Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Χειροκρότημα

Το χειροκρότημα είναι μια ανθρώπινη χειρονομία για αναγνώριση και επιβράβευση. Τα χειροκροτήματα στα όνειρα έχουν διαφορετικές ερμηνείες και η ακριβής ερμηνεία εξαρτάται από τις λεπτομέρειες του ονείρου. Δείτε τις επικρατέστερες ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για τα όνειρα με χειροκρότημα.

Γενικά, εάν μπορείτε να θυμηθείτε ποιος σας χειροκροτούσε στο όνειρο, τι είδους χειροκρότημα ήταν και πού βρισκόσασταν, αυτό θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε το όνειρό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι πιο κοινές ερμηνείες είναι οι παρακάτω.

Καταρχήν, το χειροκρότημα συμβολίζει την αναγνώριση και την αποδοχή. Κατά αυτήν την ερμηνεία, αν ονειρευτείτε πως σας χειροκροτούν, αυτό ίσως είναι προμήνυμα πως η δουλειά σας ή οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από τους άλλους, είτε στην εργασία είτε στην οικογένεια σας.

Το χειροκρότημα μπορεί επίσης να συμβολίζει την επιτυχία. Άρα, αν δείτε να σας χειροκροτούν σε ένα όνειρο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πετύχετε κάτι που προσπαθούσατε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Στο τομέα της εργασίας, για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε να σας χειροκροτούν οι συνάδελφοί σας, σημαίνει ότι θα σας αναθέσουν μια αποστολή που θα τη φέρετε σε πέρας με επιτυχία.

Παρόμοια, αν δείτε ή ακούσετε δυνατό και ενθουσιώδες χειροκρότημα, αυτό μπορεί να συμβολίζει μεγάλη επιτυχία ή αναγνώριση. Ένα ήσυχο και διακριτικό χειροκρότημα δείχνει ότι θα έχετε την εκτίμηση ή την αποδοχή κάποιων σημαντικών ανθρώπων.

Το χειροκρότημα συμβολίζει ακόμα τη χαρά και την ευτυχία. Οπότε, το όνειρο μπορεί να ερμηνευθεί ότι μπαίνετε σε μια πολύ καλή φάση της ζωής σας και θα αισθάνεστε πολύ ευτυχισμένοι.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σας σας χειροκροτάει επιδοκιμαστικά κάποιος πεθαμένος, αυτό δείχνει ότι έχετε την έγκριση ή την υποστήριξη του.

Αν ονειρευτείτε ότι δέχεστε χειροκρότημα σε μια δημόσια εμφάνιση, π.χ. σε ένα πάρτι, σε μια γιορτή ή σε μια παράσταση, αυτό υποδεικνύει την επιθυμία σας να αναγνωριστείτε και να είστε επιτυχημένοι στην επαγγελματική καριέρα σας.

Αν έχετε σχέση και δείτε τον εαυτό σας νύφη να σας χειροκροτούν, να ετοιμάζεστε για θετικές εξελίξεις (πρόταση γάμου). Αν είστε ήδη παντρεμένοι και δείτε το ίδιο όνειρο, σημαίνει ότι ο γάμος σας θα μπει σε μια νέα πιο ευτυχισμένη φάση.

Από την άλλη πλευρά, όμως, αν ονειρευτείτε ένα υπερβολικό χειροκρότημα, αυτό είναι αρνητικό. Δείχνει ότι νιώθετε πίεση, για παράδειγμα, ότι πρέπει να ανταποκριθείτε σε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους.

Παρόμοια, αν δείτε στο όνειρό σας ένα ειρωνικό χειροκρότημα, αυτό είναι προμήνυμα για περιφρόνηση ή απαξίωση. Παρόμοια, αν ακούσετε ένα θλιμμένο χειροκρότημα, η επικρατούσα ερμηνεία είναι ότι πρόκειται για οιωνό απογοήτευσης ή απώλειας.

Αν ονειρευτείτε ότι εσείς χειροκροτάτε κάποιον άλλον, αυτό δείχνει ότι βρίσκεστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. 

Τέλος, αν ακούσατε χειροκρότημα, χωρίς όμως να βλέπετε ποιοι σας χειροκροτούν, αυτό σημαίνει πως θα έχετε τύχη, για παράδειγμα απρόσμενη κληρονομιά από μακρινό συγγενή.

Σχόλια