Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Αξιωματικός αστυνομίας

Η αστυνομία στα όνειρα δεν είναι καλό σημάδι, και αντίστοιχα εξηγούνται τα όνειρα με αξιωματικούς της αστυνομίας.  Δείτε αναλυτικά τις ερμηνείες του ονειροκρίτη.

Γενικά, αν δεις αξιωματικό της αστυνομίας στο όνειρό σου, θα πρέπει να προσέξεις. Τα όνειρα με αστυνομικούς και αξιωματικούς της αστυνομίας δείχνουν μπλεξίματα. Πιθανόν, εσύ να έχεις μπλεξίματα με την αστυνομία ή κάποιος  στην οικογένεια σου.

Επίσης, αν δεις αξιωματικό της αστυνομίας να κάνει έρευνα ή  να συλλαμβάνει κάποιον κακοποιό ή κλέφτη, αυτό σημαίνει ότι ίσως να σου στήσουν παγίδα κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι ή συνεργάτες. Παρόμοια, αν ονειρευτείς πως κάνεις παρέα με αξιωματικό ή αξιωματικούς, να προσέξεις γιατί σημαίνει πως παντού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το κακό σου.

Κατά μία άλλη ερμηνεία, αν δεις σε όνειρο έναν αξιωματικό της αστυνομίας, σημαίνει ότι νιώθεις καταπίεση και ενοχλήσεις από κάποιους που έχουν ανώτερη θέση από εσένα στη δουλειά σου.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι είσαι εσύ αξιωματικός της αστυνομίας,  σημαίνει συνήθως ότι θα έχεις φιλονικία και καυγάδες είτε στο γάμο σου είτε στη δουλειά σου.

Αν όμως είσαι γυναίκα και  ονειρευτείς ότι τσακώνεσαι με αξιωματικό της αστυνομίας, αυτό είναι προμήνυμα ότι θα ξεφορτωθείς γρήγορα κάποιο ενοχλητικό πρόσωπο.

Αν όμως δεις στο όνειρο σου ότι αξιωματικοί προσπαθούν να σε συλλάβουν για κάποιο έγκλημα, ενώ είσαι αθώος, είναι σημάδι ότι θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες και θα κατατροπώσεις τους αντιπάλους σου. Παρόμοια αν ονειρευτείς ότι κάποιος αστυνομικός θέλει να σας συλλάβει για κάποιο έγκλημα, ενώ γνωρίζεις ότι είσαι αθώος ή αθώα, αυτό είναι οιωνός ότι θα μπεις σε μια μάχη στα επαγγελματικά από την οποία θα βγεις νικητής ή νικήτρια.

Σχόλια

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Ενα πολύ καλό όνειρο αν πιστεύετε στο Θεό και είστε καλοί Χριστιανοί.

Αν ονειρευτείς το ιερό Ευαγγέλιο στον ύπνο σου, θα ακούσεις καλά λόγια και συμβουλές από ανθρώπους που θέλουν το καλό σου.

Για τους θρησκευόμενους το ευαγγέλιο είναι σημάδι επιτυχίας ενώ γιά τους άθεους το όνειρο είναι κακό.

Το κάπνισμα είναι κακή συνήθεια στην πραγματικότητα και στα όνειρα κακό σημάδι.

Τα όνειρα με πόρτα έχουν διαφορετικές ερμηνείες ανάλογα με το πως θα δούμε την πόρτα και τι είδους θα είναι. Διαβάστε αναλυτικά πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με πόρτες.

Είδες στο όνειρό σου ότι μαγείρευες ή ότι ήσουν μαγείρισσα; Διάβασε πως εξηγεί ο ονειροκρίτης τα όνειρα με μαγείρεμα.

Τα όνειρα με μωρά είναι τα πιο συνηθισμένα όνειρα. Το περίεργο είναι ότι για τις γυναίκες σημαίνουν καλοτυχία ενώ για τους άντρες συνήθως... βάσανα!

Κατά τον ονειροκρίτη, το κρεβάτι στο όνειρο συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, τις απολαύσεις και το γάμο. Παράλληλα, όμως μπορεί να είναι οιωνός για ατυχίες ή θλιβερά γεγονότα.