Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Τρένο, τραίνο

Τα όνειρα με τρένο ή σιδηρόδρομο γενικότερα δείχνουν ότι πρέπει να έχετε του νου σας σε αυτά που σχεδιάζετε αλλά και σε όσα δεν περιμένετε να συμβούν. Ειδικά αν έχετε επιχειρήσεις, προσέξτε γιατί οι αντίπαλοί σας σχεδιάζουν να σας κάνουν κακό. Παράλληλα, όμως μπορεί να σημαίνουν καλές ειδήσεις.

Γενικά, κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε το τρένο να περνά, σημαίνει ότι θα περάσετε μια ήρεμη ζωή. Ομως αν δείτε ένα άδειο τρένο σημαίνει κηδεία.

Αν δείτε τρένο να τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα, σημαίνει ότι θα κάνετε γρήγορα λεφτά και μεγάλη περιουσία αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό.

Αν δείτε ότι χάλασε το τρένο, προμηνύεται αποτυχία στις επιχειρήσεις και αναβολή κάποιου ταξιδιού για λόγους οικονομικούς.

Αν είστε νέα γυναίκα, ανύπαντρη, το όνειρο με τραίνο είναι σημάδι πως θα κάνετε ένα ταξίδι και θα δείτε φίλους σας. Αν δείτε όμως πως στο ταξίδι υπήρχε εμπόδιο ή δέντρο πάνω στις γραμμές του τραίνου, σημαίνει πως κάποιοι φίλοι ή συγγενείς σας επιβουλεύονται και θέλουν το κακό σας. 

Αν είστε άντρας και δείτε πως διασχίζατε γραμμές τρένου, σημαίνει ότι θα έχετε δυσκολίες την επόμενη περίοδο και πιθανόν να χάσετε λεφτά αν δεν προσέξετε. 

Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω στις γραμμές, σημαίνει πως όλα πηγαίνουν όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα πετύχετε τους στόχους σας.

Αν δείτε πως οι γραμμές ήταν βρεγμένες, σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε την ευτυχία αλλά θα τα καταφέρετε, έστω και προσωρινά..

Ο ονειροκρίτης λέει επίσης ότι αν ονειρευτήκατε ότι ακούσατε τρένο να έρχεται, σημαίνει ότι θα έχετε νέα από το εξωτερικό και ότι οι επιχειρήσεις θα πετύχουν. Κατά μία άλλη ερμηνεία αν ονειρευτείτε σφύριγμα τρένου, σημαίνει ότι θα εμφανιστεί κάποιος φίλος σας ή κάποια περιουσία θα κληρομήσετε.

Αν τρένο καταστρέφεται, αυτό υποδηλώνει αποτυχία στα επαγγελματικά αλλά και αρρώστιες.

Αν δείτε ότι σας πάτησε τρένο σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσετε ένα μέρος της περιουσίας σας ή της προσωπικότητάς σας Κι η χειρότερη περίπτωση είναι η ολική καταστροφή του τρένου, που σημαίνει και τη δική σας...

Σχόλια2

Δημήτρης

πριν από 1 χρόνο 8 μήνες

Στο όνειρο μου οδηγούσα το τρένο και μάζευα κόσμο για να πάνε σε πανηγύρι

ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

πριν από 1 χρόνο 4 μήνες

Σε απάντηση του από Δημήτρης

ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