Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τσουνάμι

Το τσουνάμι είναι ένα φαινόμενο με τεράστια θαλάσσια κύματα που έρχονται στις ακτές και συμβαίνει συνήθως μετά από κάποιο σεισμό. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με τσουνάμι.

Αν είδατε στον ύπνο σας ένα τσουνάμι και ξυπνήσατε τρομαγμένοι νιώθωντας ακόμα τα κύματα να σας κατακλύζουν, πρόκειται προφανώς για έναν εφιάλτη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, κατά τον ονειροκρίτη, το όνειρο αυτό συμβολίζει κάποιο σοβαρό γεγονός που έχει συμβεί στη ζωή σας, το οποίο σας κάνει να φοβάστε για τυχόν καταστροφικές συνέπειες.

Ειδικότερα, αν δείτε πελώρια κύματα από τσουνάμι να σκάνε στις ακτές και να προκαλούν καταστροφές σε καράβια, σπίτια ή αυτοκίνητα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο σκάνδαλο θα ξεσπάσει ή ότι θα έχετε σοβαρούς τσακωμούς με τη μητέρα, τον σύντροφο ή τη γυναίκα σας.

Αν δείτε τα κύματα αυτά να χτυπούν με μανία σε βράχια, αυτό θεωρείται ως σημάδι ότι θα αντιμετωπίσετε κινδύνους είτε στην προσωπική ζωή είτε στην εργασία είτε σε κάποια επιχείρηση ή προσπάθειά σας.

Γενικά, αν δείτε μεγάλα κύματα και αφρισμένα σε φουρτουνιασμένη θάλασσα, αυτό είναι οιωνός για μεγάλα μπλεξίματα.

Επίσης, αν δείτε το τσουνάμι να ξεβράζει στη στεριά νεκρά ψάρια ή δελφίνια, κι αυτό θεωρείται κακό σημάδι. Πιθανώς να λάβετε κάποια κακή είδηση.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είσαστε μέσα στη θάλασσα την ώρα που έρχεται το τσουνάμι και κινδυνεύετε από τα κύματα, σημαίνει ότι θα σας βρουν ή σας έχουν βρει στενοχώριες από τις οποίες νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αποδράσετε.

Εναλλακτικά, αν ονειρευτείτε πως σας παρασύρει ένα τσουνάμι, ίσως σημαίνει πως έχετε πολύ έντονα συναισθήματα, τόσο έντονα που νιώθετε να σας καταβάλλουν ή να σας πλημμυρίζουν. Σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά αν νιώθετε στο όνειρο χαμένοι, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεστε έντονα πως δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, αλλά θέλετε πολύ να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Αν δείτε στο όνειρό σας πως καταφέρνετε να δαμάζετε τα κύματα ή πως τα κύματα δεν καταφέρνουν να σας παρασύρουν, τότε αυτό δείχνει ότι θα θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα έχετε επιτυχίες και ευτυχία.

Επίσης, αν ονειρευτείτε τσουνάμι με τεράστια κύματα, αλλά τα δείτε να ηρεμούν τελικά, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα έχετε μεν προβλήματα και θα περάσετε μια πολύ ταραγμένη περίοδο αλλά τελικά θα τα καταφέρετε και θα επιστρέψει η γαλήνη και η ηρεμία. Το ίδιο ισχύει αν δείτε το τσουνάμι να «περνά» απο πάνω σας με δύναμη αλλα να σώνεστε. Σημαίνει ότι σύντομα θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα έχετε.

Αν δείτε μεγάλα κύματα από τσουνάμι να χτυπάνε σε καράβι και να βουλιάζει, το ναυάγιο αυτό δείχνει άγχος για κάποιες υποθέσεις σου. Αν έχεις ανοικτές δουλειές το ίδιο όνειρο ειναι οιωνός ότι μπορεί να χάσεις χρήματα, ενώ αν είσαι σε σχέση τότε μάλλον αυτή η σχέση θα τελειώσει σύντομα με πόνο.

 

Σχόλια