Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Αυτοκτονία

Προφανώς όνειρα με αυτοκτονία μόνο καλά δεν είναι. Συνήθως αν ονειρευτείτε ότι αυτοκτονείτε σημαίνει ότι σας περιμένουν αναποδιές και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Οπότε καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε τι πάει στραβά. Η ζωή είναι όμορφη και δεν αξίζει να χαλάτε τον ύπνο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν δείτε άλλους ν’ αυτοκτονούν σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι αποτυχίες τους θα έχουν επίδραση και σε σας.

Αν δεις πως εσύ αυτοκτονείς, περίμενε αποτυχία. Αν κάποιος άλλος αυτοκτονεί, θα πάθει μεγάλο κακό.

Αν ονειρευτείτε πως ένας φίλος σας αυτοκτονεί, σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα πρέπει να πάρετε μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Μια νέα γυναίκα που θα μάθει στο όνειρο της ότι ο αγαπημένος της αυτοκτόνησε, σημαίνει ότι την κερατώνει και θα απογοητευθεί από την απιστία του.

Σχόλια3

Ειρήνη

πριν από 1 μήνας 1 εβδομάδα

Το δικό μου όνειρο ήταν πολύ περίεργο. Δεν αυτοκτόνησα εγώ, αλλά ο μεγάλος μου αδερφός. Παίζαμε ένα παιχνίδι και σύμφωνα με το κράτος αυτός που θα έχανε θα έπρεπε να αυτοκτονήσει. Ο αδερφός μου λοιπόν έχασε όποτε έπρεπε να το κάνει. Θυμάμαι πως του είχα φέρει νερό και πως μου ειπε ότι θα κρεμαστεί από την λάμπα. Μας είπε να βλέπουμε τα πράγματα του και να θυμωμαστε αναρωτιόμαστε γιατί είναι το καθένα στην θέση που είναι. Η μητέρα μου από δίπλα να του λέει να μας θυμάται και μετά, δεν θυμαμαι να έγινε κάτι άλλο από το να επαναλαμβάνονται αυτά που είπα. Μετά ξύπνησα, ταραγμένη, υδρομενη, με έναν κόμπο στην κοιλιά και έναν πόνο στην καρδιά κάθε φορά που το σκευτομουν. Στο μεταξύ όσο εγώ τα σκευτομουν αυτά ο αδερφός μου κοιμόταν χωρίς καμία ενόχληση στο διπλανό δωμάτιο. Τι μπορει να σημάνει αυτό;

Αννα

πριν από 1 χρόνο 8 μήνες

Είδα πως ήμουν με την αδελφή μου , δεν θυμάμ για ποιο πράγμα συζητάγαμε αλλά θύμαμ ότι της είπα πως όταν σκαρφαλωσω πριν πέσω να μου πιάσει το χέρι. Ήταν κάτι σαν φάρσα στην μητέρα μου που ήταν δίπλα μας. Όταν το έκανα η μητέρα μου δεν αντέδρασε και ήταν ήρεμη το οποίο με στεναχώρησε και μετά ήμουν όντως κοντά στο να αυτοκτονήσω Όμως η αδελφή μου γελοντας μου κράταγε το χέρι και δεν με άφηνε. Το όνειρο μου τελείωσε εκεί. Τι μπορεί να σημαίνει?

Βάσω

πριν από 3 χρόνια 9 μήνες

Χθες με είδε η αδερφή μου στον ύπνο της να αυτοκτονώ απο τον 16ο όροφο στη θέα ενός 3-4χρονου αγοριού που βρισκόταν νεκρό και μέσα στα αίματα στο απέναντι μπαλκόνι . Προσπαθησε να με πιάσει, ήμουν σε υστερία και όταν προσέκρουσα στο έδαφος το σώμα μου εξαφανίστηκε και είδε μόνο αίματα. Τί μπορεί να σημαίνει;