Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Γλώσσα

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λέει η παροιμία για αυτό το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να σχηματίζει λέξεις σκληρές για τον καθένα μας. Διάβασε εδώ την ερμηνεία των ονείρων με γλώσσα.

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς τη γλώσσα σου ή τη γλώσσα κάποιου άλλου και είναι παχιά, σημαίνει απέραντη καλοσύνη.

Μια εναλλακτική ερμηνεία όμως λέει ότι μια μεγάλη γλώσσα στο όνειρο σημαίνει ότι κάποιος που εσύ θεωρείς φίλο ή αγαπάς δεν σε σέβεται όσο πρέπει.

Αν δεις στο όνειρό σου μια λεπτή γλώσσα, αυτό ερμηνεύεται ως μίσος και κακία που τρέφουν για σένα κάποιοι.

Επίσης, αν δεις μια πολύ μακριά γλώσσα στο όνειρο, αυτό είναι δείγμα απελπισίας.

Αν ονειρευτείς γλώσσες πουλιών, η ερμηνεία είναι ότι κάποιο άτομο που σε απασχολεί τρέφει ευγενικά αισθήματα και έχει καλές προθέσεις.

Αν δεις ότι σου βγάζουν τη γλώσσα, σημαίνει ότι οι προσωπικές σου σχέσεις σχολιάζονται αρνητικά.

Αν στο όνειρό σου κρατάς ή τρως ψάρι-γλώσσα, θα πάρεις μεγάλη ταραχή. Ίσως όμως, να λάβεις και μια μικρή κληρονομιά.

Αν δεις στο όνειρό σου γλώσσα μέσα σε δόντια χαλασμένα, η ερμηνεία είναι προβλήματα υγείας ή ότι έχεις παραμελήσει κάποιο προσωπικο σου θέμα. 

Αν ονειρευτείς αμίλητη γλώσσα, σημαίνει ότι θα χάσεις το δίκιο σου σε κάποια διένεξη. Επίσης, αν ονειρευτείς γλώσσα που κάτι λέει αλλά δεν το ακούς, μια ερμηνεία είναι ότι έχεις κάποιο μυστικό που μπορεί να αποκαλυφθεί.

Αν δεις πολλές γλώσσες μαζεμένες, ίσως πρέπει να προσέχεις λίγο τις συναναστροφές σου.

Αν δεις στο όνειρό σου κάποιο να σου δίνει φιλί με γλώσσα, η ερμηνεία είναι ότι έχεις αισθήματα γι' αυτόν τα οποία όμως δεν βρίσκουν ανταπόκριση. 

Επίσης, αν ονειρευτείς ότι μιλάς μια ξένη γλώσσα, είναι προμήνυμα για κάποιο ταξίδι ή ευχάριστη περιπέτεια.

Σχόλια