Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Αν ονειρευτείς ότι πηγαίνεις σε έναν ΩΡΛ στο ιατρείο του, χωρίς να είσαι στην πραγματικότητα άρρωστος, η ερμηνεία είναι ότι κάτι κακό θα σου συμβεί.  Αν όμως είστε άρρωστος και δεις πως πηγαίνεις σε ιατρείο ωτορινολαρυγγολόγου, αυτό το όνειρο είναι πιθανότατα οιωνός ότι θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα έχεις με την υγεία σου.

Όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση. Γενικά, αν δεις γιατρό ΩΡΛ να εξετάζει τα αυτιά σου, να περιμένεις να ακούσεις μαντάτα (καλά ή κακά).

Αν δεις έναν ωτορινολαρυγγολόγο να εξετάζει το λαιμό σου ή τον λάρυγγα σου, αυτό ερμηνεύεται ως κάποιο μυστικό που κρύβεται ή κάτι που δεν έχεις αντιληφθεί στον περίγυρό σου.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι συναναστρέφεσαι ωτορινολαρυγγολόγο, είναι καλό σημάδι ότι θα εξελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις συγγενείς ή γενικά συνανθρώπους σου σε κάποιες υποθέσεις τους.

Αν δεις ότι έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μύτη, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προβλήματα στη δουλειά ή άγχος για τις επαγγελματικές υποθέσεις. Εναλλακτικά, μια άλλη ερμηνεία για αυτό το όνειρο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε κακά λόγια για εσένα.

 

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Το ψάρεμα είναι μία ασχολία που συνδυάζει την ηρεμία και την υπομονή. Μάλιστα, όταν η ψαριά είναι καλή για τον ψαρά, είναι επιτυχία και φέρνει σίγουρα ευμάρεια μια και τα ψάρια που έπιασε μπορεί να τα φάει ή να τα πουλήσει για να βγάλει λεφτά.

Η ώρα και γενικότερα ο χρόνος και η μέτρησή του (τα ρολόγια) παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στα όνειρα. Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι όταν ονειρεύεστε σπάνια έχετε αίσθηση της ώρας; Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλός μας παράγει τις εικόνες και τις αισθήσεις των ονείρων με για να επεξεργαστεί αυτό που σας απασχολεί αφαιρώντας τον περιοριστικό παράγοντα "χρόνο". Η' πιο απλά γιατί δεν έχει χρόνο να λάβει και την ώρα υπόψη του. Ποιος ξέρει; Τι σημαίνει όμως αν σε ένα όνειρό σας δείτε να να σας απασχολεί η ώρα;  

Κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε στο όνειρο σας μια βρύση χωρίς να τρέχει νερό σημαίνει συνήθως στενοχώριες και πίκρες στην οικογένειά σας. Το ίδιο δείτε να τρέχει βρώμικο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό.

Το γέλιο στην ζωή μας είναι απαραίτητο γιατί δηλώνει ευχαρίστηση και απελευθέρωση. Στα όνειρα όμως το γέλιο έχει διαφορετική ερμηνεία και δεν θεωρείται καλό σημάδι. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης το γέλιο στο όνειρό μας.

Κατά τον ονειροκρίτη, ένας φάκελος στο όνειρο σου προμηνύει ότι θα μάθεις νέα. Το τι είδους νέα θα είναι εξαρτάται.

Αν δεις ότι κλείνεις έναν λευκό φάκελο, όλες οι υποθέσεις σου στα επαγγελματικά θα τελειώσουν καλά και γενικά τα οικονομικά σου θα ανθήσουν.