Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Αν ονειρευτείς ότι πηγαίνεις σε έναν ΩΡΛ στο ιατρείο του, χωρίς να είσαι στην πραγματικότητα άρρωστος, η ερμηνεία είναι ότι κάτι κακό θα σου συμβεί.  Αν όμως είστε άρρωστος και δεις πως πηγαίνεις σε ιατρείο ωτορινολαρυγγολόγου, αυτό το όνειρο είναι πιθανότατα οιωνός ότι θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα έχεις με την υγεία σου.

Όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση. Γενικά, αν δεις γιατρό ΩΡΛ να εξετάζει τα αυτιά σου, να περιμένεις να ακούσεις μαντάτα (καλά ή κακά).

Αν δεις έναν ωτορινολαρυγγολόγο να εξετάζει το λαιμό σου ή τον λάρυγγα σου, αυτό ερμηνεύεται ως κάποιο μυστικό που κρύβεται ή κάτι που δεν έχεις αντιληφθεί στον περίγυρό σου.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι συναναστρέφεσαι ωτορινολαρυγγολόγο, είναι καλό σημάδι ότι θα εξελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις συγγενείς ή γενικά συνανθρώπους σου σε κάποιες υποθέσεις τους.

Αν δεις ότι έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μύτη, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προβλήματα στη δουλειά ή άγχος για τις επαγγελματικές υποθέσεις. Εναλλακτικά, μια άλλη ερμηνεία για αυτό το όνειρο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε κακά λόγια για εσένα.

 

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Αχ παλιοκουνούπι γύρω μου γυρίζεις μια πηγαινεις περα μια ξαναγυριζεις, αχ παλιοκουνουπι τωρα θα σου δειξω με το εντομοκτονο τωρα θα σου ριξω, αχ παλιοκουνουπι ποτε τσιμπας το αυτακι,ποτε την μυτιτσα , ποτε το χερακι! λέει το παιδικό τραγουδάκι για τα γνωστά σε όλους κουνούπια που μας ταλαιπωρούν ιδίως το καλοκαίρι. Τι ερμηνεία δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κουνούπια;

Το φεγγάρι όπως κι αν το δεις είτε ολόγιομο είτε στη χάση του, σημαίνει ότι ο αισθηματικός σου δεσμός θα γίνει πιο ζεστός και το αγαπημένο σου πρόσωπο θα έρθει πιο κοντά σου.

Χρωματιστό φεγγάρι σημαίνει οτι θα έχεις κάποια απογοήτευση ενώ αν δεις έκλειψη σελήνης σημαίνει προβλήματα στο γάμο και διαζύγιο.

 

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι είσαι πολύ φτωχός, θα πρέπει να αγωνιστείς σκληρά για να έρθουν καλύτερες μέρες. Αν ονειρευτείς άλλον, θα βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη.

Τα όνειρα με κλέφτη ή κλέφτες έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα και ιδιαίτερα με "παράνομες" αγάπες.

Τα όνειρα με άντρα ή άντρες έχουν διαφορετικές εξηγήσεις από τον ονειροκρίτη, ανάλογα με το τι ακριβώς βλέπετε αλλά και ποιος βλέπει το όνειρο αυτό.

Στον δυτικό πολιτισμό, εδώ και εκατοντάδες χρόνια το μαύρο χρώμα θεωρείται ως το χρώμα του πένθους, ενώ έχει επικρατήσει και ως το χρώμα της αμαρτίας σε αντίθεση με το λευκό, το άσπρο που συμβολίζει το αγνό, τη γέννηση που δεν έχει «μολυνθεί» από την αμαρτία. Τα όνειρα με μαύρα ρούχα ή γενικότερα αντικείμενα με μαύρο χρώμα έχουν διαφορετικές εξηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Διάβασε τι λέει ο ονειροκρίτης για το καθένα...