Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Παγίδα

Η παγίδα είναι γενικά όνειρο με διττή σημασία. Δηλαδή αν ονειρευτείς ότι έχεις πιαστεί σε μια παγίδα (π.χ. για ζώα ή πουλιά) σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα είτε γιατί κινδυνεύεις από κάποια αρρώστια είτε στην πραγματικότητα νιώθεις παγιδευμένος σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις.

Για τις γυναίκες, η παγίδευσή στο όνειρο μπορεί να συμβολίζει και το ψυχολογικό βάρος που νιώθουν από κάποια ερωτική σχέση ή τον γάμο τους που δεν τραβάει πλέον και νιώθουν εγκλωβισμένες.

Αντίθετα, αν δεις όνειρο ότι στήνεις εσύ κάποια παγίδα στο δάσος σημαίνει ότι έχεις προετοιμαστεί καλά για τις δυσκολίες που έρχονται. Αν μάλιστα ονειρευτείς ότι πιάνεις στην παγίδα σου κάποιο ζώο, αυτό είναι οιωνός ότι θα καταφέρεις να νικήσεις τους εχθρούς και τα προβλήματα. Ειδικά αν η παγίδα είναι κάποιο κλουβί για πουλιά, τότε δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια λεφτά.

Για τη νεαρή γυναίκα που θα δει στο όνειρο της να πιάνει ζώο σε παγίδα, είναι προμήνυμα για νέα ερωτική σχέση ή γάμο (αν έχουν ήδη σχέση).

 

Σχόλια