Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Κηδεία

Δυστυχώς, υπάρχουν εντελώς διαφορετικές ερμηνείες για τα όνειρα με κηδεία.  Για άλλους είναι καλό σημάδι, για άλλους είναι κακό. Εδώ θα δούμε όλες τις ερμηνείες που δίνει ο ονειροκρίτης για την κηδεία.

Το όνειρο με κηδεία μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες. Συνήθως, η εικόνα της κηδείας στα όνειρα συμβολίζει την αλλαγή, τη μετάβαση και το τέλος μιας περιόδου στη ζωή. Είναι σημαντικό όμως να εξετάσετε το όνειρο συνδυασμένο με τα συναισθήματα που σας προκάλεσε για να κατανοήσετε καλύτερα το νόημα που έχει για σας.

Η πιο απλή ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης αν ονειρευτείτε κηδεία με κόσμο είναι ότι το όνειρο σημαίνει μακροζωία, χαρά και καλή υγεία. Οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε.

Η κηδεία στο όνειρο μπορεί να υποδεικνύει επίσης την ανάγκη για αποχαιρετισμό ή την αναζήτηση κλεισίματος σε κάποιο θέμα. Έτσι, η κηδεία στο όνειρο μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε απώλειες ή να απελευθερωθούμε από παλιά προβλήματα.

Για παράδειγμα, αν δείτε στο όνειρό σας την κηδεία ενός πολύ αγαπημένου σας προσώπου, που είναι όντως πεθαμένος, τότε αυτό σημαίνει ότι νιώθετε την ανάγκη να «κλείσετε» αυτό το δύσκολο θέμα και να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Κατά μία εντελώς διαφορετική ερμηνεία  όμως, τα όνειρα με κηδεία σημαίνουν θάνατο, απώλεια, στενοχώρια και γενικά δυσκολίες.

Έτσι, σύμφωνα με αυτήν την ερμηνεία, αν ονειρευτείτε κηδεία, τότε μπορεί να είναι προμήνυμα ότι κάποιος θα πεθάνει. Αν δείτε ότι κηδεύετε δικό σας άνθρωπο, της οικογένειας σας, που δεν είναι νεκρός, τότε θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες.

Σχόλια3

Nina

πριν από 3 χρόνια 5 μήνες

Ειδα στο ονειρο μου οτι πήγαινα σε μια κηδεια με τον παππού μου εκ τον οποίο δεν γνώριζα ποιον αποχαιρετουσαμε. Επίσης δεν βρισκόμασταν σε νεκροταφείο που γνωρίζω! Εκείνη την ημέρα είχε βροχές και γιαυτο είχε λακκούβες με νερό μόλις φτάσαμε στο μέρος όπου θα βάζαμε τον άγνωστο ειδα από διπλα τον τάφο της προγιαγιας μου και ηθελα να της ζητήσω βοήθεια αλλα η αδερφή μου δεν με άφηνε αργοτερα ημουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με ένα κερί και την εικόνα (η της προγιαγιας μου η της Παναγίας δεν θυμάμαι καθαρά)και ηθελα να ανάψω το κερί αλλα έσβηνε και εγω άρχισα να κλαίω και η αδερφή μου έλεγε να σταματήσω να κανω βλακιες και εγω άρχισα να φωνάζω οτι καποιος θα αρρωστήσει πολύ βαριά και θελω να ζητήσω βοήθεια από την προγιαγια μου να μας κρατήσει δυνατούς ! Μετα αρχισα να πνίγομαι από τους λυγμούς μου και ξύπνησα! Το πιο περίεργο είναι ότι τον Μάρτιο (αν θυμάμαι καλά)είχα δει ένα όνειρο που διάβασα από εσάς οτι σημαίνει ότι θα περάσω βαριά αρρώστια! Τι συμβαίνει?

Ειρήνη

πριν από 5 χρόνια 10 μήνες

Ονειρεύτηκα ένα μαύρο φέρετρο δεν ήταν ανοιχτό μάθαμε ότι πεθενε ένας θείος του άντρα μου που είναι στην ζωή αλλά έχει σοβαρό θέμα υγείας και πήγαμε στην εκκλησία έβλεπα την κάσα και προσπαθούσα να μην την βλέπω έφευγα από κει που πήγεναν την κάσα θυμάμαι πολύ θόρυβο αλλά όχι κλαματα

Ελένη

πριν από 6 χρόνια 5 μήνες

Είδα στο όνειρο μου πως ήμασταν στην κηδεία μιας πολύ αγαπημένης μου θείας και όπως γίνεται στις κηδείες κλαιγαμε, φωναζαμε "γύρνα πίσω" κλπ. Κάποια στιγμή άλλαξε το τοπίο και βρέθηκα σε ένα άλλο μέρος (το μαγαζί της γιαγιάς μου) και κάποιος μου λέει πως πέθανε η γιαγιά μου και πως έπρεπε να πάω να μαζέψω λουλούδια... Πήγα τέλος πάντων σε έναν κήπο και μαζευα τα λουλούδια με μια φίλη μου... Από πάνω από τον κήπο ήταν ένα σπίτι και από εκεί βγήκε μια γνωστή μου κυρία και άρχισε να με σχολιάζει αρνητικά... Τέλος πάντων αφού μαζεψαμε τα λουλούδια και θυμωμένη καθώς ήμουνα φύγαμε... Και ξανά βρέθηκα στο σπίτι που γινόταν η κηδεία... (περίεργο)... Και βλέπω την γιαγιά μου πάνω στο φέρετρο της πεθαμεμης (αλλά στην πραγματικότητα ζωντανής) θείας μου και κλαίει και να μοιρολογει... Κάποια στιγμή λοιπόν η πεθαμενη ανοίγει τα μάτια της αλλά δεν μας μιλούσε... Μόνο κοίταζε την γιαγιά μου πολύ έντονα και μετα έκανε μια κίνηση να σηκωθεί... Κακ όλοι τρεξαμε φοβισμένοι... Ένας άλλος θείος μου (αδερφός της γιαγιάς μου και της θείας μου) είπε.. "βγείτε όλοι έξω να την αφήσουμε να βγει ο δαίμονας από μέσα της" εγώ είχα τρομοκρατηθει τόσο πολύ... Ακόμα και τώρα δηλαδή δεν μπορώ να ηρεμησω... Τι σημαίνει αυτό;;; θα γίνει κάτι κακό σε αυτούς τους ανθρώπους;;; ή σε εμένα ;;;