Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πέτρα, πέτρες

Πέτρες λέμε όλα τα υλικά που δημιουργούνται από γεωλογικές διαδικασίες και προέρχονται από πετρώματα. Τις βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι λογικό να τις δούμε και στα όνειρά μας. Δείτε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πέτρα και λίθους.

Γενικά, οι πέτρες στα όνειρα δεν θεωρούνται καλά σημάδια, και τις περισσότερες φορές υποδηλώνουν προβλήματα. Μάλιστα όσο μεγαλύτερες πέτρες και λίθους δεις τόσο μεγαλύτερα μπορεί να είναι τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσεις. Όχι πάντα όμως, καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις που η πέτρα στο όνειρο μπορεί να είναι καλός οιωνός...

Έτσι, αν δεις στο όνειρό σου ότι προσπαθείς να σηκώσεις μια βαριά πέτρα, και δεν τα καταφέρνεις, αυτό θεωρείται οιωνός για προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις. Για τους επιχειρηματίες, μπορεί να σημαίνει και εμπόδια ή αναποδιές στις δουλειές τους. Για μια νέα γυναίκα, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει και επερχόμενο καυγά με αγαπημένο πρόσωπο. 

Αν ονειρευτείς ότι κρατάς και πετάς πέτρες σε κάποιον άλλον, σημαίνει ότι θα έχεις διαφωνίες και τσακωμούς στην εργασία ή στην οικογένεια. Σύμφωνα με μια παρόμοια ερμηνεία, το να πετάς πέτρες σε άλλους δείχνει ότι έχεις προβλήματα με κάποια πρόσωπα και δεν θες πλέον να τα κρατάς μέσα σου. Όμως, αυτή η πέτρα που θα ρίξεις σε άλλον θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και δεν θα σου δώσει τις λύσεις που θες. Ακόμα, αν δεις ότι πετροβολάς μια γυναίκα, σημαίνει ότι θα πεις κακές κουβέντες για αυτήν ή ότι την έχεις ήδη κακολογήσει χωρίς να φταίει σε τίποτε.

Αν δεις ότι κάποιος άλλος σου πετάει πέτρα, αυτό ερμηνεύεται συνήθως πως έχεις στον περίγυρό σου κάποιον ή κάποιους που προσποιούνται τους φίλους. Όμως όπως λέει και η παροιμία, πέτρα που βλέπεις νά'ρχεται, λιγότερο πονάει, οπότε πρέπει να φυλάγεσαι. Και στα επαγγελματικά, αυτό το όνειρο όπου σου πετάνε πέτρες, δεν θεωρείται καλό σημάδι, αφού θεωρείται προάγγελος για έντονο ανταγωνισμό ή εχθρική στάση από κάποια άτομα. 

Αν στο όνειρό σου βλέπεις κάποιους να παίζουν πετροπόλεμο, κι αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αν δεις μια γυναίκα να ρίχνει πέτρες σε άντρα, σημαίνει ότι αυτοί οι δύο έχουν τσακωμό. Αν είναι αντρόγυνο, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει απιστία ή διαζύγιο.

Επίσης, αν δεις στο όνειρό σου βροχή από πέτρες ή έρχονται πέτρες από ψηλά, πολλές φορές θεωρείται οιωνός για κάποια ασθένεια ή και θάνατο. Επίσης, αν δεις ότι πέφτουν πέτρες ή πετραδάκια από τον ουρανό, μπορεί να είναι προμήνυμα για κάποιο ατύχημα. 

Αν δεις στον ύπνο σου μια μεγάλη πέτρα, ή έναν βράχο, να πέφτει πάνω στο σπίτι σου, και να το γκρεμίζει, αυτό ίσως είναι άγχος για κάποια επαγγελματικά σχέδια. Κατά μία άλλη ερμηνεία, το όνειρο αυτό μπορεί να είναι οιωνός για κάποια κακοτυχία που θα έχει αποτέλεσμα να χάσεις αρκετά λεφτά και να βιώσεις φτώχεια...

Αν βλέπεις στο όνειρό σου μια μεγάλη πέτρα να σε καταπλακώνει, αυτό θεωρείται προμήνυμα για ασθένεια που θα σε ταλαιπωρήσει αλλά θα την ξεπεράσεις. Το ίδιο ισχύει αν δεις κάποιο άλλο πρόσωπο να καταπλακώνεται από μεγάλη πέτρα ή βράχο. 

Αν όμως δεις μια μυλόπετρα αυτό θεωρείται σύμβολο επιτυχίας, σιγουριάς και τύχης.

Αν ονειρευτείς ότι κλωτσάς πέτρα και κυλάει, αυτό θεωρείται καλό σημάδι και σχετίζεται με αυτό που λέει ο λαός μας: πέτρα που θέλει να κυλά, μούχλα ποτέ δε πιάνει ή ποτέ δεν χορταριάζει. Γενικά το να δεις πέτρες να κυλάνε, θεωρείται ότι είναι σημάδι για επίλυση προβλημάτων ή ότι θα υπέρβαση εμποδίων. Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δεις πέτρα που κυλά, μπορεί να σημαίνει και επερχόμενες θετικές αλλαγές στη ζωή σου. 

