Καλωσορίσατε στον πιο μεγάλο ονειροκρίτη για να μάθετε τι σημαίνουν τα όνειρά σας.

Αξιωματικός αστυνομίας

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Γενικά, αν δεις αξιωματικό της αστυνομίας στο όνειρό σου, θα πρέπει να προσέξεις. Τα όνειρα με αστυνομικούς και αξιωματικούς της αστυνομίας δείχνουν μπλεξίματα. Πιθανόν, εσύ να έχεις μπλεξίματα με την αστυνομία ή κάποιος  στην οικογένεια σου.

Επίσης, αν δεις αξιωματικό της αστυνομίας να κάνει έρευνα ή  να συλλαμβάνει κάποιον κακοποιό ή κλέφτη, αυτό σημαίνει ότι ίσως να σου στήσουν παγίδα κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι ή συνεργάτες. Παρόμοια, αν ονειρευτείς πως κάνεις παρέα με αξιωματικό ή αξιωματικούς, να προσέξεις γιατί σημαίνει πως παντού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το κακό σου.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δεις σε όνειρο έναν αξιωματικό της αστυνομίας, σημαίνει ότι νιώθεις καταπίεση και ενοχλήσεις από κάποιους που έχουν ανώτερη θέση από εσένα στη δουλειά σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ αξιωματικός της αστυνομίας,  σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις φιλονικία και καυγάδες είτε στο γάμο σου είτε στη δουλειά σου.

Αν όμως είσαι γυναίκα και  ονειρευτείς ότι τσακώνεσαι με αξιωματικό της αστυνομίας, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα ξεφορτωθείς γρήγορα κάποιο ενοχλητικό πρόσωπο.

Αν όμως δεις στο όνειρο σου ότι αξιωματικοί προσπαθούν να σε συλλάβουν για κάποιο έγκλημα, ενώ είσαι αθώος, είναι σημάδι ότι θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες και θα κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου. Παρόμοια αν ονειρευτείς ότι κάποιος αστυνομικός θέλει να σας συλλάβει για κάποιο έγκλημα, ενώ γνωρίζεις ότι είσαι αθώος ή αθώα, αυτό είναι οιωνός ότι θα μπεις σε μια μάχη στα επαγγελματικά από την οποία θα βγεις νικητής ή νικήτρια.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Τα όνειρα με πεπόνια είναι δύσκολα στην ερμηνεία, καθώς άλλες φορές είναι καλό όνειρο αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι και κακό όνειρο.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς σχάρα χωρίς να είναι στη φωτιά, σημαίνει στασιμότητα στα επαγγελματικά σου.

Μπορεί, όμως και να λάβεις συγχώρεση για κάποιο λάθος που έκανες.

Αν δεις στο όνειρό σου αυτό το ενοχλητικό έντομο πετάει γύρω σου, είναι οιωνός ότι θα βιώσεις μικρές ενοχλήσεις από άλλα άτομα.

Αν ονειρευτείς ότι σε τσιμπάει αλογόμυγα, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορά την οικονομική σου κατάσταση.

Η καλύβα είναι το σπίτι του φτωχού. Στα όνειρα, η καλύβα έχει διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με το ποιος βλέπει το όνειρο.

Για παράδειγμα,  αν ένας πλούσιος δει ότι μένει σε καλύβα σημαίνει ότι θα έχει μια οικονομική καταστροφή.

Αν ονειρευτείτε ένα δάσος από βελανιδιές, είναι σημάδι γονιμότητας, ευτυχίας, και επιτυχιών σε όλους του τομείς της ζωής σας.

Βελανιδιά γεμάτη βελανίδια σημαίνει προαγωγή για τους εργαζόμενους και παιδιά ή εγκυμοσύνη για τους παντρεμένους.

Το ραβανί είναι ένα από τα ωραιότερα γλυκά της κουζίνας μας, και συνήθως το απολαμβάνουμε με παγωτό. Για τον ονειροκρίτη, το ραβανί είναι σύμβολο των συναισθημάτων μας.