Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Πίνακας

Ένας πίνακας ή ένα κάδρο στο όνειρο μας έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με το είδος και το περιεχόμενου του πίνακα. Μάθετε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τον πίνακα στο όνειρο σας, με ερμηνείες για κάθε περίπτωση.

Συνήθως, για να εξηγηθεί αναλυτικά ένας πίνακας στο όνειρο πρέπει να έχετε δει το περιεχόμενο του. Σε γενικές γραμμές, αν αυτό που είδατε στον πίνακα είναι ευχάριστο, τότε η ερμηνεία είναι θετική, και πολλές φορές σημαίνει ότι θα λάβετε κάποια καλή είδηση από το κοντινό σας περιβάλλον. Αν όμως ο πίνακας που είδατε στο όνειρό σας είχε δυσάρεστο περιεχόμενο τότε αυτό σημαίνει προβλήματα ή ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν να σας περιορίσουν ή να ακυρώσουν κάποια σχέδια που έχετε κάνει.

Για παράδειγμα, ένας πίνακας χρωματιστός, χαρούμενος και φωτεινός είναι καλό σημάδι. Για τους επιχειρηματίες το όνειρο αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση θα έχει κέρδη.

Για τους άντρες που θα ονειρευτούν έναν πίνακα που απεικονίζει μια γυναίκα, αυτό συνήθως ερμηνεύεται ως έλξη για τη συγκεκριμένη γυναίκα (αν τη γνωρίζετε) ή ως επερχόμενη ερωτική περιπέτεια (αν η γυναίκα στον πίνακα σας είναι άγνωστη).

Αν είδατε στο όνειρό σας έναν πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο του σπιτιού σας και σας έκανε να αισθανθείτε ευχάριστα, αυτό σημαίνει ότι θα συμβούν πράγματα στη ζωή σας που μπορεί να αλλάξουν την πορεία σας. Αν ο πίνακας που ονειρευτήκατε ήταν σε μουσείο, τότε η ερμηνεία είναι ότι κάποιο πρόσωπο θα σας θυμηθεί.

Αν ο πίνακας που ονειρευτήκατε ήταν λευκός ή κενός, χωρίς γράμματα ή ζωγραφιά πάνω, η ερμηνεία είναι συνήθως ότι θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση την οποία δε θα μπορείτε να κατανοήσετε και θα δυσκολευτείτε πολύ. Από την άλλη πλευρά, αν δείτε στο όνειρό σας έναν πίνακα που είναι λευκός αλλά έχει κάτι γραμμένο πάνω, τότε αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε από κάποιον ένα μήνυμα ή μια ιδέα που θα σας βοηθήσει.

Αν δείτε στο όνειρό σας έναν μαυροπίνακα μέσα στο σχολείο, αυτό σημαίνει συνήθως άγχος για κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Επίσης, μια άλλη ερμηνεία του σχολικού πίνακα είναι ότι θα κοπιάσετε αλλά τελικά θα πετύχετε τους στόχους σας και θα ανταμειφθείτε.

Αν ονειρευτείτε έναν ζωγράφο να ζωγραφίζει έναν πίνακα, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε ένα όμορφο πρόσωπο. Αν δείτε ότι ζωγραφίζετε εσείς τον πίνακα, θα κερδίσετε κάποια χρήματα αλλά λίγα.

Ένας κατεστραμμένος πίνακας ή ένας καμένος πίνακας στο όνειρο, είναι κακός οιωνός. Κατά μία ερμηνεία, ο πίνακας σε άσχημη κατάσταση σημαίνει ότι θα πληροφορη­θείτε την απώλεια γνωστού ή φιλικού σας προ­σώπου.

Για τις νεαρές γυναίκες που θα ονειρευτούν ένα πίνακα σε κακή κατάσταση, η επικρατέστερη εξήγηση είναι ότι κάποιο μυστικό τους θα αποκαλυφθεί και θα τις φέρει σε δύσκολη θέση. Παρόμοια, αν μια παντρεμένη γυναίκα δει κατεστραμμένο πίνακα, αυτό είναι προμήνυμα ότι κάποια παλιά σχέση θα εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή της.

Αν ονειρευτείτε ότι έχεις πάει σε ένα μέρος όπου υπάρχουν πολλοί πίνακες, όπως για παράδειγμα σε μια έκθεση ζωγραφικής, τότε αυτό σημαίνουν ότι θα λάβετε πρόσκληση για γάμο. Για τους παντρεμένους, το όνειρο με πολλούς ωραίους πίνακες σημαίνει ευτυχισμένη οικογένεια και ίσως ένα μωρό. Γενικά το όνειρο με πολλούς καλούς πίνακες σημαίνει συνήθως πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις χαράς και ευτυχίας.

Τέλος, αν ονειρευτείτε έναν πίνακα που δεν έχει σχέση με τέχνη, όπως για παράδειγμα όπως έναν ηλεκτρολογικό πίνακα ή έναν πίνακα μαθηματικών, τότε οι ερμηνείες είναι εντελώς διαφορετικές. Ο ηλεκτρολογικός πίνακας μπορεί να είναι οιωνός για μπλεξίματα, και γενικά για άγχος, ενώ ο πίνακας με σύμβολα ερμηνεύεται συνήθως ως υποσυνείδητη ανάγκη να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας ή ότι νιώθετε πως έχετε χάσει τον  έλεγχο σε κάποιες καταστάσεις.

Σχόλια