Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τετράδιο

Αν είσαι μαθητής ή φοιτητής το όνειρο με τετράδιο δεν έχει καμιά σημασία συνήθως -- εκτός από άγχος για τα μαθήματά σου.  Για τους υπόλοιπους όμως που θα ονειρευτούν τετράδιο ή τετράδια, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις και ερμηνείες.

Ειδικότερα, αν είστε ενήλικος και δείτε τετράδιο στο όνειρό σας, τότε κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει πως έχετε ανάγκη οργάνωσης στον επαγγελματικό τομέα.

Aν ονειρευτείς να γράφεις με μολύβι σε τετράδιο, θα σημειώσεις ερωτικές επιτυχίες.

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι προσπαθείς να γράψεις με μολύβι ή στιλό σε τετράδιο αλλά δεν τα καταφέρνεις στο γράψιμο, ή έχεις πολλά ορθογραφικά λάθη, αυτό είναι οιωνός ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με άτομα που σε ενδιαφέρουν, όπως π.χ. τον σύζυγο ή κάποιον συνάδελφο.

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι ζωγραφίζεις όμορφα σε ένα τετράδιο, είναι συνήθως σημάδι πως γρήγορα θα βρεις έναν άνθρωπο για να κάνεις σχέση.

Αν είσαι άντρας, όχι ζωγράφος, και δεις στο όνειρό σου ότι ζωγραφίζεις σε τετράδια είναι δείγμα ότι θα πάρεις προτάσεις για δουλειά. Δυστυχώς όμως, δεν θα βγάλεις λεφτά...

Επίσης, κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς ότι ζωγραφίζεις ένα πορτραίτο αγαπημένου προσώπου σε τετράδιο ή καμβά, σημαίνει ότι θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου, τετράδια να καίγονται από φωτιά είναι οιωνός για κακές ειδήσεις. Για τις νέες γυναίκες, το ίδιο όνειρο σημαίνει αδιέξοδο σε κάποια ερωτική σχέση ενώ για τους άντρες είναι προμήνυμα επαγγελματικής αποτυχίας.

Αν δεις στο όνειρό ένα τετράδιο με κρίνους ή τριαντάφυλλα (και γενικότερα λουλούδια), είναι οιωνός για αληθινή αγάπη.

Αν ονειρευτείς ότι γράφεις ποίημα σε τετράδιο, θα προσπαθήσεις πολύ να απομακρύνεις από κοντά σου κάποια ενοχλητικά άτομα χωρίς τελικά να το καταφέρεις.

Σχόλια