόλια1

Andrea

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Εβλεπα ονειρο οτι έτρωγα υφασματα απο επιλογη καιντα απολάμβανα. Τι σημανει;