Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ωτασπίδες

Οι ωτοασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Γενικά, οι ωτοασπίδες στο όνειρο θεωρούνται κακός οιωνός.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ωτοασπίδες στα αυτιά σας αυτό θεωρείται σημάδι ότι είστε πολύ εγωιστές. Κατά μια ερμηνεία, οι ωτασπίδες στα αυτιά μας δείχνουν ότι προτιμάμε να μείνουμε  “κουφοί” στις συμβουλές δηλαδή να μην ακούμε αυτά που μας λένε οι φίλοι μας. Δηλαδή το όνειρο με ωτασπίδες σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη όσα μας λένε αυτοί που μας αγαπούν γιατί μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από αυτό...

Όταν αντίθετα, βλέπετε σε όνειρο ότι βγάζετε τις ωτασπίδες από τα αυτιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε  αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Αν δείτε στο όνειρό σας, κάποιον γνωστό σας να φορά ωτασπίδες τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι νιώθετε ότι το συγκεκριμένο άτομο δε θέλει να σας ακούσει. Για τις γυναίκες που θα δουν τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους να φορά ωτασπίδες στα αυτιά του, το όνειρο ίσως δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή καλής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα λιβάδια σαν σύμβολο υποδηλώνουν την ηρεμία και την ευτυχία. Κάπως έτσι ερμηνεύει και ο ονειροκρίτης τα όνειρα με λιβάδι.

Τα όνειρα με κλοπές, ληστεία ή διαρρήξεις έχουν να κάνουν συνήθως με αισθηματικά ή ερωτικά ζητήματα ενώ σε πολλές περιπτώσεις προοιωνίζουν και προβλήματα. Δεν είναι όμως πάντα κακά όνειρα. Δείτε τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης...

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Το συνεργείο είναι εκεί όπου όλοι πάμε κάποια στιγμή για να διορθώσουμε βλάβες στα οχήματά μας. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με συνεργείο αυτοκινήτων.

Το λιμάνι είναι το σημείο εκκίνησης αλλά και το τέλος των ταξιδιών και των περιπετειών μας. Πως εξηγεί ο ονειροκρίτης όταν βλέπεις ένα λιμάνι στο όνειρό σου;

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου. Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.