Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Υγρασία, μούχλα

Η υγρασία και η μούχλα είναι ένα βασανιστικό θέμα, καθώς θεωρείται επιζήμια τόσο για το σπίτι, όσο και για την υγεία μας. Πως ερμηνεύονται όμως τα όνειρα με υγρασία ή και μούχλα;

Γενικά, η υγρασία και ειδικότερα η μούχλα στο όνειρο δεν θεωρούνται πολύ καλοί οιωνοί.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε περιβάλλον με υγρή και αποπνικτική ατμόσφαιρα, σημαίνει ότι σύντομα θα βρεθείς σε δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους.

Ιδιαίτερα δυσοίωνο είναι το όνειρο αν δεις ότι ψάχνεις τρόπους να μειώσεις την υγρασία στο σπίτι χωρίς αποτέλεσμα και αν δεις παράλληλα και μούχλα.

Ετσι αν ονειρευτείς το σπίτι σου ή κάποιο τοίχο του σπιτιού σου να έχει μούχλα σημαίνει πιθανώς ότι κάποια υπόθεση σε κατατρώει και δεν το έχεις καταλάβει. Εναλλακτικά αυτό το όνειρο ίσως υποδηλώνει και προβλήματα στην οικογένεια που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σύντομα πριν σε φέρουν σε πολύ δυσκολότερη θέση. Αν στο όνειρο δεις ότι βρίσκεις τρόπο να απαλλαγείς από την υγρασία και την μούχλα σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Αν είσαι γυναίκα και δεις στο όνειρό σου να υπάρχει υγρασία στα τζάμια του δωματίου ή του αυτοκινήτου, ίσως σημαίνει ότι θα αγωνιστείς πολύ για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα στη δουλειά σου. Αν δεις ότι καθαρίζεις την υγρασία, σημαίνει ότι θα τα καταφέρεις. Αν όμως δεις ότι αφήνεις την υγρασία και γίνεται μούχλα, θα συμβεί το αντίθετο.

Αν ονειρευτείς ρούχα με μούχλα ή υγρασία, είναι προμήνυμα ότι έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή.

Καλά νέα προμηνύονται αν ονειρευτείς υγρασία την οποία όμως ακολουθεί περίοδος ζέστης και ξηρασίας.

Αν είσαι άντρας και δεις ότι διορθώνεις την υγρασία ή την μούχλα στο σπίτι σου, π.χ. ξύνεις και βάφεις με μπογιά, σημαίνει μάλλον ότι είσαι νοικοκύρης και σύντομα θα ανταμειφθείς με επιτυχίες στα επιχειρηματικά σου σχέδια.

Αν όμως δεις πάρα πολύ υγρασία σε τοίχους του σπιτιού, και μούχλα, και δεν δίνεις άμεσα σημασία, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα το οποίο ηθελημένα ή άθελά σου έχεις αφήσει για αργότερα και θα το βρεις μπροστά σου.

Αν δεις στο όνειρό σου μούχλα στο ψωμί σου, η ερμηνεία είναι ότι ξοδεύεις άσκοπα τα λεφτά σου ή ότι ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια κίνηση που θα σου κοστίσει. Αν δεις μουχλιασμένο ψωμί που δεν είναι δικό σου, σημαίνει ότι θα έχεις κάποια ευκαιρία να επωφεληθείς από την ανοησία κάποιου άλλου.

 

Σχόλια2

Κατερίνα

πριν από 5 χρόνια 7 μήνες

Ο άντρας μου είδε στο όνειρό του ότι έξυνε τη μούχλα από τους τοίχους του σπιτιού. Για να δούμε...

Νίκη

πριν από 5 χρόνια 8 μήνες

Ήμουν εγω σε ενα ξενοδοχειο οπου ειχε πολλα σεντονια κρεμασμενα στους τοιχους και απο πισω απο τα σεντονια ειχε μουχλιασμενους τοιχους. Πηγα σε μια ξενοδοχο και της το ειπα αλλα αυτη κιας ηταν νεα ειχε κουφαθει και δεν ακουγε τιποτα!Το ταβανι εσταζε και βρομαγε σαπιλα. Ρωτησα ποσα χρονια ηπαρχει και μου ειπαν οτι χτιστηκε 3452 χρονια πριν. Τι μπορει να σειμενει?