Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ωτασπίδες

Οι ωτοασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Γενικά, οι ωτοασπίδες στο όνειρο θεωρούνται κακός οιωνός.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ωτοασπίδες στα αυτιά σας αυτό θεωρείται σημάδι ότι είστε πολύ εγωιστές. Κατά μια ερμηνεία, οι ωτασπίδες στα αυτιά μας δείχνουν ότι προτιμάμε να μείνουμε  “κουφοί” στις συμβουλές δηλαδή να μην ακούμε αυτά που μας λένε οι φίλοι μας. Δηλαδή το όνειρο με ωτασπίδες σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη όσα μας λένε αυτοί που μας αγαπούν γιατί μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από αυτό...

Όταν αντίθετα, βλέπετε σε όνειρο ότι βγάζετε τις ωτασπίδες από τα αυτιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε  αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Αν δείτε στο όνειρό σας, κάποιον γνωστό σας να φορά ωτασπίδες τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι νιώθετε ότι το συγκεκριμένο άτομο δε θέλει να σας ακούσει. Για τις γυναίκες που θα δουν τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους να φορά ωτασπίδες στα αυτιά του, το όνειρο ίσως δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή καλής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Σχόλια