Ο πιο αναλυτικός ονειροκρίτης

Αγκαλιά

Τα όνειρα με αγκαλιά είναι καλά αν βλέπετε γονείς, συγγενείς και πάντα ζωντανούς. Ετσι, αν δεις ότι σε αγκαλιάζουν οι γονείς σου, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι γονείς σου σε αγαπούν πολύ και θέλουν να σε προστατέψουν από κάποιο κακό που θα σε βρει σύντομα. Το αγκάλιασμα της μητέρας σου είναι ευτυχισμένο όνειρο είτε είναι ζωντανή είτε πεθαμένη.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος φίλος ή φίλη σου,  σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι τους επειδή μπορεί να μην το κάνουν από αγάπη. Αν ο φίλος ή η φίλη σε αγκαλιάζει και δεν σου μιλάει μετά, ίσως το υποσυνείδητο σου που περιγράφει με μια εικόνα πως νιώθεις για αυτόν ή αυτήν, ειδικά αν έχετε καιρό να μιλήσετε ουσιαστικά.

Αν ονειρευτείς να σε αγκαλιάζει κάποιος άγνωστος αυτό μάλλον σημαίνει πως θα πάθεις κάποιο αναπάντεχο κακό ή θα έχεις ατυχίες στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος πεθαμένος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα περάσεις μεγάλες στενοχώριες και κινδύνους.

Σχόλια3

Αντρεας

πριν από 2 μήνες 1 εβδομάδα

είδα τους πεθαμένους γονείς μου να κάθονται σε ένα τραπέζι μαζί,με 2 φωτεινούς ανθρώπους η .και όσον και εάν προσπαθω να ξεχωρίσω τα πρόσωπα τους δεν μπορούσα,,λόγο πολύ φωτός.Και οι γονείς μου να συζητούν μεταξύ τους ,και να λεν γιατί δεν μας καλεσαν στην γιορτή του Αποστόλου Ανδρέα

Ελένη Κ

πριν από 8 μήνες 4 εβδομάδες

Είδα στον ύπνο μου ότι ενώ περπατούσα, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον ξάδερφό μου με τον οποίο εδώ και δυο χρόνια δεν έχουμε καμία επαφή. Και ξαφνικά αγκαλιαστήκαμε και του είπα ότι τον αγαπώ πολύ. Και μου είπε κι αυτός το ίδιο. Τι σημαίνει αυτό;

Ρόζα Μπαλαλά

πριν από 2 χρόνια 1 μήνας

Έχω δει είδη δυο φορές στην όνειρο μου να αγκαλιάζω με το αγορι που αγαπάω αλλά με αγαπούσε πολύ καιρό πριν και τώρα δεν έχουμε καμοια επικοινωνία. Τι σημαίνει;

Ονειροκρίτης: Πρόσφατες ερμηνείες ονείρων

Η ακρόπολη στην αρχαιότητα χρησιμοποιούνταν είτε ως οχυρωμένος οικισμός είτε ως πυρήνας και λατρευτικό κέντρο μιας πόλης. Η πιο φημισμένη Ακρόπολη είναι της Αθήνας, και στα όνειρα είναι καλός οιωνός.

Το χαλάζι είναι η χειρότερη μορφή υετού, μια και προκαλεί καταστροφές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα, αεροσκάφη, γυάλινες κατασκευές, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον άνθρωπο. Δείτε πως ερμηνεύει ο ονειροκρίτης τα όνειρα με χαλάζι.

Πολύ καλό όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη, αρκεί να μην είστε ήδη έγκυος ή να μην περιμένετε εγκυμοσύνη!

Αντίθετα με ότι θα περιμένατε τα όνειρα με θάνατο ή με πεθαμένο δεν θεωρούνται ιδιαίτερα άσχημα όνειρο. Κι αυτό γιατί το να δούμε θάνατο στον ύπνο μας σημαίνει συνέχιση της ζωής ή αγωνία για κάποιο πρόσωπο που δεν έχουμε δει για καιρό.

Το μαξιλάρι του κρεβατιού συμβολίζει την ξεκούραση, τον έρωτα αλλά μερικές φορές και την απιστία.

Τα γλυκά και γενικό οτιδήποτε γλυκό στα όνειρα συμβολίζει την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Αντίθετα, η απουσία γλυκύτητας, ή ένα πικρό φαγητό, ο ονειροκρίτης το εξηγεί ως το εντελώς αντίθετο.