Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Εσώρουχα

Τα όνειρα με εσώρουχα έχουν να κάνουμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, τα συναισθήματά και τα ερωτικά ενώ έχουν διάφορες ερμηνείες ανάλογα με το είδος και την κατάσταση των εσωρούχων.

Γενικά, αν είδατε σε όνειρο εσώρουχα του δικού σας φύλου αυτό συνήθως είναι συμβολισμός για κάποια ντροπαλότητα ή φόβο που σας διακατέχει. Στις γυναίκες, το ίδιο όνειρο μπορεί να είναι και οιωνός για κάποια σεξουαλική σχέση για την οποία έχουν όμως φόβο ή αμφιβολίες.

Αντίθετα, τα όνειρα με εσώρουχα του άλλου φύλου, δείχνουν συνήθως σεξουαλικές επιθυμίες ή και απωθημένα.

Ετσι, αν είδατε στο όνειρό σας να βάζετε εσώρουχα, αυτό είναι προμήνυμα για μπλεξίματα που θα έχετε για αρκετό διάστημα.

Αν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας να φορά μόνο εσώρουχα, αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχετε κάνει κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνετε. Ανάλογα με το είδος των εσωρούχων που βλέπετε, αυτό το όνειρο μπορεί να είναι προμήνυμα για την εικόνα που έχετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, πχ. όταν φοράτε άσχημα εσώρουχα ή εσώρουχα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, αυτό ίσως δείχνει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αν δείτε κιλότες ή να φοράτε κιλότες, αυτό το όνειρο για τις γυναίκες είναι οιωνός για καλή σεξουαλική ζωή. Για τους άντρες, που θα δούν να φορούν κιλότες και γενικά γυναικεία εσώρουχα, αυτό είναι δείγμα ότι θέλουν να κάνουν πειραματισμό.

Αν ονειρευτήκατε τον εαυτό σας γυμνό, χωρίς εσώρουχα, στο δρόμο ή σε κοινή θέα, αυτό σημαίνει ότι νιώθετε ντροπή ή ότι θα περάσετε κάποιον εξευτελισμό. Επίσης, το να είστε γυμνοί στο όνειρο σημαίνει κάποιες φορές ότι φοβάστε την αποκάλυψη κάποιου μυστικού.

Αν ονειρευτήκατε ότι βγάζατε το εσώρουχό σας, σημαίνει ότι έχετε ερωτικές στενοχώριες από τις οποίες όμως θα απαλλαγείτε. Το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι ψάχνετε λύση σε ένα φαινομενικό αδιέξοδο.

Αν είδατε σε όνειρο κάποιο πρόσωπο, γνωστό σε σας, να είναι με τα εσώρουχα του, αυτό δείχνει ότι ντρέπεστε για το πρόσωπο αυτό. Κατά μία άλλη ερμηνεία, το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι έχετε διαφορετική γνώμη για το ποιον του προσώπου αυτού.

Αν ένας άνδρας δει στον ύπνο του γυναικεία εσώρουχα, ο ονειροκρίτης το ερμηνεύει συνήθως ότι το πρόσωπο αυτό έχει άστατη ερωτική ζωή η οποία θα τον οδηγήσει σε μπλεξίματα.

Για τις γυναίκες που θα δουν ότι φοράνε τα πιο σέξι εσώρουχα ή στρινγκ, αυτό συνήθως είναι δείγμα καλής σεξουαλικής ζωής και ικανοποίησης στα ερωτικά. Το ίδιο όνειρο μπορεί να δείχνει και ότι είστε έτοιμες να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο μια σχέση ή να ανοιχτείτε σε κάποιον.

Αν όμως δείτε το εσώρουχό σας να φαίνεται μέσα από το παντελόνι ή γενικά να αποκαλύπτετε περισσότερα από όσα θα θέλατε, αυτό δείχνει ότι μετανιώνετε για κάποια σχέση ή ότι έχετε γίνει αδιάκριτοι και μπλέκεστε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν.

Αν είδατε κάποιον άγνωστο να σας βγάζει τα εσώρουχα με βία, χωρίς τη θέλησή σας, αυτό ισοδυναμεί με βιασμό. Κάποια κακοποίηση θα υποστείτε, πνευματικά ή και σωματικά!

Αν είδατε τα εσώρουχά σας απλωμένα στο σχοινί, είναι συνήθως οιωνός για κακόβουλες κουβέντες και κουτσομπολιά που λένε για εσάς κάποιοι γνωστοί ή γείτονες σου. Το ίδιο όνειρο μπορεί επίσης να υποδηλώνει και φόβο για κακές κουβέντες που λένε για εσάς στη δουλειά.

Αν είδατε σκισμένα εσώρουχα, κάτι πολύ δυσάρεστο θα σας συμβεί εξαιτίας κάποια πράξης σας. Γενικά, τα βρώμικα ή σκισμένα εσώρουχα στα όνειρα είναι σημάδια για την κακή εικόνα που έχετε για σώμα σας ή ότι νιώθετε ανεπαρκείς σε μια σχέση ή ακόμα ότι έχετε κρίση σεξουαλικότητας.

Για τους άντρες που θα ονειρευτούν να σκίζουν τα εσώρουχα της γυναίκας ή της σχέσης τους, είναι δείγμα πάθους και ότι η σχέση τους πηγαίνει καλά.

Παρόμοια ερμηνεία έχει το όνειρο όπου βλέπετε το σύντροφό σας με δαντελένια ή σέξι εσώρουχα. Σημαίνει ότι τον θέλετε πολύ. Κατά μία άλλη ερμηνεία, ίσως το ίδιο όνειρο να είναι δείγμα ζήλιας.

Αν είδατε δαντελένια εσώρουχα ή βαμβακερά αλλά να είναι ξεχειλωμένα ή βρώμικα, αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας περνάει κρίση κι είστε κοντά στο χωρισμό.  Για τις ανύπαντρες και τους ανύπαντρους, το ίδιο όνειρο μπορεί να σημαίνει και αποτυχία σε κάποια πρόταση γάμου.

Αν είδατε στο όνειρό σας ότι αγοράζατε ωραία εσώρουχα, αυτό είναι δείγμα ότι έχετε συναισθηματικό κενό. Το ίδιο όνειρο μπορει να δείχνει ότι σκέφτεστε να κάνετε σχέση με κάποιον ή γενικότερα ότι θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Αν ονειρευτήκατε ότι κοιμάστε με σατέν ή μαύρα εσώρουχα και κάποιος σας δένει χωρίς να φοβάστε, αυτό ίσως είναι οιωνός ότι έχετε έλλειψη ερωτικής επαφής.

Για τους άντρες που θα ονειρευτούν σώβρακα ή ότι τα φοράνε, σημαίνει ότι φοβούνται το ρόλο τους σε κάποια σχέση. Αυτό έχει περαιτέρω ερμηνεία ανάλογα με το χρώμα του σώβρακου.

Για τις γυναίκες που θα ονειρευτούν ότι φοράνε αντρικά εσώρουχα, αυτό ειναι οιωνός για επιτυχίες στον έρωτα.

Σχόλια1

eudochia

πριν από 3 χρόνια 4 μήνες

Dio palio sutien, pu ithela dithen na ta doso(na ta seerviro) ,ke lirothikane me ladi apo faaai