Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Αν ονειρευτείς ότι πηγαίνεις σε έναν ΩΡΛ στο ιατρείο του, χωρίς να είσαι στην πραγματικότητα άρρωστος, η ερμηνεία είναι ότι κάτι κακό θα σου συμβεί.  Αν όμως είστε άρρωστος και δεις πως πηγαίνεις σε ιατρείο ωτορινολαρυγγολόγου, αυτό το όνειρο είναι πιθανότατα οιωνός ότι θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα έχεις με την υγεία σου.

Όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση. Γενικά, αν δεις γιατρό ΩΡΛ να εξετάζει τα αυτιά σου, να περιμένεις να ακούσεις μαντάτα (καλά ή κακά).

Αν δεις έναν ωτορινολαρυγγολόγο να εξετάζει το λαιμό σου ή τον λάρυγγα σου, αυτό ερμηνεύεται ως κάποιο μυστικό που κρύβεται ή κάτι που δεν έχεις αντιληφθεί στον περίγυρό σου.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι συναναστρέφεσαι ωτορινολαρυγγολόγο, είναι καλό σημάδι ότι θα εξελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις συγγενείς ή γενικά συνανθρώπους σου σε κάποιες υποθέσεις τους.

Αν δεις ότι έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μύτη, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προβλήματα στη δουλειά ή άγχος για τις επαγγελματικές υποθέσεις. Εναλλακτικά, μια άλλη ερμηνεία για αυτό το όνειρο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε κακά λόγια για εσένα.

 

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα κύματα είναι φυσικό χαρακτηριστικό της θάλασσας όταν έχει έστω και λίγο αεράκι. Λίγο κυματάκι είναι και όμορφο, αλλά τα μεγάλα κύματα είναι κακοκαιρία και κίνδυνος για όσους βρίσκονται στο διάβα τους. Τι σημαίνουν όμως τα κύματα στα όνειρα;

Η Φανουρόπιτα είναι παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνουμε στις 27 Αυγούστου. Δείτε τι συμβολίζει η φανουρόπιτα και πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με φανουρόπιτα.

Τα όνειρα με τούνελ δεν θεωρούνται καλά όνειρα γιατί υποδηλώνουν απρόσμενες αλλαγές, οικονομικές δυσκολίες και αδιέξοδα, συναισθηματικές εμπλοκές, και γενικά δυσάρεστες καταστάσεις στην εργασία, τον έρωτα και την οικογένεια.

Αν ονειρευτείτε να πιάνετε βατράχια, προσέξτε τα θέματα υγείας, γιατί αυτά θα δημιουργήσουν προβλήματα στην οικογένεια σας.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σαύρα στον ύπνο σου, να προσέξεις γιατί η φιλία και η αγάπη των φίλων σου είναι ψεύτικη.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σου κάνουν κακό την ίδια ώρα που θα σου παριστάνουν τους φίλους. Πρόσεξε, λοιπόν για να μην το μετανιώσεις.