Αν ονειρευτείς ότι κουβαλάς πέτρες, αυτό θεωρείται ότι αντικατοπτρίζει μάλλον κάποιο πρόβλημα που έχεις ήδη. Από την άλλη πλευρά, αν δεις ότι κουβαλάς πέτρες χωρίς να βαρυγκομάς, το όνειρο αυτό δείχνει ότι έχεις γενναιότητα και σύντομα θα ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα. 

Αν δεις στον ύπνο σου ότι περπατάς πάνω σε πέτρες, χωρίς να ενοχλείσαι, αυτό θεωρείται καλό σημάδι. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στην πραγματικότητα, τότε το όνειρο με πεζοπορία σε πέτρες, είναι μάλλον προάγγελος ότι θα τα ξεπεράσεις όλα σύντομα. Για παράδειγμα, αν ένας άρρωστος δει αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι σύντομα θα γιατρευτεί. Αν μια γυναίκα δει ότι βαδίζει άνετα πάνω σε πέτρες ή βότσαλα, αυτό θεωρείται οιωνός ότι θα πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό της. 

Επίσης, αν δεις ότι βαδίζεις σε παραλία που έχει πέτρες, αυτό είναι καλός οιωνός για ξένοιαστες στιγμές. Για τους ερωτευμένους, το όνειρο αυτό είναι δείγμα για ακόμα πιο έντονο πάθος.

Αντίθετα, αν δεις ότι βαδίζεις πάνω σε κοφτερές πέτρες, αγκονάρια ή σε κακοτράχαλο πέτρινο δρόμο, και να πονάνε τα πόδια σου, αυτό θεωρείται οιωνός για προβλήματα που θα έχεις από ανθρώπους που εκτιμάς. Αν δεις αίματα στα πόδια σου από τις πέτρες, θεωρείται προμήνυμα για δυστύχημα ή για εμπόδια που σου στήνουν κάποιοι που έχεις ευεργετήσει.

Αν δεις στον ύπνο σου πολύτιμους λίθους να περιμένεις κάποιο δώρο αξίας. Αν ονειρευτείς όμως ότι κάποιος σου κάνει δώρο πολύτιμες πέτρες, ίσως πρέπει να φυλάγεσαι από αυτόν που σου έφερε το δώρο.

Αν δεις πολλές πέτρες μαζεμένες μαζί, αυτό συνήθως θεωρείται σημάδι για κάποιο βάρος που κουβαλάς μέσα σου. Κατά μια άλλη ερμηνεία, πολλές πέτρες στοιβαγμένες σε σωρό, είναι σημάδια πως κάποιος σου βάζει εμπόδια. Αν όμως έχεις προβλήματα ή είσαι μεγάλος σε ηλικία, το ίδιο όνειρο είναι σημάδι για καλή υγεία. 

Αν δεις ότι έχεις πέτρα στα νεφρά, και δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα στην πραγματικότητα, αυτό πολλές φορές είναι οιωνός για κάποια προσωρινή αναποδιά που θα σε βρει. Αν όντως έχει πέτρα στα νεφρά, και το δεις και στο όνειρό σου, θεωρείται σημάδι για γρήγορη ανάρρωση.

Αν δεις όνειρο με πολύχρωμες πέτρες ή στο όνειρό σου δεις ότι ζωγραφίζεις πέτρες με έντονα χρώματα, αυτό κατά τον ονειροκρίτη είναι δείγμα εσωτερικής δύναμης και διάθεσης για δημιουργία. Για τις παντρεμένες γυναίκες, το όνειρο αυτό ίσως δείχνει πιθανή εγκυμοσύνη.

Αν ονειρευτείς ένα πέτρινο τοίχο, σημαίνει συνήθως ότι θα βρεις εμπόδια στα σχέδια σου ή ότι θα διαψευστούν οι ελπίδες σου. Αν όμως είσαι νέα γυναίκα και δει στο όνειρό σου ένα στιβαρό τοίχο από πέτρες, αυτό είναι καλό προμήνυμα για τις σχέσεις και το μέλλον σου. 

Τέλος, αν ονειρευτείς ένα πέτρινο σπίτι, αυτό είναι θετικός οιωνός για το σπιτικό και την οικογένειά σου, υπό την προϋπόθεση ότι το σπίτι εκείνο ήταν σε καλή κατάσταση. Αν όμως δεις σπίτι με βρώμικες ή μαύρες πέτρες, να είναι γενικά σε οικτρή κατάσταση, αυτό μάλλον υποδηλώνει ότι θα έρθει μια δύσκολη περίοδος με φτώχεια για σένα. 

Σχόλια