Μάθε την ερμηνεία που δίνει ο ονειροκρίτης για το όνειρο σου

Ονειροκρίτης Αγκαλιά

Τα όνειρα με αγκαλιά είναι καλά αν βλέπετε γονείς, συγγενείς και πάντα ζωντανούς. Ετσι, αν δεις ότι σε αγκαλιάζουν οι γονείς σου, αυτό σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως οι γονείς σου σε αγαπούν πολύ και θέλουν να σε προστατέψουν από κάποιο κακό που θα σε βρει σύντομα. Το αγκάλιασμα της μητέρας σου είναι ευτυχισμένο όνειρο είτε είναι ζωντανή είτε πεθαμένη.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος φίλος ή φίλη σου,  σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι τους επειδή μπορεί να μην το κάνουν από αγάπη. Αν ο φίλος ή η φίλη σε αγκαλιάζει και δεν σου μιλάει μετά, ίσως το υποσυνείδητο σου που περιγράφει με μια εικόνα πως νιώθεις για αυτόν ή αυτήν, ειδικά αν έχετε καιρό να μιλήσετε ουσιαστικά.

Αν ονειρευτείς να σε αγκαλιάζει κάποιος άγνωστος αυτό μάλλον σημαίνει πως θα πάθεις κάποιο αναπάντεχο κακό ή θα έχεις ατυχίες στα επαγγελματικά και αισθηματικά σου.

Αν σε αγκαλιάζει κάποιος πεθαμένος σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει πως θα περάσεις μεγάλες στενοχώριες και κινδύνους.

Σχόλια3

Αγαπη

πριν από 1 χρόνο 7 μήνες

εγω ρε παιδια ειδα οτι τσακωθηκα με την κολλητη μου και μετα απο αυτο ηρθε ενας συμμαθητης μου και αγκαλιαζομασταν για αρκετη ωρα, τι σημαινει?

Αντρεας

πριν από 2 χρόνια

είδα τους πεθαμένους γονείς μου να κάθονται σε ένα τραπέζι μαζί,με 2 φωτεινούς ανθρώπους η .και όσον και εάν προσπαθω να ξεχωρίσω τα πρόσωπα τους δεν μπορούσα,,λόγο πολύ φωτός.Και οι γονείς μου να συζητούν μεταξύ τους ,και να λεν γιατί δεν μας καλεσαν στην γιορτή του Αποστόλου Ανδρέα

Ελένη Κ

πριν από 2 χρόνια 6 μήνες

Είδα στον ύπνο μου ότι ενώ περπατούσα, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου τον ξάδερφό μου με τον οποίο εδώ και δυο χρόνια δεν έχουμε καμία επαφή. Και ξαφνικά αγκαλιαστήκαμε και του είπα ότι τον αγαπώ πολύ. Και μου είπε κι αυτός το ίδιο. Τι σημαίνει αυτό;