Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Μηχανή - Μηχάνημα

Οι μηχανές είναι δημιουργίες της ανθρώπινης νόησης που έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις δουλειές μας αλλά και να μας ταξιδεύουν ή να μας ξεκουράζουν. Τι σημαίνει όταν δεις στο όνειρό σου κάποιου είδους μηχανές ή μηχανήματα;

Κατά τον ονειροκρίτη αν ονειρευτείς μηχανές να δουλεύουν εντατικά ή δεις τον εαυτό σου να δουλεύει πάνω σε μηχανές, σημαίνει ότι θα μπλέξεις σε δύσκολες και χρονοβόρες υποθέσεις που τελικά θα βγεις από αυτές κερδισμένος.

Αν όμως δεις στο όνειρό σου χαλασμένες μηχανές ή διαλυμένα μηχανήματα γεμάτα σκουριά, γράσα και βρώμες, τότε μάλλον θα ακούσεις δυσάρεστα νέα ή θα περάσεις ταλαιπωρίες.

Παρόμοια αν ονειρευτείς μηχανή αυτοκινήτου που δουλεύει καλά και ήρεμα, σημαίνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση για τα σχέδια σου και οι δουλειές σου θα πάνε μια χαρά.

Αν δεις σκατά πάνω σε μηχανές, μπορεί να είναι οιωνός ότι θα πάρεις λεφτά.

Αν ονειρευτείς έναν νεκρό που τον ήξερες να δουλεύει με κάποιο μηχάνημα, σημαίνει ότι τον σκέφτεσαι. Αν είναι ο πατέρας ή η μητέρα σου, που έχουν πεθάνει, καλό είναι να τους ανάψεις ένα κερί ή να βεβαιωθείς ότι είναι αναμμένο το καντήλι τους.

Αν δεις παιδιά να παίζουν με μηχανές ή μηχανήματα, και είσαι παντρεμένη, μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη. Αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι ότι έχεις την έγνοια για το πως θα μεγαλώσουν και θα γίνουν πραγματικοί επιστήμονες.

Αν δεις στο όνειρό σου μια ξυριστική μηχανή, αυτό προμηνύει στενοχώριες και απιστία.

Όταν δεις μια γραφομηχανή, και γράφεις κάτι σε αυτήν, σημαίνει ότι θα κάνεις προόδους στη ζωή σου και μάλιστα τόσο μεγαλύτερες όσο πιο γρήγορα γράφεις.

Αν στο όνειρό σου δεις μηχανάκια ή μηχανές μεγάλου κυβισμού να τρέχουν, είναι οιωνός για κάποιον κίνδυνο.

Αν δεις ότι ράβεις ύφασμα ή επιδιορθώνεις κάτι σε ραπτομηχανή ή μηχανή ύφανσης, είναι καλός οιωνός και δείχνει ότι παρά τις δυσκολίες έχεις επιμονή για να ξεπεράσεις κάθε οικογενειακή δυσκολία και κάθε οικονομικό πρόβλημα που μπορεί να σου παρουσιαστεί.

Σχόλια