Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Ωτασπίδες

Οι ωτοασπίδες είναι ένα απλό εργαλείο για τα αυτά, για να έχουμε την ησυχία μας και να μην ακούμε θόρυβο. Διαβάστε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τις ωτασπίδες στο όνειρο!

Γενικά, οι ωτοασπίδες στο όνειρο θεωρούνται κακός οιωνός.

Ειδικότερα, αν ονειρευτείτε ότι φοράτε ωτοασπίδες στα αυτιά σας αυτό θεωρείται σημάδι ότι είστε πολύ εγωιστές. Κατά μια ερμηνεία, οι ωτασπίδες στα αυτιά μας δείχνουν ότι προτιμάμε να μείνουμε  “κουφοί” στις συμβουλές δηλαδή να μην ακούμε αυτά που μας λένε οι φίλοι μας. Δηλαδή το όνειρο με ωτασπίδες σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη όσα μας λένε αυτοί που μας αγαπούν γιατί μόνο να ωφεληθούμε έχουμε από αυτό...

Όταν αντίθετα, βλέπετε σε όνειρο ότι βγάζετε τις ωτασπίδες από τα αυτιά σας, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε  αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.

Αν δείτε στο όνειρό σας, κάποιον γνωστό σας να φορά ωτασπίδες τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι νιώθετε ότι το συγκεκριμένο άτομο δε θέλει να σας ακούσει. Για τις γυναίκες που θα δουν τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους να φορά ωτασπίδες στα αυτιά του, το όνειρο ίσως δείχνει έλλειψη εμπιστοσύνης ή καλής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα άλογα είναι πολύ δυνατά ζώα και ταυτόχρονα πολύ κοντά στον άνθρωπο και γι' αυτό τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι συμβολίζουν την δύναμη, την υγεία και την ισχύ. Κάπως έτσι είναι συνήθως και στον ονειροκρίτη.

Τα όνειρα με χρηματοκιβώτια δείχνουν ότι θα έχετε προβλήματα στην οικονομική σας κατάσταση και στις επιχειρήσεις σας, αν έχετε, ενώ θα κινδυνεύσετε να χάσετε λεφτά.

Οίνος ευφραίνει καρδία. Το κρασί μας κάνει πιο καλόκαρδους. Αλλά τι σημαίνει όταν δούμε κρασί στο όνειρό μας. Δείτε πως ερμηνεύει το κρασί ο ονειροκρίτης. 

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δε θεωρούνται πολύ άσχημα όνειρα ή ιδιαίτερα κακοί οιωνοί. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Τα όνειρα με νυχτερίδες δε είναι καλά όνειρα και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι κακό σημάδι. Η νυχτερίδα συμβολίζει δεινά και στενοχώριες.

Ετσι, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείτε νυχτερίδες θα έχετε προβλήματα στα αισθηματικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αν δείτε αλάτι στο όνειρό σας συνήθως δεν είναι καλό. Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, θα έχετε αναποδιές είτε στη δουλειά είτε στην οικογένειά σας. Ίσως να βιώσετε δυσαρέσκειες και διαφωνίες με συγγενείς ή με τον σύζυγό σας.