Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Ο ωτορινολαρυγγολόγος είναι ο αρμόδιος γιατρός για τα αυτιά, το λαιμό και τη μύτη μας. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρά με ωτορινολαρυγγολόγο.

Αν ονειρευτείς ότι πηγαίνεις σε έναν ΩΡΛ στο ιατρείο του, χωρίς να είσαι στην πραγματικότητα άρρωστος, η ερμηνεία είναι ότι κάτι κακό θα σου συμβεί.  Αν όμως είστε άρρωστος και δεις πως πηγαίνεις σε ιατρείο ωτορινολαρυγγολόγου, αυτό το όνειρο είναι πιθανότατα οιωνός ότι θα ξεπεράσεις ότι πρόβλημα έχεις με την υγεία σου.

Όταν βλέπουμε στο όνειρό μας ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση. Γενικά, αν δεις γιατρό ΩΡΛ να εξετάζει τα αυτιά σου, να περιμένεις να ακούσεις μαντάτα (καλά ή κακά).

Αν δεις έναν ωτορινολαρυγγολόγο να εξετάζει το λαιμό σου ή τον λάρυγγα σου, αυτό ερμηνεύεται ως κάποιο μυστικό που κρύβεται ή κάτι που δεν έχεις αντιληφθεί στον περίγυρό σου.

Αντίθετα, αν δεις στο όνειρό σου ότι συναναστρέφεσαι ωτορινολαρυγγολόγο, είναι καλό σημάδι ότι θα εξελιχθείς επαγγελματικά και κοινωνικά.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ γιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να βοηθήσεις συγγενείς ή γενικά συνανθρώπους σου σε κάποιες υποθέσεις τους.

Αν δεις ότι έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μύτη, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως προβλήματα στη δουλειά ή άγχος για τις επαγγελματικές υποθέσεις. Εναλλακτικά, μια άλλη ερμηνεία για αυτό το όνειρο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που λένε κακά λόγια για εσένα.

 

Σχόλια