Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Ωτασπίδες

Οι ωτοασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Γενικά, οι ωτοασπίδες στο όνειρο θεωρούνται κακός οιωνός.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ωτοασπίδες στα αυτιά σας αυτό θεωρείται σημάδι ότι είστε πολύ εγωιστές. Κατά μια ερμηνεία, οι ωτασπίδες στα αυτιά μας δείχνουν ότι προτιμάμε να μείνουμε  “κουφοί” στις συμβουλές δηλαδή να μην ακούμε αυτά που μας λένε οι φίλοι μας. Δηλαδή το όνειρο με ωτασπίδες σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη όσα μας λένε αυτοί που μας αγαπούν γιατί μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από αυτό...

Όταν αντίθετα, βλέπετε σε όνειρο ότι βγάζετε τις ωτασπίδες από τα αυτιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε  αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Αν δείτε στο όνειρό σας, κάποιον γνωστό σας να φορά ωτασπίδες τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι νιώθετε ότι το συγκεκριμένο άτομο δε θέλει να σας ακούσει. Για τις γυναίκες που θα δουν τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους να φορά ωτασπίδες στα αυτιά του, το όνειρο ίσως δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή καλής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η κατσαρόλα είναι ένα σκεύος μαγειρικής που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά. Στα όνειρα συμβολίζει συχνά αυτά που έχουμε ή αυτά που μας λείπουν. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με κατσαρόλες.

Ο καφές στα όνειρα είναι οιωνός πίκρας, κακοτυχίας και αναποδιών. Να προσέχετε όταν δείτε τέτοιο όνειρο!

Είδες κερί στο όνειρό σου; Τι συμβολίζει και τι σημαίνει το αναμμένο κερί; Τι μπορεί να υποδηλώνει ένα σβηστό κερί; Διάβασε τι ερμηνείες δίνει ο ονειροκρίτης στα όνειρα με κερί.

Οι κλόουν ή γελωτοποιοί είναι κωμικοί που μας διασκεδάζουν με τις σκανδαλιές τους, την εμφάνιση τους με περούκες, κόκκινη μύτη, και πολύχρωμα ρούχα. Πως ερμηνεύει όμως ο ονειροκρίτης τους κλόουν και τους παλιάτσους στα όνειρα μας;

Πολλές οι ερμηνείες του ονειροκρίτη για τη νύφη στα όνειρα. Ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα. Διαβάστε τις ερμηνείες για τα όνειρα με νύφες.

Ο λαγός είναι ένα χαριτωμένο ζώο που φημίζεται για την ταχύτητά του. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα όπου βλέπουμε λαγούς.