Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Ζωγραφική

Η ζωγραφική, η τέχνη της παραγωγής μιας πραγματικής φανταστικής εικόνας, είναι ίσως η αρχαιότερη από τις καλές τέχνες. Τι ερμηνεία δίνει όμως ο ονειροκρίτης στα όνειρα όπου ζωγραφίζουμε ή όταν βλέπουμε κάποιον να ζωγραφίζει;

Γενικά, η ζωγραφική στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως ως δημιουργικότητα, διάθεση να αναπαραστήσουμε ή να ξαναζήσουμε αυτά που βλέπουμε αλλά και ροπή στα παιχνίδια στις σχέσεις μας. Πρόκειται δηλαδή για καλό όνειρο.

Αν δεις ότι είσαι ζωγράφος και ζωγραφίζεις εσύ με πινέλο ή μολύβι, σημαίνει ότι θα έχεις τύχη και πιθανώς να κερδίσεις κάτι, είτε χρήματα είτε φήμη.

Αν δεις έναν πίνακα ζωγραφικής με ζωγραφισμένη άγρια θάλασσα, αυτό ίσως σημαίνει ότι θα περάσεις φουρτούνες πολλές, αλλά ευτυχώς δεν θα σε εγκαταλείψουν οι ελπίδες σου.

Αν δεις παραλία με ήρεμη θάλασσα σε πίνακα ζωγραφικής, σημαίνει ότι έχουν έρθει και για εσένα ευτυχισμένες στιγμές. Αν όμως η θάλασσα στον πίνακα είναι θολή, βρώμικη ή ξεραμένη, τότε αυτό είναι μάλλον προμήνυμα για προβλήματα και αναποδιές.

Αν ονειρευτείς ότι ζωγραφίζεις ζώα, ήρεμα και πράα, να περιμένεις χαρά και ευτυχία στο σπίτι σου και πρόοδο στις δουλειές σου.

Επίσης, αν δεις ότι ζωγραφίζεις λουλούδια με όμορφα χρώματα, αυτό υποδηλώνει πληρότητα και πιθανώς καλές ειδήσεις. Για τις παντρεμένες γυναίκες, ένας πίνακας ζωγραφικής με ωραία χρώματα ίσως είναι προάγγελος εγκυμοσύνης.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου να ζωγραφίζεις αγιογραφία σημαίνει ότι πρέπει να προσέξεις τις σχέσεις σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ζωγραφίζεις πέτρες με έντονα χρώματα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη δείχνει τη διάθεση σου για δημιουργία. Για τις παντρεμένες γυναίκες, το όνειρο αυτό ίσως δείχνει πιθανή εγκυμοσύνη.

Αν δεις κάποιον άλλον ζωγράφο να ζωγραφίζει, κατά τον ονειροκρίτη, σημαίνει πως θα συναντήσεις ένα όμορφο πρόσωπο.

Αν δεις τον εαυτό σου να πηγαίνει σε έκθεση ζωγραφικής, αυτό ίσως είναι προμήνυμα ότι θα λάβεις μια πρόσκληση (σε γάμο, αρραβώνα, γιορτή ή γενικότερα κάποιο γλέντι).

Αν ονειρευτείς ότι πουλάς έργα και πίνακες ζωγραφικής, είναι οιωνός ότι θα πάρεις λάθος αποφάσεις και μάλλον θα μπλέξεις ή έχεις μπλέξει σε μια άσχημη υπόθεση. Για όσους σχεδιάζουν επιχειρηματικές κινήσεις με αμφίβολη νομιμότητα, το όνειρο όπου πουλάνε ζωγραφική ίσως είναι δείγμα της συνείδησής τους που διαφωνεί.

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς το έτοιμο πορτραίτο του αγαπημένου σου, αυτό είναι οιωνός για ευχάριστες ειδήσεις.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου ότι ποζάρεις και ένας ζωγράφος ζωγραφίζει το πορτραίτο σου, θεωρείται ότι κινδυνεύεις να γελοιοποιηθείς στα μάτια του/της συντρόφου ή του/της συζύγου σου. Αν κρύβεις κάποιο μυστικό, καλό είναι να το αποκαλύψεις γιατί αν δεν προσέξεις, κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς.

Τέλος, αν δεις στο όνειρό σου κατεστραμμένη ζωγραφιά ή δεις ότι καταστρέφει εσείς τη ζωγραφική κάποιου άλλου, πρέπει να προσέχεις. Είναι κακός οιωνός για λάθος αποφάσεις, άγχος ή οικονομικά προβλήματα, αλλά και στενοχώριες στην οικογένεια.

Σχόλια